- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.301
bende çıkıyorum kızlar manga göle mıçar gibi öpüyorum hepinizi mmmmuuuuuuaaaaahhhh![]()
ben de öptüm bebemmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çıkıyorum kızlar manga göle mıçar gibi öpüyorum hepinizi mmmmuuuuuuaaaaahhhh![]()
oyy bitti sonunda...kızlar size çizdiğim iki dene resmi koyacam daha çok var aslında ama onlar hep örtmenle yapılan teknik çalışmaları bunları ben evde kendim çalıştım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 335341 Eki Görüntüle 335340
günaydın herkese... sabah 6.30 dan beri ayaktayım.
ben yokmuyum yani?
günaydın fıstıklarım yeni uyanıverdimm![]()
günaydın hatunlarrr.....geçmiş yapamadımmm..gelicem sonra öperim hepiniziiiiiiiiiiii
günaydın fıstıklarım yeni uyanıverdimm![]()
süperim aslı kilolar gittikçegünaydın canım nasılsın
günaydın kaptınım nöbden geldim ne olsun ..
geçmişten gelecege yolculuga çıktımda yeni bitti...
arkadaslar ben ttnet modem çağrı merkezinde supervisorum her tür modem sorunlarınızda çağrı merkezinin sizia raması saglanır:))) hizmette sınır yoktur![]()
fazla kiloyla ip atlamak dizdedki bağlara geri dönüşü olmayan zararlar veriryediklerimi yazayım sonra spor yapıcam
akşam 1 tabak yeşil mercimek
salata
1portakal
çok acıktım mısır patlattık taylan kümeli önermişti yağsız tuzsuz 1kase yedim
şimdi aerobik ve ip atlıyacağım.
herkese iyi geceler lütfen spor yapmadan yatmayın.spordan sonrada 1 fincan yeşil çay için ki yakmaya devam edin.ağırlık çalışmak çok daha kalori harcatıyor ayrıca spordan sonra bile kaslar kasılmaya devam ediyormuş.
ip atlamayı da öneriyorum ender saraç dedi ki yüz kaslarını bile çalıştırır 1 ay atlayın farka inanamazsınız ben 1 haftadır atlıyorm hiç durmadan 40-50 atlıyabiliyorum.
Allah nasip ederse yarın görüşmek üzere.....![]()
ttnetten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..1 ay bizim bağlantımızı yapmadılar veeeeee 10 kere arıza kaydı bırakmamıza rağmen geri dönmedilerrrrrrrrrrrrrrrr..bi de kullanılmayan internetin faturasını aldılarrrrrrrrrrrrrrrrr
buna kaçırdımben geldim gelin kaçmayın bişey yapmayacam öpecem sadece
![]()
afiyet olsun canım. Ne güzel kontrollüsünüz
süperim aslı kilolar gittikçekahve içmek bana çok iyi geldi.. onun etkisi sanırım.. ama şöyle birşey varki ben 8 kilo verdim sanki gittikçe şişmanlıyorum gibi hissediyorum
sen nassın bebeeeem
![]()
emoşum allah nazarlardan saklasın 20 kilo gidiverdi maşallah sanagünaydın güzelimmm............![]()
süperim aslı kilolar gittikçekahve içmek bana çok iyi geldi.. onun etkisi sanırım.. ama şöyle birşey varki ben 8 kilo verdim sanki gittikçe şişmanlıyorum gibi hissediyorum
sen nassın bebeeeem
![]()
slm kızlar biraz önce kaçtınız ama şimdi öpücem
![]()
sen nasıl hep yeşil yazıyon pro üyemisinArkadaşlar ben çıkıyorum sizlere iyi geceler,yarın görüşürüz inşaallah...
oyy bitti sonunda...kızlar size çizdiğim iki dene resmi koyacam daha çok var aslında ama onlar hep örtmenle yapılan teknik çalışmaları bunları ben evde kendim çalıştım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 335341 Eki Görüntüle 335340
harikasın aslı.ben geldiğimden beri bu istikrarın hiç bozulmadı.maşşallahhhhh
inşallah canım saglıkla ödersin borçlarını![]()
haftaya garanti kızlar sıkı tutun bakam bu hafta hadi...cumaya az kaldı![]()
reklamlarrrr.
(aslış ücretini tahsil et oya dan)![]()
günaydın hatunlarrr.....geçmiş yapamadımmm..gelicem sonra öperim hepiniziiiiiiiiiiii
emoşum allah nazarlardan saklasın 20 kilo gidiverdi maşallah sana![]()
aman bi araştır öyle ip atla... çünkü fazla kiloyla yapılan sporlar dizlerdeki bağlara geri dönüşü olmayan zararlar veriyorlar.. bizlerin doktor kontrolü olmadan spor yapmamaız lazım..ben bi ara ip atrlıyodum .yazık narin bacaklarım kaldıramadı
dizimden baya şikayetlerim oldu ama 90 a düşersem bi daha deneyecegim
allahım yaaaaaaaaaaay sorma yaaa:129:..........
Herkes soruyo nasıl verdin diye..sakın söylemen nasıl verdigimi
yağ çöz içtim diyommm :112::112: