- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.001
ayşe nerleerdesin özlettin kendiniiiioo sevindim 3 kişi varmış
NASILSINIZZ KIZLARRRRR??
hahahaha çok güldümmmmmmmmmmmmmmm"Eğer bi karadenuz kızina kafa tutaysan, ya yağlu yedun dilun gayayi, ya da mermuden hızli goşaysun.
Adami yapan da karidur, yikanda karidur.
Habu yalan dünyada ölecesun ölenlan, sevdaluk eyi şeydur edecesun bilenlan.
Araba gazsiz, müzik bassiz, ortam 'laz'siz olmaz.
Susaysan sus susmaysan afgur.
Sevduğuni alamaysan, alduğuni sevecesun.
Baktun olmayi, bakmayacasun.
Lafun tutulursa hakimsun, lafun tutulmazsa sen kimsun.
Pişecek gardol çuvalda durmaz,
Laz deyip gecma oda 3 harflidur carbar,
Seviysan ölümüne, sevmiysan düğünüme.
Madem kideyu miras, bende yiyeyum biraz
Türkiye'de kadın olmak zor diyene , Trabzonlu teyzeden cevap; "Ya afgur ahurda 11 siğura evde 5 ökuze ben bakayrum kadin olmak sağami zor geliy"
Trabzon'da anneler oğullarini yolcu ederken 'kendine dikkat et' demezler. 'Kimseye takılma ha,akıllı ol' derler.
Paylaşım sitelerinde paylaşılan diyaloglar da dikkat çekiyor. Diyaloglardan bazıları ise şöyle:
"Servise arabasını almaya giden sosyetik bir bayan Akçaabat dolmuşuna binmiş. İnmeye hazırlanırken 'ışıklarda inecek var' demiş. Şoför hemen 'Ne oldi abula, karanlıktan mi korkayisin' demiş.
Trabzonlu bir erkeğin sevgilisiyle diyalogu:
Kız: Ayrılalım mı?
Erkek: Habırdan sağa oyle vururum ki sağ gözunde şimşek cakar.
Trabzon'da sokakta turlayan iki sevgili arasındaki diyalog:
Kız: Ay aşkım kestane ne güzel koktu yaa
Erkek : Çok mu hoşuna gitti ?
Kiz: Evet askım
Erkek: Merak etme aşkum dönüşte bir daha kececeguk ordan."
![]()
geçmiş olsun canım diş çok iğrençç bişey benimde gitmem lazımm=) annem diş hekimi ama hiç alışamadımmmerhaba kızlar ben geldim ben bgnü perşembe zannediyordum meğersem cumaymış
neyse artık dün tartılmış aç karna aslıya o kilomu söledim...dişçiye gittim dişimi yaptırdım salı günü bi daha gel dedi.şimdi geçici dolgu var ama rahatladım yaa dişimin yarısı kırılmış etten sallanıyordu öğğğğ:120::120::120:neyse çekti de kurtuldu sallanıp duruyordu ağzımın içinde onun yüzünden pek katı bişi yiyemedim üç gündür biraz ondanda güzel gitmiş kilolar...
ben bi geçmiş yapem bakim
bencede bencedeeeeeeeeeeeeeeee
ay harika haftaya1. olalım yine nolurrr
çok gozelllllllllllllllllllllllllllllllllll
bugün sporumu sabah yaptıydım.iyi oldu hazıra kondum
leslie1
leslie2
leslie3
toplam 45 dak...
ayyy kuzunun doğum günü yaşasınnnnnnnnnnn.............inşallahhh canım çıtır anniş olacaksınn=) az kaldı hedeflerimizeeeeee 50 çok az ama sanaaaa yaaa benceee 53 falan daha iyi olmaz mı yaaaaanisan 30 kızımın doğum günü bebeğimin ilk yaşı ayyyallahım 70 leri 80 leri görsün inşallah sağlıklı bi şekilde...hepimizin çocuğunu allah korusun uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah kızlar....neyse 30 nisan kızımın doğum günü o zamana kadar 50 kilo olacam kızışımın doğum gününde tam çıtır anne olacam zaten ondan 3 gün sonrada benim doğum günümheheheh ozamana kadar bi kere daha sayım bana geliyor ama eminim izinliler yüzünden erken gelir yine bana sıra