- Konu Sahibi Pinarbartu
- #64.481
anladım canımmmm...benimde aynen valla daha bugun cumaki kiloma döndümmmm 500 gr vermem lazım cumayaaaaaaaaaaaa
aynı benimde valla daha tartılmadım ben ama hissediyorum biraz şiştim çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canımmmm...benimde aynen valla daha bugun cumaki kiloma döndümmmm 500 gr vermem lazım cumayaaaaaaaaaaaa
tabiki de yayınla merak ettimmmkızlar ben bugün dukan rejimine başladım menüm biraz garip gelebilir o yüzden size yayınlayam mıııı
ben bayılıyorum valla.içlerinde zayıf beni hayal ediyom güzel oluyo
hehe napcaz kız biz kilo verdik diye sapıttık sankiiiiiiiiiiiaynı benimde valla daha tartılmadım ben ama hissediyorum biraz şiştim çünkü![]()
tamam canım görüşürürzzz iyi yolculuklar annenlere şimdide nnneyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz annem gidiyor zati bende izinliyim bol bol sizlerle olurum öpüyorum hepinizi yavruşlar![]()
sabah: yulaf kepeğinden yapılma pankek(yumurta ve süt de var içinde), 2 parça peynirtabiki de yayınla merak ettimmm
sabah: Yulaf kepeğinden yapılma pankek(yumurta ve süt de var içinde), 2 parça peynir
öğle : 1 bardak süt, 1 top yumurta.
Akşam :2 bardak ayran, haşlanmış tavuk(yarım göğüs)
ayrıca 2 bardak ıhlamur, 1 adaçayı, 1 bardak yeşil kahve, tatlandırıcı ile nescafe ve sayılamayacak çok çaaaaay
bu rejimde miktar sınırlaması yok sadece protein olması önemli.fazladan bir yumurta ve peynirimde vardı yanımda ama canım istemedi yemedim.
yarın sabah: Yulaf kepeğinden yapılma pankek, bir yumurta
öğle : Tavuk ve yoğurt
akşam: Haşlama yada ızgara et ve ayran yiyecem
evet ne yazık ki ekmek yok meyve de yokbana değişik geldi emine bu menü.ekmek hiç yok galiba.hep et ve tavuk.hadi bakalım sonucu çok iyi olur inşallah.ben yapamam,ekmek yemezsem duramam ayrıca et ve tavuk yimem.
evet ne yazık ki ekmek yok meyve de yok
sebze ikinci evrede var oda birgün sebze diğer gün sadece protein olacak yine. bana da zor geldiğinden aylardır erteliyordum ama veremiyom kilo.kendimi zorlayıp başladım inşallah yapabilirim.
ilk gün düşündüğümden kolay geçti ama başım ağrıyoooo zaten kitapta yazıyo ilk günler baş ağrısı halsizliik olabiliyormuş inşallah dayanırım ve veririm
ama diet kola, tatlandırıcı falan serbest. meyve taaaa 3 evrede güçlendirmede var bende meyvesiz nasıl yapacam onu düşünüyorum![]()
saol canım inşallah hepimiz :)canım zormuş gerçekten.ama sen dayan bakalım ne olacak.inşallah bolca kilo verirsin
hmm meyve sebze yok yaniii...sağlıklı mıdır kisabah: yulaf kepeğinden yapılma pankek(yumurta ve süt de var içinde), 2 parça peynir
akşam :2 bardak ayran, haşlanmış tavuk(yarım göğüs)
ayrıca 2 bardak ıhlamur, 1 adaçayı, 1 bardak yeşil kahve, tatlandırıcı ile nescafe ve sayılamayacak çok çaaaaay
bu rejimde miktar sınırlaması yok sadece protein olması önemli.fazladan bir yumurta ve peynirimde vardı yanımda ama canım istemedi yemedim.
yarın sabah: yulaf kepeğinden yapılma pankek, bir yumurta
öğle : tavuk ve yoğurt
akşam: haşlama yada ızgara et ve ayran yiyecem
ellerine sağlıkk23 ocak
hazoş:7+
tedis:7+
blackcat:7+
1.73:7+
oyagibi:7+
yas23:7+
pinkcat:7+
aynalar:7+
melekayşe:7+
fiyona:izinli
emidaf:izinli
pisiq:izinli
evet ne yazık ki ekmek yok meyve de yok
sebze ikinci evrede var oda birgün sebze diğer gün sadece protein olacak yine. bana da zor geldiğinden aylardır erteliyordum ama veremiyom kilo.kendimi zorlayıp başladım inşallah yapabilirim.
ilk gün düşündüğümden kolay geçti ama başım ağrıyoooo zaten kitapta yazıyo ilk günler baş ağrısı halsizliik olabiliyormuş inşallah dayanırım ve veririm
ama diet kola, tatlandırıcı falan serbest. meyve taaaa 3 evrede güçlendirmede var bende meyvesiz nasıl yapacam onu düşünüyorum![]()
canım 4 evre. dukanın sitesinden ölçüm yaptırdım. 1 evre 3, 2 evre 98, 3 ve 4 hatırlamıyom toplamda 240 gündedi. ama zor olan 1 ve 2 sonrası kolay. 5 mayısta istediğim kiloya ulaşacakmışım. ben bu dieti çok araştırdım protein ağırlıklı beslenme amaçlı. tartışması çok oldu ama ben kitabını okudum bana sağlıklı geldi. sonuşta vücudun ana yapı taşı olan protein üstüne kurulu. ama zor biraz vaadi çok yine de devam edebilirsem şahane olacakevreler ne kadar sürüyor yani kaç günn
sabah: yulaf kepeğinden yapılma pankek(yumurta ve süt de var içinde), 2 parça peynir
akşam :2 bardak ayran, haşlanmış tavuk(yarım göğüs)
yarın sabah: yulaf kepeğinden yapılma pankek, bir yumurta
öğle : tavuk ve yoğurt
akşam: haşlama yada ızgara et ve ayran yiyecem
canım 4 evre. dukanın sitesinden ölçüm yaptırdım. 1 evre 3, 2 evre 98, 3 ve 4 hatırlamıyom toplamda 240 gündedi. ama zor olan 1 ve 2 sonrası kolay. 5 mayısta istediğim kiloya ulaşacakmışım. ben bu dieti çok araştırdım protein ağırlıklı beslenme amaçlı. tartışması çok oldu ama ben kitabını okudum bana sağlıklı geldi. sonuşta vücudun ana yapı taşı olan protein üstüne kurulu. ama zor biraz vaadi çok yine de devam edebilirsem şahane olacak![]()
aldım canım aylar önce okudum hatta hatmettim :)kitabını aldın mı canım dukanın