- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.021
hoşgeldin ayşee bizde özledikk canımm neler yaptın bakalımmgünaydınnnnnnnnnben geldimmmm herkesi özledimmmmnasılsınız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ayşee bizde özledikk canımm neler yaptın bakalımmgünaydınnnnnnnnnben geldimmmm herkesi özledimmmmnasılsınız??
afiyet olsun canımm güzel olmuşşben dün menümü yazmamıştım onu yazayımsabah 4 çatal menemen 2 dilim ekmek 4 adet zeytin 2 fincan şekersiz çayara yoköğlen 2 kepçe tarhana çorbasıara aktivya yoğurtakşam yarım tabak kıymalı makarna 2 yk yoğurt..spor olarakta 1 saat plates yaptık arkadaşım geldi de onunla yaptık![]()
günaydıngünaydın arkadaşlar.sabah kalktım oğluşumu okula gönderdim evi topladım yemek yaptım geldim.ne çabuk geçiyor zaman ya 11 i geçe okula gitcem
emine bişi sorucam öğün mü atlıyorsunn :26:arkadaşlar ben çok yedim bu hafta sonu sanki kıtlıktan çıkmış gibi.o yüzden cumaya kadar telafi yapacağım.inşallah veririm cumaya kadar ay şimdiden stresi tuttu cumanın ya.
günaydınnn ilkoşş mercimeğinden ne habernapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledimmmmmmmm ki gündür evde yokummmmm giremedimmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınn kızlarr 69 u gördüm
keyfim yerine geldiii![]()
hoşgeldin ayşee bizde özledikk canımm neler yaptın bakalımm
ellerine saglıkkk05.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil ................7+
rainandthesun.......7+
fiyona_07..............7+
1.73......................7+
oyagibi................. izinli
tedis.....................izinli
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
melekayşe............izinli
evet sevgili arkadaşlar haftasonum çalışarak geçti dün akşam saat 9 u geçiyordu eve ulaştıgımda kendimi direk yatağa attım. sabah 6 da yine uyandım çok çabuk sabah oldu. ruhumun yorgun oldugunu hissediyorum. tabiki uzakta olmak buranın saçma sapanlıklarından uzak olmak demek olmadı. ama anlatıp keyif kaçırmayacağım.
o kadar çok uykum var ki zaten ne zaman yaşam enerjim düşse uykum gelir benim. bilmenizi istediğim bişey var. ben cumartesi günü diyeti bozdum. bursada iskender yedim.
harikasın salihacımmmmm :))) tebriklergünaydınn kızlarr 69 u gördüm
merhaba canımmm, bilmiyorumki neyapıyorr minik umarım iyidirr cuma günü göreceğim bakalım:)günaydınnn ilkoşş mercimeğinden ne haber![]()
ben geldim. yorgunluktan ruhumu teslim edecek durumdayım. geçmişe bir bakayım gelicem. bu arada aslıcım benim yerime sayımı kim yaptıysa ayın 3 ünde onun sırasında ben de 1 gününü sayayım hak geçmesin olur mu
hoş geldinnnnnnn canımmm ruhunaaaaaaa en iyi gelecek şeyleri yap fıstıkkk,evet sevgili arkadaşlar haftasonum çalışarak geçti dün akşam saat 9 u geçiyordu eve ulaştıgımda kendimi direk yatağa attım. sabah 6 da yine uyandım çok çabuk sabah oldu. ruhumun yorgun oldugunu hissediyorum. tabiki uzakta olmak buranın saçma sapanlıklarından uzak olmak demek olmadı. ama anlatıp keyif kaçırmayacağım.
o kadar çok uykum var ki zaten ne zaman yaşam enerjim düşse uykum gelir benim. bilmenizi istediğim bişey var. ben cumartesi günü diyeti bozdum. bursada iskender yedim.
kendimi acil toparlamam lazım. bugün yediklerim;
sabah 1 açma çay(şeker de attım) yarım da portakal yedim
öğle mantarlı et sote, cacık, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı
günün geri kalanında birşey yemeyeceğim ama bu psikolojiyle zor. allahım bana yardımcı olsun
ne güzel okulu sevmesii canım benimmmherkese günaydınn ben sabah 6:30 kalktım.kızımı okula bıraktık.çok seviyo okulu sabah hiç zorlanmadan uyandı yavrum.bugün çook işim var ev toparlama.temizlik.yemek. kızım gelecek oğlum gidecek.öğleden sonra işim biterse tekrar gelirim.eminenin resminden sonra sporlarımı artırmaya karar verdim.
herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.
günaydın kızlar kimsecikelr yok ben bi cezamı çekiyim kimseler yokken :))
ayşeeeee özledikkkkkkkkkkkkkkgünaydınnnnnnnnn
ben geldimmmm herkesi özledimmmm
nasılsınız??
afiyet olsun bol bol süt olsun hehehben dün menümü yazmamıştım onu yazayım
sabah
4 çatal menemen 2 dilim ekmek 4 adet zeytin 2 fincan şekersiz çay
ara yok
öğlen 2 kepçe tarhana çorbası
ara aktivya yoğurt
akşam yarım tabak kıymalı makarna
2 yk yoğurt..
spor olarakta 1 saat plates yaptık arkadaşım geldi de onunla yaptık![]()
kolay gelsin canımmgünaydın arkadaşlar.sabah kalktım oğluşumu okula gönderdim evi topladım yemek yaptım geldim.ne çabuk geçiyor zaman ya 11 i geçe okula gitcem
verirsin canım dikkat edersin sennarkadaşlar ben çok yedim bu hafta sonu sanki kıtlıktan çıkmış gibi.o yüzden cumaya kadar telafi yapacağım.inşallah veririm cumaya kadar ay şimdiden stresi tuttu cumanın ya.
napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledimmmmmmmm ki gündür evde yokummmmm giremedimmmmmmmmmmmmmmmm
wuu harikasın canımmmmmmmmmgünaydınn kızlarr 69 u gördüm
05.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil ................7+
rainandthesun.......7+
fiyona_07..............7+
1.73......................7+
oyagibi................. izinli
tedis.....................izinli
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
melekayşe............izinli
ben geldim. yorgunluktan ruhumu teslim edecek durumdayım. geçmişe bir bakayım gelicem. bu arada aslıcım benim yerime sayımı kim yaptıysa ayın 3 ünde onun sırasında ben de 1 gününü sayayım hak geçmesin olur mu
canımm senin enerjin düşük olmasınnn bizimde düşer sonraaa ona göreeeevet sevgili arkadaşlar haftasonum çalışarak geçti dün akşam saat 9 u geçiyordu eve ulaştıgımda kendimi direk yatağa attım. sabah 6 da yine uyandım çok çabuk sabah oldu. ruhumun yorgun oldugunu hissediyorum. tabiki uzakta olmak buranın saçma sapanlıklarından uzak olmak demek olmadı. ama anlatıp keyif kaçırmayacağım.
kendimi acil toparlamam lazım. bugün yediklerim;
sabah 1 açma çay(şeker de attım) yarım da portakal yedim
öğle mantarlı et sote, cacık, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı
günün geri kalanında birşey yemeyeceğim ama bu psikolojiyle zor. allahım bana yardımcı olsun
ne güzel okulu sevmesii canım benimmm
özgişşş naberrrrrrrrrr
ayşeeeee özledikkkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun bol bol süt olsun heheh
kolay gelsin canımm
verirsin canım dikkat edersin senn
hmmm yoksun haaaaaaaaaaaaa..
dayak dayakk=))) heheheh..napıyorsun canımmm bebişimiz nasıllll fasulyemizzz
wuu harikasın canımmmmmmmmm
ellerine sağlıkkkk
canımm senin enerjin düşük olmasınnn bizimde düşer sonraaa ona göreee
..ama bursaya gidip iskender yenmezse olmaz kii dikkat edersin şimdi sendee=)
salata ye en kötü ihtimallll
canım bende özledim alışkanlık yaptı..faceden mesajını gordum hayırlısı olsun cnm
evet canım neyapakk olmuyor işte püfssss..özel sektör bekle benin seneye geliyorummmmmmmmmmm
ay yok anam alamam ben fazlasını o kapasite yok bendee anladım artıkkkcok guzel puan almışsın bebik araya girmese yine alırdın daha fazlasını bu sene..hayırlısı olsun gülüm..özelde çalışırken özel derste verebilirsin sizin o avantajınız var
ayy zor gelmez mi canım yaaaselam kızlar
okulun ilk günü biraz zor geldi
alışmıştım gece 2-3 d eyatıp geç kalkmaya
bugün uykulu gezdim hep