- Konu Sahibi Pinarbartu
- #66.921
geldim güzeller ama çok terledim..
spordan geliyomda
1.30 dak.çeşitli leslie hareketleri.
30 dak. bisiklet
15 dak.mandaca yuvarlanma![]()
bayılıyorum sporuna emoş ya hep böyle devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim güzeller ama çok terledim..
spordan geliyomda
1.30 dak.çeşitli leslie hareketleri.
30 dak. bisiklet
15 dak.mandaca yuvarlanma![]()
sağol cnaım geldim çok şükür![]()
ohh süper emoşş enerjine hayranımmmmmmm
ayy ne güzellllllllllll
anamm böyle komsu kalmış mı yawwwwwwww..ne kadar güzell
hoşgeldin canımmmmmm..allah kavuştursunn
iyi canım ne güzel sağlıcakla ulaşmışsın sivasa.yarın da okul başlıyor valla ben daha çıkamadım tatil modundan
aynen canım geldik snaki hiç gitmemiş gibiyiz![]()
allah yardımcınız olsun ya gerçekten çok zor
ama bende anne olmak istiyorum![]()
Bugünkü menüm
SABAH
-1 el kadar katmer
-1 kk peynir
-2 kupa yeşilçay
ARA-ÖĞLEN-ARA
yok
AKŞAM
-1 kase çorba
-3,4 tane patates köftesi
-1 tane börek
-2 kupa yeşilçay
ARA
-çeşitli meyveler.
bugün menüm karışık oldu :26::26::26::26:
sabah
1 poğaça
1 bardak meyve suyu
öğle
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
akşam
1 küçük kase kısır
1 dilim yaş pasta
1 kurabiye
2 kupa çay
hiç sorma canım ya.ne çabuk geçti tatil anlayamadım.şimdiden yaz tatilini bekler oldum.senin daha zordur sivasta ailenden uzak
oyy ne güzel uykuusaati=)))yerim prensiiiikızlar şimdi oğlumu yıkayayım geçmiş yapmaya devam etcem.uyku zamanı geldi prensin
ayyy hasta mı olcan yineeeeeeeeeebenimde bugün allak bullak ya üşüttüm ya yoldan dolayı![]()
yaa bakıcı çok zor iş.nasıl güveniyorsun canım ya bizim de seneye mecburen öyle olacakk içim içimi yiyor şimdidennAyy emine ben de aynen senin gibi arabaya binene kadar sırtımdan ter oluk gibi akıyo,kendin giyin,eşinin arkasını topla,oğlanın montu ayakkabısı,çantası derken daha işe gitmeden yoruluyorum.Hele geçen sene bi de küçük oğlumu da babaannesine bırakıyoduk bi de onun çantası falan ben de hal kalmıyodu,neyseki busene bakıcımız var.
canımmmm insallahhhhhhallah yardımcınız olsun ya gerçekten çok zor
ama bende anne olmak istiyorum![]()
olcan canım hayırlısıylaaaa..azcık etrafına bakk yaaa git farklı ortamlara girrr aaaoohh maşallah gelde yeme
benimde kuzenlerin var yaaa oofff
amin cnaım inş ya nden bilmiyorum bu aralar o kadar çok arttı ki anne olma isteği anlatamam hani derler ya ölmeden yapılması gerekenler nelerdir diye sorsam ben ölmeden çocuğumu kucağıma almak derim![]()
börek olmasaymış tam güzelmişşşBugünkü menüm
SABAH
-1 el kadar katmer
-1 kk peynir
-2 kupa yeşilçay
ARA-ÖĞLEN-ARA
yok
AKŞAM
-1 kase çorba
-3,4 tane patates köftesi
-1 tane börek
-2 kupa yeşilçay
ARA
-çeşitli meyveler.
olsun arada sende yap kaçamakkk hehehe hep ben mi yapicammmbugün menüm karışık oldu :26::26::26::26:
sabah
1 poğaça
1 bardak meyve suyu
öğle
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
akşam
1 küçük kase kısır
1 dilim yaş pasta
1 kurabiye
2 kupa çay
çalışmak bana zor gelmiyor canım sadece ailemden uzak olmak sorun
bide bu sene yaz tatili 1 ay olacakmış öğretmenlere artık![]()
ayyy hasta mı olcan yineeeeeeeeee
canımmmm insallahhhhhh
olcan canım hayırlısıylaaaa..azcık etrafına bakk yaaa git farklı ortamlara girrr aaa
ben zannetmiyorum canım 1 ay olacağını nedense.kesinleşmiş birşey yok olamaz olmamalı 1 ay.ay içim daraldı valla
bizim kız yine delirdi babiş çağırdı gel de bak diyee..babiş tutmuş dergiyi cadı da çekip yırtıyo hheheheh ayy çok komikk
kızlar benim oğluş uyudu.bende spor yapacağım şimdi sonra duş sonra uyku.yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz
ayyy izinli olmayın gelin yaaaaaoluyum mu acaba![]()
hoşgeldin güle güle kullan canım mutfağınııMerhaba kızlar ben geldim...Ayyy bütün gün mutfata debelendim durdum daha yeni bitti işlerim,sizler nasılsınız?Aslı gelmiş,Sivas nasıl aslııı,kar çok mu?
akşam yemeğini saat kaç gibi yedin eğer 7 den sonra yediysen çok olmuşşBugünkü menümSABAH-1 el kadar katmer-1 kk peynir-2 kupa yeşilçayARA-ÖĞLEN-ARAyokAKŞAM-1 kase çorba-3,4 tane patates köftesi-1 tane börek-2 kupa yeşilçayARA-çeşitli meyveler.
aafiyet olsun canım az değil çokta değilbugün menüm karışık oldu :26::26::26::26:sabah1 poğaça1 bardak meyve suyuöğle1 kase çorbasalata1 dilim ekmekakşam1 küçük kase kısır1 dilim yaş pasta1 kurabiye2 kupa çay