Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok sağol canıım
kızlar hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz ...

ay ayyy hadi gözün aydın canımmmm
maşallahhhhhhhhhhhhhh canımmmm kilo vermende güzel hadi bakalımm

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+2 yumurtalı yağsız omlet
akşam:2 tabak peynirli makarna

nasıl yedim hala inanamıyorum.ara mara yok.yarın aç kalıciiim

internetim olduğu ve benim koca bu kadar ilgisiz olduğu sürece buradayım:37::37::37:
insanlar 7 mesajı görünce tırsıyooo sanırım.:52:
ya ben hem burayı hem 70*79 topiğini şimdi birde dukan dieti topiği çıktı orayı birden takip ediyom. düşünün gari benim koca ne kadaaa ilgisiz. akşamları heç evde olmadığından hep yalnızıım. bana yoldaş oluyonuz yaa

:))) sen uçmuşssun kuzu bizi ihmal etmedee kimi edersen et hehe:DDDD (eşin hariç)

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+2 yumurtalı yağsız omlet
akşam:2 tabak peynirli makarna

nasıl yedim hala inanamıyorum.ara mara yok.yarın aç kalıciiim

oy oyy iki tabak olmsaymışş pek güzell olurmuşşşşş
arada öyleee kaçamaklarrrrrrrrrrr :D

hemşom merhaba nasıl gidiyor hamilelik canım

merhabaaaaaaaa hayatımmmmmm
iiyim şükür
sen nasılsın bakimmm, benim hemilleik iyidir inş.:DD ne durumda bilmiyorum yeme potansiyelim mevcutt birde herkessssss çif canlısın ye diye baskı yapıyorrr vallaaa gerilmeyeee başladım:)

merhabaaaaaaaa hayatımmmmmm
iiyim şükür
sen nasılsın bakimmm, benim hemilleik iyidir inş.:DD ne durumda bilmiyorum yeme potansiyelim mevcutt birde herkessssss çif canlısın ye diye baskı yapıyorrr vallaaa gerilmeyeee başladım:)

gerilme canım benim.inan benim hamileliğim psikolojik olarak çok zor geçmişti.şimdi olsa keyfini çıkarırım valla sende keyfini çıkar.bırak herkes düşsün üstüne.bebiş geldikten sonra sen dahil kimse seni görmeyecek bile.her ilgi o minicik bebişin olacak

gerilme canım benim.inan benim hamileliğim psikolojik olarak çok zor geçmişti.şimdi olsa keyfini çıkarırım valla sende keyfini çıkar.bırak herkes düşsün üstüne.bebiş geldikten sonra sen dahil kimse seni görmeyecek bile.her ilgi o minicik bebişin olacak

sanırsam haklısın canımmmmmmm :)) tadını çıkarayım hehe

menümüdee yazayım kızçelerrrrr

24 ocak 2012
sabah:1 bardak süt
öğlen: 4 ceviz büyülüğünde tavuk parçası,1 lavaş bol salata
ara:2 ceviz
akşam:yarım kase çorba,1 dilim ekmek,4 yk bamye,6 sarmaaa :(((
ara:1 elma,1 portakal

25 ocak 2012
sabah:1 bardak süt,1 minik peynirli tart
öğlen:1 porsiyon kırmızı etli krepli mantar
ara:1 elma