Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence alma takıma o zaman bizi niye zora sokuyo.burasıda ciddi biryer canım tamam neşeli muhabbetli ama olmaz yani giremese neyse diycem acaba hastamı falan diye bence baştan almamış olalım:44:

geçen hafta listeye girmişti canım o zaman sorun yoktu şimdi bulamıyoruz dediğim gibi bugün 3. gün kurallar gereği diskalifiye olacak

geçen hafta listeye girmişti canım o zaman sorun yoktu şimdi bulamıyoruz dediğim gibi bugün 3. gün kurallar gereği diskalifiye olacak

deneme süresini 2 haftaya mı çıkarsak ne iyice emin olduktan sonra üye alalım

bence 2 hafta uzun o zaman sıkılırlar .böyle takıma girme hevesi daha yogun olur.
bence acele etme buluruz inşallah azimli iradeli birilerini..

bence 2 hafta uzun o zaman sıkılırlar .böyle takıma girme hevesi daha yogun olur.
bence acele etme buluruz inşallah azimli iradeli birilerini..

katılmak isteyenler topiğine yazdım yerimiz var diye

bend etakımda motive düşmesin istiyorum izinliler çok bu ara kimsenin ben geldim kimse yok demesini istemiyorum
inş kısa sürede buluruz karşılıklı birbirimize faydamız olacak birilerini

ben çıkıyom aslıcıgım yatak odamı dagıttım toparlayayım akşam yatcak yer kalmayacak yoksa...:9:
akşama misafirlige gitcez..
ama geceye gelirim mutlaka ..
yarına nöbetteyim malum neti kapattılardı umarım açılmıştır ama sanmam yarına giremeyebilirim haberin olsun şimdiden...:16::16::16:

katılmak isteyenler topiğine yazdım yerimiz var diye

bend etakımda motive düşmesin istiyorum izinliler çok bu ara kimsenin ben geldim kimse yok demesini istemiyorum
inş kısa sürede buluruz karşılıklı birbirimize faydamız olacak birilerini

ben geldim kimse yok lafını yasaklayalım valla..
okuyunca moralim bozuluyo....

bişi yazayımda gül biraz aslı
benim küçük oglum çizelgem için diyoki
_ anne senin balık okullar tatil olunca , denize gidiyo...
:9::9::9:

ben çıkıyom aslıcıgım yatak odamı dagıttım toparlayayım akşam yatcak yer kalmayacak yoksa...:9:
akşama misafirlige gitcez..
ama geceye gelirim mutlaka ..
yarına nöbetteyim malum neti kapattılardı umarım açılmıştır ama sanmam yarına giremeyebilirim haberin olsun şimdiden...:16::16::16:

tamam canım kolay gelsin :54:

Son düzenleme:
aslı 2 haftaya .çıkarmayalım.. 1 haftada kendilerini belli ediyorlar.. mesela benden sonra oya katıldı gruba geldiği gün sanki yıllardır takımdaymış gibi yazıyordu.. takım ruhu yok bazılarında kafalarına esip geliyo bazıları.. 1 hafta çok bile..

aslı 2 haftaya .çıkarmayalım.. 1 haftada kendilerini belli ediyorlar.. mesela benden sonra oya katıldı gruba geldiği gün sanki yıllardır takımdaymış gibi yazıyordu.. takım ruhu yok bazılarında kafalarına esip geliyo bazıları.. 1 hafta çok bile..

yeni üye alımı zor iş vesselam :1::1::1::1:

kimse yok ne demek chat programı değilki karşılıklı konuşasın.. forum ne demek bilmiyolar heralde.. eğer yazdıklarına sonradan kimse cevap vermiyosa o zaman şikayetçi olunabilir... karşılıklı konuşma yerimi allahım ya.. mesela hazal bebişiyle ilgilenirken gecenin 3ünde foruma giriyo.. hazal niye kimse yok diye şikayet etse mantıklı olmaz heralde

inşallah bu çıkar. dün den sonra doktora gittim akşama kadar doktordaydım. sonra eve geldim ne göreyim bağlantı yok. internette yok tv de. çok sıkıldıııım akşam yaa. kk yı özledim valla. o sebeple dün sanırım sadece mesajım var. sabah net hala yoktu akşam gelirmi bilmiyorum:50:
neyse hormon ve vitamin değerleri normal. kolesterol yüksek kortizol düşük. şimdi netten bakacağım ne olduğuna bende emin değilim. doktor ilaca yada yemekten kısmama gerek olmadığını söyledi. ama benim kafa karıştı biraz biraz araştıyayım neymiş bo kortizol ve kolesterol
ee yani ney,n varmış ben pek anlamadımmm

hazal yaptı
fadikte şimdi mesaj attı işyerini taşıyorlarmış pazartesiye kadar izin istedi

diğer kızlarda tuvaletten sonra bildirim yapacaklarmış :52::52::52:

evet evettt ya aslı 300 gramcık verdim yaaaaaaaa..annemin burda olması sarstı beni..annemler pazar gidiyor ve daha çok dkkat ediyorummmm=)))
eh bi kilo mıçarlar umarım :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahaha ay oyaaa güldürdün beniii delii

ben sevdim ya güzel oldu... bugün yine yapıcam ama kabuklarını soymucam pişince yumuşacık oluyo zaten birazda bulgur eklenebilir ya da pirinç
ilgünçç denemek lazımmmm

ben yarından itibaren 7 gün boyunca brokoli yicem... brokoli diyeti uygulayacagım. bol su bitki çayı ve çeşitli brokoli yemekleri. mesela hindili brokoli salatası veya fırında brokoli brokoli çorbası vs. yanında ızgara tavuk yeşil elma 1 dilim ekmek vsç de var. bu hafta bunun için çok uygun. yarından gelecek cumartesiye kadar 7 gün. bakalım ne olacak.

dene bakalım canım işe yarar insallahh
Metabolizmamı şaşırtmama yarayacağını düşünüyorum.

Kahvaltı :
Tost (2 dilim kepekli diyet ekmek ve 2 dilim yağsız peynirle hazırlanacak)
 250 Ml. greyfurt suyu.Öğleye doğru : 4 Adet bisküvi
, 1 Fincan yeşil çayÖğle : Hindili brokoli salatası (Az su ile haşlanmış brokoliler, yağsız tavada ya da ızgarada pişirilmiş hindi dilimleriyle çukur bir kapta az tuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı konserve mısır taneleri ve 1 tatlı kaşığı limon suyu da eklenerek harmanlanacak.) 1 Kutu herhangi bir diyet içecek ya da bir şişe diyet soda, 
1 Salkım üzümAkşama doğru : 1 Kase brokoli çorbası, 
1 Dilim kıtır ekmekAkşam : Bir büyük porsiyon fırında brokoli (Az su ile haşlandıktan sonra fırın tepsisine yerleştirilen brokolilerin üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirilerek fırınlanacak.)
 Bir porsiyon tavuk şiş
, 1 Dilim diyet kepek ekmek
, 1 Adet yeşil elma.Uykudan 1 – 2 saat önce : 1 bardak light süt, acıktıkça su veya soda, kahve ya da çay (şekersiz) içebilirsiniz.
gayet güzel görünüyorrrrrrr...

BlackCat mesaj yazmış arkadaşlar takıma girmekten vazgeçmiş
ben gidip mesaj bırakayıp katılmak isteyenlerin topiğine :10:
niye kiiii

garanti verelim..şubata 95 girmek istiyorum ayyy bu hafta çok kötüydüm yaaa.nmotivasyonum kopmuştu resmen yiyivereyim boşver diye :19:
ama bu gün süper motiveyim
ben bugun değil de pazar başlıcam motiveye annem kızıyo tepemdeeee çünküü

kızlar ben dün yas23 e mesaj atmıştım 2 gündür yoksun ama siteye girmişsin takımdan ayrılmak istiyorsan yazarsan sevinirim diye
ben mesajı 20.30 da atmışım dün siteye 21.00 de girmiş mesajımı görmüş olmalı ama cevap yazmamış bugünde 3. gün
şimdi bildirim yapmadı diye listeye yazsam toplam kiloda onuda saymamız gerekiyor bu takıma zarar verir yüzdesini düşürür
sizind efikrinizi almak istiyorum bu konuda bugünd egelmese zaten diskalifiye olcak napalım
aaaa niye yazmamış kiii aceppp.haber verse iyiydi......

bişi yazayımda gül biraz aslı
benim küçük oglum çizelgem için diyoki
_ anne senin balık okullar tatil olunca , denize gidiyo...
:9::9::9:
hahahahha çok komikkk yaaaaaaaaa çatlakk çocukk=) yerim ben onuu

kimse yok ne demek chat programı değilki karşılıklı konuşasın.. forum ne demek bilmiyolar heralde.. eğer yazdıklarına sonradan kimse cevap vermiyosa o zaman şikayetçi olunabilir... karşılıklı konuşma yerimi allahım ya.. mesela hazal bebişiyle ilgilenirken gecenin 3ünde foruma giriyo.. hazal niye kimse yok diye şikayet etse mantıklı olmaz heralde
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar misafirimiz vardı da anca girdim hatta şimdik geri çıkıyorum bebişi emzircemmmm...kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bunu hepimiz yapıyoruz bende yapıyorum sende yapıyorsun yeri gelince
takıma girince birilerini görmek istiyoruz

katılmak isteynler topiğinede yazdım orda katılmak isteyenler bu günde belirli mesaj yazma zorunluluğunu eleştirmişler nete fazla giremiyorsak bir takıma katılamayacak mıyız haksızlık değil mi diye bende yazdım günde 1-2 mesaj yazmakla ne size faydası olur ne bize motive için paylaşım önemlidir diye
kendimizden pay biçelim paylaşım azalınca motivemiz azalıyo ne kadar çok paylaşım o kadar motive

ee yani ney,n varmış ben pek anlamadımmm

evet evettt ya aslı 300 gramcık verdim yaaaaaaaa..annemin burda olması sarstı beni..annemler pazar gidiyor ve daha çok dkkat ediyorummmm=)))

hahahaha ay oyaaa güldürdün beniii delii

ilgünçç denemek lazımmmm

dene bakalım canım işe yarar insallahh

gayet güzel görünüyorrrrrrr...

niye kiiii

ben bugun değil de pazar başlıcam motiveye annem kızıyo tepemdeeee çünküü

aaaa niye yazmamış kiii aceppp.haber verse iyiydi......

hahahahha çok komikkk yaaaaaaaaa çatlakk çocukk=) yerim ben onuu

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar misafirimiz vardı da anca girdim hatta şimdik geri çıkıyorum bebişi emzircemmmm...kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım misafir olunca evde zor oluyo dikkat etmek inş bu hafta daha güzel olacak

kolay gelsin sana canım görüşürüz

Back
X