Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh benim yerime de izle..
bende tatil diye sabah ögleye kadar çalıştırıp çocukları ögleden sonra gezme eve gelip akşam yemeginden sonra bi daha gezme of bu misafirl
ikler bitirdi beni bu hafta yaaa
canım bu ne tempoooo hay maşallahhh sana:)))
:46::46::46:harika canım akşama 1 meyvede olursa süper bi anne adayı menüsü olmuş:16:

hehe saat 11 de birde meyve faslı yaptık canımm duymuşum seniii bennnn hemen yedimmiçin rahat olsun kuzucum

kahvaltı:
1 dilim kep.ekmegi
1 kk peynir
1/2 yumrta

ögle:
2 kase kelle çorba
ara:
1 dilim kek
akşam:
yok
ara:
1 avuç mısır pat.
1/2 avuç beyaz nohut
1/2 dilim elma

ögle ve akşam misafirlikte türk kahvesi...
şuu kelle paça olayııııııııııııı çokk hoşumaaaaaaaa gittiiiiiiii:))) afiyet olsunnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız ben dün sinir kocam yüzünden yine giremedin nete:((gündüzde arkadaşın yanına gitmiştik akşam girerim diyordum ama eşimden dolayı giremedim....neyse artık neyse cezamız çekicez...
senin bu kocişin 5 kardeşi hakediyorrr özgecimmmmmm bizim yerimizee sen şöylee okkalı şekildee kızzzzzzzzzzzzzzzzz:)) seni bizden ayırmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dünkü menüm
sabah 1 kase cornfleksli yağsız süt
ara 1 adet portokal 2 fincan şekersiz çay
öğlen 3 yk bezelye yemeği 4 adet yoğurtlu patates kızartması
ara 1 adet yulaf ezmeli activya
akşam 1 dilim tuzsuz beyaz peynirli salata 1 kase kadar
afiyet olsun çok güzellll canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün salihanın takdigini uygulayacagım.:34:
ögleye kadar bekleyecegim belki tuvalete girdikce zayıflamış çıkarım tartıda :52::52:
sabah çıktım tartıya hoşuma gitmedi:50::50::50::50:
ahaa ikinci salihaaaaa vakasııı işe yaradmı acep merak ettim:DDDDD
inşallah bu çıkar. dün den sonra doktora gittim akşama kadar doktordaydım. sonra eve geldim ne göreyim bağlantı yok. internette yok tv de. çok sıkıldıııım akşam yaa. kk yı özledim valla. o sebeple dün sanırım sadece mesajım var. sabah net hala yoktu akşam gelirmi bilmiyorum:50:
neyse hormon ve vitamin değerleri normal. kolesterol yüksek kortizol düşük. şimdi netten bakacağım ne olduğuna bende emin değilim. doktor ilaca yada yemekten kısmama gerek olmadığını söyledi. ama benim kafa karıştı biraz biraz araştıyayım neymiş bo kortizol ve kolesterol

kuzucum yaaabizide bilgilendir merak ettim şimdikkk

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 mandalina

akiam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
2 kaşık yoğurt

ara
1 portakal
1 kupa çay

bu yalan dünya diyorsun yani :27:
ben sevmedim yawssss yalan dünyayııı:(
hazal yaptı
fadikte şimdi mesaj attı işyerini taşıyorlarmış pazartesiye kadar izin istedi

diğer kızlarda tuvaletten sonra bildirim yapacaklarmış :52::52::52:
hay Allahım komik bu kızlarr yaaaaaa çok tatlılarrrr
ne bilim ya umarım değildir. ama çok mutsuzum artık bu işyerinde kalmak istemiyorum. dün gece ankaradan döndük eve vardıgımda 1 di saat bana diyorlar ki sabah 7 de pendikte ol. sarıyerden pendige gitmek anasının şeyi kadar yol ve dısarda kar var. aradım sabah 4.5 da müdürü diyor ki olmaz hava burda çok kötü degil mutlaka gitmen lazım:( salak mısın nasıl gidicem dicektim pikaçu muyum ben ya. sonra bileti iptal ettirdim feribotta benim kredi kartımdan cekilmişti 20 tl sini kestiler diyor ki şirket vermez onu gitmen lazımdı ya sen insan mısın dicektim. bak kendisi daha yeni teşrif buyurdu işe altında arabsı var hem de tüm yalakaları da etrafında biri çay getiriyo biri ablacım dio! ablacım ne ya burası iş yeri. :s

oooooooooooooooooooooooooooof
oyacım inan şu anlattığındna midem bulandı nasıl insanlarrr yawsssss püff
inş. gönlüne göre bir bulursundaaaaaa çıkarsın oradan canımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah yardımcın olsun

ben yarından itibaren 7 gün boyunca brokoli yicem... brokoli diyeti uygulayacagım. bol su bitki çayı ve çeşitli brokoli yemekleri. mesela hindili brokoli salatası veya fırında brokoli brokoli çorbası vs. yanında ızgara tavuk yeşil elma 1 dilim ekmek vsç de var. bu hafta bunun için çok uygun. yarından gelecek cumartesiye kadar 7 gün. bakalım ne olacak.

hayatım sen brokoliyi sevdin:)))))
brokoli sever oldunn yaws ne güzelll sen yeidkçe bende özeniyorum bak yarın yapayım bari:)
afiyet olsunnnnnnnnnnn

ya arkadaşlar çıldıracağım.bir kilo çizelgem bile yok.ne yapsam boş olmuyo.bana yardım etseniz accık da yapsam ya
ay kuzucum karşılaşırsakkkk yapalım birlikteeeeee öptümmm

kızlar ben dün yas23 e mesaj atmıştım 2 gündür yoksun ama siteye girmişsin takımdan ayrılmak istiyorsan yazarsan sevinirim diye
ben mesajı 20.30 da atmışım dün siteye 21.00 de girmiş mesajımı görmüş olmalı ama cevap yazmamış bugünde 3. gün
şimdi bildirim yapmadı diye listeye yazsam toplam kiloda onuda saymamız gerekiyor bu takıma zarar verir yüzdesini düşürür
sizind efikrinizi almak istiyorum bu konuda bugünd egelmese zaten diskalifiye olcak napalım

zzzzz kötü olmuş ayıp etmiş :20::20::20::20::20::20::20::20::20: kınamak kendilerinii hıhhhh

14. TAKIM 241. Etap

aynalar ( 88,7 / 88,4 / 0,3 / 0,34% )
emidaf ( 66,0 / 65,5 / 0,5 / 0,76% )
fiyona_07 ( 59,4 / 58,6 / 0,8 / 1,35%)
melekaysee ( 64,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 97,0 / 96,8 / 0,2 / 0,21%)
hazos87 ( 58,0 / 57,7 / 0,3 / 0,52%)
pisiq ( 71,6 / 70,7 / 0,5 / 0,70%) 240. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
pinkcat87 ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
oyagibi ( 122,5 / 121,3 / 1,2 / 0,98%)
tedis ( 85,6 / 85,1 / 0,5 / 0,58%)
yas23 ( 67,2 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,64%

düzeltme yapıyorum

Son düzenleme:
tebrikler güzel kilo vermişsin

14. TAKIM 241. Etap

aynalar ( 88,7 / 88,4 / 0,3 / 0,34% )
emidaf ( 66,0 / 65,5 / 0,5 / 0,76% )
fiyona_07 ( 59,4 / 58,6 / 0,8 / 1,35%)
melekaysee ( 64,5 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 97,0 / 96,8 / 0,2 / 0,21%)
hazos87 ( 58,0 / 57,7 / 0,3 / 0,52%)
pisiq ( 71,6 / 70,7 / 0,5 / 0,70%) 240. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
pinkcat87 ( 65,7 / 65,5 / 0,2 / 0,30%)
oyagibi ( 122,5 / 121,3 / 1,2 / 0,98%)
tedis ( 85,6 / 85,1 / 0,5 / 0,58%)
yas23 ( 67,2 / 65,6 / 1,6 / 2,38%)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,81%

ellerineee sağlık canımmmmm
kızlar hepinizi tebrik ediyorum azda olsaa kilo vermişssiniz en büyük tebriğiiii oyacık ve nuray ve özgecik aldıııııı ayrıcaa tebrik ederimmmmmm kızlar sizleri
pisig ve tediss sizdee iyisinizzz canım
takımın istikrarlısı herzaman ki gibi aslıcık:)
tekrar tekrar tebirklerrrrrrrrrr
emoşummmmmm üzülmeeee sakın canım inş. haftayaaaaaa daha çok verirsin inş. arada olur böyleee

Son düzenleme:
menum

sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 kk beyaz peynir, 2 grisini, şekersiz çay

ara yeşil elma

öğlen mantar çorbası, et döner, cacık

ara yeşil çay

akşam ızgara tavuk, yoğurt, brokoli salatası
afiyet olsun canımmmm öğlenki dönerin ekmeksizse süper canmmmmmm

canım yurt dışından çikolata gelmişdi böle koca bir paket. elime alıp yememiştim o zaman 65 olunca yerim dediydim. Ama hepsini değil tabi. Eşimle ve oğlumla paylaşacaktım.
hımsss amanıns en paylaş canım eşinle ve küçüğünlee ama kendinide biraz şımartabilirsin bencede
ayrıca aslıya katışıyorum menün çok sağlılı değil sadee yoğurt yemeyle olmazz fıstıkkkkkk

Menümü yazayım

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk yağsız peynir
3-4 çatal omlet (yağlı)

öğlen
1 tabak tarhana çorbası

akşam
1 kase yağsız yoğurt yiyicem.

egsersiz:

25 dakka yürüme bandında tempolu yürüyüş
20 dakika bisiklet
stepper
yer hareketleri falan derken 550 kalori gitti.

hımmm bunuu beğendimmm gün içinde en azındaa yemişssin birazcıkda ara yaparsan dha hoş olurrr canım

ben ara öğünm yapmıyorum kızlar. Biryerde okumuştum öğünler arası en az 4 saat olursa vücut yağ yakımına geçiyormuş. Bana mantıklı geldi o yüzden uyguluyorum daha iyi kilo veriyorum gibi geliyor bana.

hımsss ara öğünlerr ana öğün değilki metabolizmayı hızlandıran şeyler olmalı birde beyini kandırıyoruz öyle kıtlık alarmı vermeisn diye
birkaç kuru kayısı, nebilim biraz yoğurt, elma falan gibi canımm bunlar hep ara öğün

"Eğer bi karadenuz kızina kafa tutaysan, ya yağlu yedun dilun gayayi, ya da mermuden hızli goşaysun.

Adami yapan da karidur, yikanda karidur.

Habu yalan dünyada ölecesun ölenlan, sevdaluk eyi şeydur edecesun bilenlan.

Araba gazsiz, müzik bassiz, ortam 'laz'siz olmaz.

Susaysan sus susmaysan afgur.

Sevduğuni alamaysan, alduğuni sevecesun.

Baktun olmayi, bakmayacasun.

Lafun tutulursa hakimsun, lafun tutulmazsa sen kimsun.

Pişecek gardol çuvalda durmaz,

Laz deyip gecma oda 3 harflidur carbar,

Seviysan ölümüne, sevmiysan düğünüme.

Madem kideyu miras, bende yiyeyum biraz

Türkiye'de kadın olmak zor diyene , Trabzonlu teyzeden cevap; "Ya afgur ahurda 11 siğura evde 5 ökuze ben bakayrum kadin olmak sağami zor geliy"

Trabzon'da anneler oğullarini yolcu ederken 'kendine dikkat et' demezler. 'Kimseye takılma ha,akıllı ol' derler.

Paylaşım sitelerinde paylaşılan diyaloglar da dikkat çekiyor. Diyaloglardan bazıları ise şöyle:

"Servise arabasını almaya giden sosyetik bir bayan Akçaabat dolmuşuna binmiş. İnmeye hazırlanırken 'ışıklarda inecek var' demiş. Şoför hemen 'Ne oldi abula, karanlıktan mi korkayisin' demiş.

Trabzonlu bir erkeğin sevgilisiyle diyalogu:

Kız: Ayrılalım mı?

Erkek: Habırdan sağa oyle vururum ki sağ gözunde şimşek cakar.

Trabzon'da sokakta turlayan iki sevgili arasındaki diyalog:

Kız: Ay aşkım kestane ne güzel koktu yaa

Erkek : Çok mu hoşuna gitti ?

Kiz: Evet askım

Erkek: Merak etme aşkum dönüşte bir daha kececeguk ordan."

:52::52::52::52::52::52::52::52:
oya alemsin:))))9:1::1::1::1::1::1::1::1::1::54::54::54::54::54:

hemencecik menümü yazayım gezmeye gitcez
kahvaltı:
1 dilim ekmek
1/2 yumurtanın beyazı
1 kk peynir
ögle:
1 kase tarhana çorbası
2 y.k. sütlaç
ara:
1/2 elma
akşam:
1 kase spagetti makarna
1 kase yogurtlu havuç(küçük çerez kaseleri kadar)

hıms afiyet olsun canım çok güzellllllllllll

nisan 30 kızımın doğum günü bebeğimin ilk yaşı ayyy:16::16::16::16:allahım 70 leri 80 leri görsün inşallah sağlıklı bi şekilde...hepimizin çocuğunu allah korusun uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah kızlar....neyse 30 nisan kızımın doğum günü o zamana kadar 50 kilo olacam kızışımın doğum gününde tam çıtır anne olacam zaten ondan 3 gün sonrada benim doğum günümheheheh ozamana kadar bi kere daha sayım bana geliyor ama eminim izinliler yüzünden erken gelir yine bana sıra

oy oyy maşallah kuzucumaaa nekadar az kalmış yaşına girmesineee
yavruşunla sağlıklı uuzn mutlu bir ömür geçirisin inş. annesi:)))
çıtır annesiiiiiiiiiiiiiii

Back
X