Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilkin ve yas23 kaldı
ilkine faceden mesaj attım inş görür
yas23 gelir mi bilmiyorum
kızlar ben şimdilik çıkıyorum yemek yiyecem
kızlarda inş gelir listeyi yayınlarım

mutlaka verelim hayatım.yemeye dikkat bol spor ve haftaya baybay en az 2kilo diyelim

garanti verelim..şubata 95 girmek istiyorum ayyy bu hafta çok kötüydüm yaaa.nmotivasyonum kopmuştu resmen yiyivereyim boşver diye :19:
ama bu gün süper motiveyim

ya arkadaşlar çıldıracağım.bir kilo çizelgem bile yok.ne yapsam boş olmuyo.bana yardım etseniz accık da yapsam ya

kızlar ben dün yas23 e mesaj atmıştım 2 gündür yoksun ama siteye girmişsin takımdan ayrılmak istiyorsan yazarsan sevinirim diye
ben mesajı 20.30 da atmışım dün siteye 21.00 de girmiş mesajımı görmüş olmalı ama cevap yazmamış bugünde 3. gün
şimdi bildirim yapmadı diye listeye yazsam toplam kiloda onuda saymamız gerekiyor bu takıma zarar verir yüzdesini düşürür
sizind efikrinizi almak istiyorum bu konuda bugünd egelmese zaten diskalifiye olcak napalım

kızlar ben dün yas23 e mesaj atmıştım 2 gündür yoksun ama siteye girmişsin takımdan ayrılmak istiyorsan yazarsan sevinirim diye
ben mesajı 20.30 da atmışım dün siteye 21.00 de girmiş mesajımı görmüş olmalı ama cevap yazmamış bugünde 3. gün
şimdi bildirim yapmadı diye listeye yazsam toplam kiloda onuda saymamız gerekiyor bu takıma zarar verir yüzdesini düşürür
sizind efikrinizi almak istiyorum bu konuda bugünd egelmese zaten diskalifiye olcak napalım
kilo bildirimi yapmamış keşke yapsaymış

kilo bildirimi yapmamış keşke yapsaymış

canım kilo bildirimini bırak bugün 3. gün ortalıkta yok takıma gelmiyor ama siteye giriyor
dün mesaj yazdım özelden mesaj yazdıktan sonra girmiş siteye ama yine cevap vermemiş

diyorum ki belki netin açılış sayfası kadınlar kulübüdür net açılınca sitede açılmış olabilir gerçekten çok önemli işi vardır gelemiyordur ama bir haber verebilir diye düşünüyorum

ya arkadaşlar çıldıracağım.bir kilo çizelgem bile yok.ne yapsam boş olmuyo.bana yardım etseniz accık da yapsam ya

bbcod yazan yeri2. satırı var http ile başlıyo ordan al ping le beraber kopyala yapıştır canım baştan baya zor gibi oluyo sonra alışıyon canım

bence alma takıma o zaman bizi niye zora sokuyo.burasıda ciddi biryer canım tamam neşeli muhabbetli ama olmaz yani giremese neyse diycem acaba hastamı falan diye bence baştan almamış olalım:44:

Back
X