Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın canım toparlnma zamanı yaaa :4:yoksa kilolar kapı önünde bugün azcık aralanık kalmış kapım ooooffffhemen geli gelivercekler yaaa..
ne kadar ayıp ya ben ne zorluklarla kovdum şu kiloları aaa hemencik gelip yerleşcekler:45:

çok arsızdırlar canım bu kilolar hiç utanması yoktur davetsiz girerler içeri :52::52::52:

ayşeyi dünmü evelsi günmü gördümdü sanki buralarda..

ayşe ailesinin yanınd acanım arada fırsat buldukça giriyor

boyum 1.68 kilom şuan 76 :36: 65 olmak istiyorum kızlarr =) 20 yaşındayım henüzz coğrafya öğretmenliği okuyorum =)) 2. senemdeyim :10:

takımımızda yer var canım ben sana kuralalrı yazayım sanada uygunsa takımımıza gelebilirsin canım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

takımımızda yer var canım ben sana kuralalrı yazayım sanada uygunsa takımımıza gelebilirsin canım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
owwww çok katı kurallarınız var canım yaaa :1: bunların bi kısmına uyamam ki ben okulum sınavlarım :25: neyse size iyi kilo vermelerr :16:

çok arsızdırlar canım bu kilolar hiç utanması yoktur davetsiz girerler içeri :52::52::52:
Ayşe ailesinin yanınd acanım arada fırsat buldukça giriyor
tamam canım anladımmm

selam kızlaaaar :10:

boyum 1.68 kilom şuan 76 :36: 65 olmak istiyorum kızlarr =) 20 yaşındayım henüzz coğrafya öğretmenliği okuyorum =)) 2. Senemdeyim :10:

owwww çok katı kurallarınız var canım yaaa :1: Bunların bi kısmına uyamam ki ben okulum sınavlarım :25: Neyse size iyi kilo vermelerr :16:
hoşgeldin diyecektim ama güle güle diyim bari:5::5::5::5:

aha yine karçırdık birini :52::52::52:
Sanada iyi kilolar vermeler canım :5::5::5:

ay evet aslı kaçtı yine biri...
:45::41::45::41:

merhaba kızlar
kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşımdayım, boyum 173 kilom maalesef 68 :( bundan iki yıl öncesine kadar 58 kiloydum. düzenli olarak leslie 3 mile yapıp yediklerime dikkat ediyordum. sonra ne oldu bilmiyorum bütün azmim iradem gitti yerine doymak bilmeyen bir iştah geldi, iki yıl yiye yiye yata yata 10 kilo aldım :/ şimdi boyuna göre kilon çok değil diyebilirsiniz ama maalesef öyle. geçen ay ölçümlerimi yaptırdım vücut yağ oranım üst sınırın üstünde çıktı. şuan vücudumda 17kg yağ var :s 58 kiloyken mutluydum aslında amacım rahatça 36 beden bi kot giyebilmek onun içinde sanırım 57 yada 56 olmam lazım.. ama şimdilik 58 diyelim...
kızlar yıllardır olmayı beklediğim estetik ameliyatımı olcam sanırım. bi aksilik çıkmazsa on hafta var.. ve ben bu ameliyattan önce en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. şuan vücudumdan tiksiniyorum :( geçen gün kalın hırkanın altından bile fışkıran yanlarımı görünce aynada yıkıldım :/
şimdilik yaptığım diyet planı şöyle :

-haftada iki gün 650 kcal lik protein günleri (bunu gazetede okudum meme kanserini önleyici etkisi bile varmış bu yöntemin, bi araştırıp okumanızı tavsiye ederim)

-geri kalan beş gün normal dengeli bir diyet programı

birinci haftamda 3 mile leslie sanone ile başlicam daha sonraki haftalarda ise 5 mile e geçmeyi planlıyorum. ayrıca sporun faydasını arttırmak adına yağ yakmaya yardımcı cla ve carnitin besin desteği kullanicam.

işte böyle kızlar.. grubun mantığını kısaca banada açıklarsanız çokk memnun olurum. ve lütfen desteğinizi esirgemeyin. birdaha vazgeçmek istemiyorum. hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 40 beden olmak istemiyorumm :(

Son düzenleme:
canım öle bile olsa utnama sonuçta bu bi rahatsızlık...çok yememiz ayrı bişey ama önüne geçmeye çalışıyrsun çabalıyrsun oda bişeydir yani...bozma hiç moralini incecik olcaz inşallah hepbirlikte

aha yine karçırdık birini :52::52::52:

sanada iyi kilolar vermeler canım :5::5::5:
çok sağol canıım
kızlar hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz ...

bu hafta bana bişiyler oldu..:59:
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125::39:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:57::121::67:
emoş benide silkeler misinnnnnnnnnnnnnn

çocuklaR DERS ÇALIŞIYOLARDI ŞİMDİ MOLA VERDİLER ACIK BİLGİSAYAR OYNAYACAKLAR..
BEN ÇIKIYORUM..KENDİNE İYİ BAK.
BEN MURATHAN VE BİLALİ ÇOK SEVEN ANNELERİ..(YAZDIKLARIMI OKUYOLARDA):16::16::16::16:
öpüyoruz murathan ve bilaliiiiiiiiii

çok sağol canıım
kızlar hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz ...
iyi hormonların iyiymişşşşş..ama kolestrole dikkat etmen lazım...vayy 1 kilo hee süpermişş

Back
X