Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bu arada bişi diyceğim ben dün sabah 66,5 idim. Dün öğle ve akşam sadece yağsız yoğurt ve küçük bir tane yeşil elma yedim. Sabah bi çıktım inanamadım 65,6 çıktım. Tam 3-4 kere tartıldım. Bu akşamda yağsız yoğurt yiyeceğim sadece. Bakalım yarın neler olacak. Eğer yarında kilom iyi olursa haber veriririm size.

yediklerinle çok normal böyle çıkması ama sağlıklı değil bak söyleyim diyeti bırak biraz fazla ye geri gelir hepsi bence daha sağlıklı diyet yap canım

canım yurt dışından çikolata gelmişdi böle koca bir paket. elime alıp yememiştim o zaman 65 olunca yerim dediydim. Ama hepsini değil tabi. Eşimle ve oğlumla paylaşacaktım.

şimdi bak o çikolatanın yarısını oğluna ver çeyreğini eşine çeyreğinide sen al
zaten bişey yememişsin bid eo aklında kalmasın nefsini köret sonra bir patlar kendini tutamaz durmadan yersin

Bu arada benim ara hedefim 65 idi. Bir 65 olayım kendimi ödüllendireceğim demiştim ama şimdi iyice hırslandım hedefe yaklaşınca kendimi ödüllendirirsem kilolar geri gelecekmiş gibi geliyor.

arada ödül iyidir şekerim bende madem hedef koydun ödül için ödülünü ister bilinçaltı. sözünden dönme sonra kzıar sana gitmez kilolar:)))

Menümü yazayım

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk yağsız peynir
3-4 çatal omlet (yağlı)

öğlen
1 tabak tarhana çorbası

akşam
1 kase yağsız yoğurt yiyicem.

egsersiz:

25 dakka yürüme bandında tempolu yürüyüş
20 dakika bisiklet
stepper
yer hareketleri falan derken 550 kalori gitti.

Menümü yazayım

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk yağsız peynir
3-4 çatal omlet (yağlı)

öğlen
1 tabak tarhana çorbası

akşam
1 kase yağsız yoğurt yiyicem.

egsersiz:

25 dakka yürüme bandında tempolu yürüyüş
20 dakika bisiklet
stepper
yer hareketleri falan derken 550 kalori gitti.

akşam meyvede ye canım

Bu arada benim ara hedefim 65 idi. Bir 65 olayım kendimi ödüllendireceğim demiştim ama şimdi iyice hırslandım hedefe yaklaşınca kendimi ödüllendirirsem kilolar geri gelecekmiş gibi geliyor.
bence ödüllendirrrrrrrrrrrrr abartmadannn

benide tebrik et ya bak listeyi hazırladım :27::27::27::27:
ayy evet canım senin de ellerine sağlıkkkkk=))))

canım yurt dışından çikolata gelmişdi böle koca bir paket. elime alıp yememiştim o zaman 65 olunca yerim dediydim. Ama hepsini değil tabi. Eşimle ve oğlumla paylaşacaktım.
paylaşş bişey olmaz o kadardan yaaaa

yediklerinle çok normal böyle çıkması ama sağlıklı değil bak söyleyim diyeti bırak biraz fazla ye geri gelir hepsi bence daha sağlıklı diyet yap canım

sabah çok abartmıştım canım. Ondan cezalandırdım kendimi. :)sabah 1 yumurta 3 kızarmış ekmek çeyrek simit yarım muz 1 bardak çay içtim.

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

oyagibi *** 28 ocak - 3 şubat

oyacım ayşe izinli
fadik pazartesiye kadar izinli
emoş yarın nöbette izinli
kolay gelsin canım

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

oyagibi***28 ocak-3 şubat
pisig ***4-10 şubat
yas23***11-17 şubat
emidaf *** 18-24 şubat
aynalar *** 25 şubat -2 mart
fiyona_07 *** 3-9 mart
1.73 *** 10-16 mart
hazos87*** 17-23 mart
melekaysee ***24-30 mart
pinkcat87***31 mart-6 nisan
tedis***7-13 nisan

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

oyagibi***28 ocak-3 şubat
pisig ***4-10 şubat
yas23***11-17 şubat
emidaf *** 18-24 şubat
aynalar *** 25 şubat -2 mart
fiyona_07 *** 3-9 mart
1.73 *** 10-16 mart
hazos87*** 17-23 mart
melekaysee ***24-30 mart
pinkcat87***31 mart-6 nisan
tedis***7-13 nisan

bu ne demek canım benim

ben ara öğünm yapmıyorum kızlar. Biryerde okumuştum öğünler arası en az 4 saat olursa vücut yağ yakımına geçiyormuş. Bana mantıklı geldi o yüzden uyguluyorum daha iyi kilo veriyorum gibi geliyor bana.

nasıl sayılıyor? tek tek sayfalardan geçmiş yaparak mı sayıyoruz canım.

evet canım bir günde bütün üyelerin yazdığı mesaj sayısını sayıyorsun eğer bir üye 7 mesaj yazmış daha fazla yazmış ise 7 den sonrakini saymıyorsun o üye için mesela
aynalar 7+ diyorsun
böylece kim 7 den az yazmış o gün görüyoruz
senyarın başlıyorsun yarının sayımı pazar yaparsın

Back
X