Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

internetim olduğu ve benim koca bu kadar ilgisiz olduğu sürece buradayım:37::37::37:
insanlar 7 mesajı görünce tırsıyooo sanırım.:52:
ya ben hem burayı hem 70*79 topiğini şimdi birde dukan dieti topiği çıktı orayı birden takip ediyom. düşünün gari benim koca ne kadaaa ilgisiz. akşamları heç evde olmadığından hep yalnızıım. bana yoldaş oluyonuz yaa
ah bu kocişlerrrr.ne iş yapıyor canım kocişinnnnn

kızlarrrrrrrr merhbaaaaaaaaaaaa nabersinizzzzzzzz özledim sizi geçmiş yapacağım amma tırsıyorum:DDD

Bugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal

spor yapmadım ama birazdan yapicimm
afiyett olsunnnnn canımmmmm az olmuş sanki birazzzz

annemi gönderdim canım çantası çoktu önce ben önden ikisini indirdim çıktım sonnra kalanını indirdik birlikte 1 çantayla geldi 5 çantayla döndü bütün antalyayı alcaktı utanmasa :27::27::27:
burdayken rahattım ne güzel defneyle ilgileniyordu yemekleri o yapıyordu ama çok yiyiordum valla anne sen git artık ben eski kiloma geri dönecem yoksa dedim...kendisini bi görsen 53 kilo yiyip yiyip kilo almayanlardan..eşim çok sinir ediyor beni annem gelince bak bakta utan kadın elli yaşından senden güzel fiziği var diye :))))annemde iyice havaya giriyor hehehehee

Allah kavuştursunnnnnn canımmmmmmm
darısı bana olsun bend eçok özledim anneciğimiii yaaaaaaa
:))))) anne yemekleri güzeldeeeeeeee işteee herşeyin bir sonu var hehe:DD aayrıca çokda imrendim anneciğineee

günaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo :52::52::52:

sizler nasılsınız :54:
kıyamam kuzum yaaaaaa:(((
sonuç kronik şişko çıkacak kesin :37::37::37:doktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa.:17::17: obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo:37:

hiçde öyle obezlik sınır falan değil benceee canımmmm hakıszlık yapma kendineeeeee
belkide gerçektne bir sıkıntı var ondan zayıflayamıyorsunnnnn menüleirn abartı değil senin yemeylee ilişkili problem olmayabilirr ii yaptın gittin inş.birşey çıkmazz çıkarsada inş. üstesinden gelebileceğin şeylerdirrrr

bu hafta bana bişiyler oldu..:59:
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125::39:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:57::121::67:

ay kuzucummm sen takımınnnnnnnnnnnn motivasyon kaynağısın eğer saldıysan hemencik kendine gel lütfen:))))))
ayrıca şu hedeflerin varya onları kesnilkleee tutturacağına eminim hıhh

bu hafta bana bişiyler oldu..:59:
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125::39:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:57::121::67:

canım bende bu aralar cozuttum.bugün 2 tabak makarnayı cuuukkkk mideye valla.hadi hep beraber kendimize gelelim

yok canım ya kilo vermem durmayacak ama ben yememi azaltmazsam almam hızlanacak..
ben bogazımı tutamıyom anlayacagın..:131::125:
metobolizmacıgımın bişi dedigi yok
ne kadar yakcaksan :8:o kadar ye :39:diyo ben yagları kullanırım diyo..
ama benim pis bogazım :41:durmuyo:57::120::121::67:

onaa bir stoppppp diyorummmmmm bak nasıl duracak korkarrrrrrr benden:)

24 ocak

hazoş:7+
tedis:7+
blackcat:7+
1.73:7+
pinkcat:7+
aynalar:7+
fiyona:7+
yas23:1
oyagibi:izinli
emidaf:izinli
pisiq:izinli