- Konu Sahibi Pinarbartu
- #64.701
aslı karneleri ne kadar güzel yapmışsın ellerine sağlık canımmm bayıldımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk aslıcımm... izne çıktığım hafta cumartesi takım dercelendirmelerine bakmıştım hem grup olarak hemde kişisel olarak 1. olmuşuz takım olarak.. çok sevinmiştim..
suya anlat öyle derler hehehe=) aslı sen sivasın hangi ilçesindesin bende tercih yapicim de=)
aslı karneleri ne kadar güzel yapmışsın ellerine sağlık canımmm bayıldımm
bu haftada 1. olcaz canım ama sondan :26::26::26:
geçmişi okuyorumda 65 kilo civarı olanlar biraz salmışlar kendilerini![]()
ama senin menülerin beni çok şaşırtıyor... nasıl duruyorsunn... aslında çalıştığın için yemeğe odaklanmıyorsun... düşünki ben evdeyim hep otur otur yemek ye otur.. yinede kilo vermeye çalışıyorum..
delüüüüüüüüüüüüüüüücanım sorma herkes çok yediğimi düşünüyo bakıyorum bakıyorum nerde çok yiyorum bulamıyorum![]()
kızlarr ben geldim napıyosunuz ben yokkenn neler olduuu olumsuz bişey olmamıştırr inşallahhhhh ayyyyyyyyyyy bi özet geçebilirmisinizz recaaaaaaaaa etsemmm hatunlarrrrrr![]()
hoşgeldinn fadikkkızlarr ben geldim napıyosunuz ben yokkenn neler olduuu olumsuz bişey olmamıştırr inşallahhhhh ayyyyyyyyyyy bi özet geçebilirmisinizz recaaaaaaaaa etsemmm hatunlarrrrrr![]()
afiyet olsuncanımmkızlar ben yemeğe gidiyorum gelirim birazdan az yiyecem![]()
hoşgeldin canım allaha şükür kötü bişey yok soğuk algınlıkları ve boğazımızı tutamamız dışında
sen nasılsın
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelirim birazdan az yiyecem![]()