Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben fena üşütmüşüm ya midem felaket sabahtan beri tuvaletten çıkamıyom :26::26::26:

selam kızlar ben fena üşütmüşüm ya midem felaket sabahtan beri tuvaletten çıkamıyom :26::26::26:
aneyyy cırcır mı yoksa kusma mı canımmm geçmiş olsunn yaa tatilin zehir olmasın iyileşhemennn

kıskandı mı annen :52:

çok zayıf olunca yüzüm çöküyomuş falan filan he dedim anne tamam daha zayıflamıcam =) ama 55 olicimmmm

aslııı hatırlıyor musun demiştim ya 20 ocak a kadar 58 olcam demiştim yaptım oldu hahahaahaha..ağaoğlu gibi konuştum hehhe

aneyyy cırcır mı yoksa kusma mı canımmm geçmiş olsunn yaa tatilin zehir olmasın iyileşhemennn

çok zayıf olunca yüzüm çöküyomuş falan filan he dedim anne tamam daha zayıflamıcam =) ama 55 olicimmmm

yok kusmıyom çok şükür :52:
bende olmak istiyom ya :43::43::43::43:

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnn
ben ayılamadım bugün işe geldiğimde 10:30 du:DDDDDD
hehee
nabersiniz bakalım

yok canım ondan değil fena üşütmüşüm sırayla oluyo hepsi bakalım öksürük ne zaman gelecek :35:

hay Allah şu yol macerasımı yaptı yoksa böylee :((((
doğal yöntemlerle atlatmaya çalış canımmmmm çokilaç almak iyi değill sıcak tutkendni
bende tırsıyorum dikkat ediyorum inş. hasta olmam

hay Allah şu yol macerasımı yaptı yoksa böylee :((((
doğal yöntemlerle atlatmaya çalış canımmmmm çokilaç almak iyi değill sıcak tutkendni
bende tırsıyorum dikkat ediyorum inş. hasta olmam

bende öyle yapıyorum canım ama huyumdur ya ne zaman eve gelsem hastalanırım arkadaşım gelirken sakın eve gidince hastalanma demişti :52::52:

selam kızlar naslssnz yeni kahvaltı yaptm kuzen bizde hala muhabbet edioz siz napıonuz

kızlar ben saat 2 de iett ye toplantıya gidicem ordan da havaalanına giderim. akşam ankaradayım taaa pazara kadar girememe düzenli oalrak. cuma günü kilomu aslıya face den göndericem.

kendinize iyi bakın sizi çok özliciiiim

merhaba kızlar ben geldimm:3::3::3::3::3:
annem hala gitmedi yarın gidecek ama arkidişleriylr görüşmeye gitti bende fırsat bu fırsat oturdum pc başına..
nasılsınız bakalım valla çok özledim sizleri ama ben 3 gündür yemeğin anasınıda ağlattım biliyonuzmu :(((

Back
X