Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn ki sporum
30 dk plates
30 dk yürüyüş
30 dk eliptik bisiklet
bide üzerimde 15 kiloya yakın bi yükle 7 kat çıktım bu da sayılırsa artık bu bana spordan çok hergün çektiğim bi tür işkence

galiba asansör yok bende 5. katta oturuyom asansör yok

ben de film seyredeyim bari. eski ama seyretmedigim bir film var arşivimden seçtim koleksiyoncu muhtemelen siz seyretmiş olabilirsiniz. onu seyredicem. belki sonra da bi tane daha

film seyretme alışkanlıgım olamadı maalesef dizi bile seyredemiyorum ben zaten...

26 ocak
hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
aynalar:7+
pinkcat:7+
pisiq:7+
emidaf:7+
blackcat:1
fiyona:2
melekayşe:izinli
oyagibi:izinli
yas23:-
ellerine sağlık canım

ben geldim güzeller
hoşgeldinnnn oyaaaaaaaaaaaa
ben de film seyredeyim bari. eski ama seyretmedigim bir film var arşivimden seçtim koleksiyoncu muhtemelen siz seyretmiş olabilirsiniz. onu seyredicem. belki sonra da bi tane daha
yaaaa bende çok özledim rahat rahat film seyretmeyiiii offffffffff kıskandımmm
selam kızlarrrrrrrrr ben bir gçemiş yapayımmmm artık sabaha mı biter bilmyiorum:DDDDDd
ik gündür ihmal ettim sizi yaaaaa
hem de ne ihmal etmekknerdesin beeeee ...nasıl gidiyorrr hamilelik 2 gündürrr=)

ilkoşş bende özledimmm seni,
aman sen olma hasta ilaç da içemiyorsunnn amannn..benim kaç kez boğazım şişti ıhlamurlarla falan iyileştim ilaçsızz

sabahlarını hiç ama hiç beğendimmm..ben okula giderken yanımda götürürüyorddm peynir domates falan sende yap...öyle sütle olmaz sadeceeeeeeeeeeeee
yaaa bende sizi özleidmy aaa:(((( işler yoğun gremedim pek,
kahvaltılaırmı düzene soktum sen kızıdn diye:DDD
sarma ve ekmek beraber yemeseydin daha hoş olurdu ama çok öpüyom seni
bendece ii olurdu ama üzülme zatne çıktı hepsi:DDDDDDD

sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates
salatalık
biber
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğle
1 kase çorba
salata

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
salata
afiyet olsun canım çok güzelllll

ilkoş ve hazoş gördüm sizi ama çıkmak zorundayım..
iyi geceler yarına nöbetteyim pazartesi gelirim nasip olursa:16::16::16::16::16:

canım lütfen hamile gibi ye.sen diyet yapıyormuşsun gibi yiyorsun.balık ye et ye meyve ve sebze ye.hemde bunları bol bol ye lütfennnnn
kızzz daha ne yiyeyim balık haftada 1 yiyebiliyorum kokusu yavaştna etkilemeye başladıı, yaws inan diyet yapar gibi ymeiyorum kuzucum bunlar bile okadar çok geliyorkii bana kalsa akşam hiö yemeyeceğim istemiyor canım eşiimin zoruyla yiyorum:DDD

canım sorma herkes çok yediğimi düşünüyo bakıyorum bakıyorum nerde çok yiyorum bulamıyorum :52::52::52::52:
kuzucum bence çokdeğil sadece normaleeee döndün böyle devame tt
kızlarr ben geldim napıyosunuz ben yokkenn neler olduuu olumsuz bişey olmamıştırr inşallahhhhh ayyyyyyyyyyy bi özet geçebilirmisinizz recaaaaaaaaa etsemmm hatunlarrrrrr:16::16::16::16::16::16::17::17::17::17::17:

oyy küçüüğüm kaç zamandır karşılaşmıyourzzzz nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ilkoş ve hazoş gördüm sizi ama çıkmak zorundayım..
iyi geceler yarına nöbetteyim pazartesi gelirim nasip olursa:16::16::16::16::16:
tamam canım iyigeceler yarına da iyi nöbetlerrrrrrrrrr

yaaa bende sizi özleidmy aaa:(((( işler yoğun gremedim pek,
kahvaltılaırmı düzene soktum sen kızıdn diye:DDD

bendece ii olurdu ama üzülme zatne çıktı hepsi:DDDDDDD

afiyet olsun canım çok güzelllll
kızarım tibiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin cicimmm

kızlarr nede izin aldığımı biliyosunuz değilmi :):32::32::32::32:
babam evlendii deeee o yuzden:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
canım benim hayırlı olsun Allah mesut etsin darısı bekarlarımızın bşaına olsun inş.
üzüldüm allah hayırlısını yazar ikinizede merak etme...

ilknur mide bulantıların başlamış bebiş yediklerini beğenmiyor:D sütlaç niye yiyorsun içinde toz şeker var yapay şeker içerikli,konserve türü besinleri yeme canım benimm
.. :))))))))[/B][/LEFT]
kızzzz en güzel tatlı krizinee sütlaç ii geliyor ayrıca sütlüü tatlı en hafifi yaaa ne yiyeyim:( tamam yemem bende hıhh:(((
kızlarrr bu akşam misafirimzi var halam ve babannem(benim için misafir değildee babamın eşi için misafir) halammm ne istiysn dedii ne yapıyım sana bende köfte dedimmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52: daha hiç bişey yemedim sabah ki kahvaltımdan sonra eve gidince allah izin verirse hepsini yicemmmmmmmm:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

sen dayak yemek istiyorsun bence ilkoştannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 dilim domates
2 dilim salatalık
1 biber
1 dilim kızarmış ekmek
1 kupa çay

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
3 kaşık nohut
2 kaşık pilav
salata

ara
yarım ayva
1 kupa çay
afiyett olsun kuzucum geri döndüğündede bu şekilde devam et lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugünkü menüm
sabah_öğle:peynirli sandeviç
akşam:2 dilim kepek ekmeği+1 tabak yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal

dünkü 2 tabak makarnayı telafi edebilmiş miyim kızlar
afiyettt olsunnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde ne telafiii olmuşşşşşşşşşşş
25 ocak

hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
blackcat:7+
aynalar:7+
pinkcat:7+
fiyona:7+
melekayşe:izinli
oyagibi:izinli
emidaf:izinli
pisiq:izinli
yas23:?---

ellerine sağlık canımmmmmmm

hmmm bugunu beğendimm =))))
beğenmenii beğendim hehehe:))))
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
yarım kk kaşar
1 tk nutella

ara
2 parça çikolata

öğle
1 dilim ekmekle azcık peynir

akşam
1 yk pilav
3 yk mantarlı et sote

ara
1 poğaça
yarım kase pudingimsi bişeyy

seni takımınnnnnnn çikolataaaa canavarı ilan ettim kuzu gün içind eçok tatlı tüketmişssin onlar olamış hıhhhh

Back
X