Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dun ki menüm

kahvaltı
1 tost
şekersiz çay

ara
1 tahıllı bar

öğle
4-5 kaşık zeytinyağlı bamya
1 bardak ayran
2 dilim ekmek

ara
2 tatlı kasıgı çikolata
1 dilim ekmek

akşam
1tane enginar
2 dilim ekmek
1 bardak ayran

spor
30 dak.eliptik
5-10 dak. dambılla egzersiz
hıms afiyet olsun canım sadece ekmeklere takıldım onun dışında bence bir abartı yokkkkkkkkkkkk
bugün telafi ediyorum çoook az yiyeceğim söz.kendimi çok kötü hissettim ya sanki çook şiştim 1 günde 5 kilo aldım.bugün ceza
ne yedin bukadar çok merak ettim geçmiş yapmayada cesaretim yok:DDDD
merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
ohh ne güzel maşallah birüsür iş yapmışssın
ay şu kekten banada göndersen:DDDDD
başarılı bi menu aralar yok mu?
ay teşkkürler canım aralar yok canım cevizi ihmal ediyorum birkaç gündir:(((
bende sizi ozledimmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

ayy bizim kadar olamazzzzzzzzzz

ilkoşşşşşşşşşşşşş..minik anneeee napıyorsunnnn

çok ama çok güzell araya bi de bi meyve sıkıştırsaydınnnn
ayy hazalım iyiyim işlerim çok yoğunnnnn giremiyorummm fıstık akşamlarıdaa kuzenlerle takılıyoruz şehir dışından geldilerrrrr böyleeee birazzzz uzaklaştım kusurma bakmayın
meyve yiyemedim dün dışarıdaydım yaaa:((((
sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))

adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama
:DD ciddimisin ayy boşverr çok insanın moralini bozuyor onlarrr hakarette ediyorlarrr szöde motivasyon amaçlıııııııııı
heheh geçen bende görüm reklamını kocişe dedim ben de katılıyım su yarışmayaa=) sonunda fırça yedimm=))))
şaka gibisin hazal yaaa sanırm haketmişsin:DDD

bende senin gibi sabah erken kalkmayı sevenlerdenim ölee öğlenlere kadar hiç yatamadım ben..ama sen bayaa hızlıymışsın ben sabah erken de kalksam 10 a kadar afyonum anca patlar

öyle olmak zorundayım özge yardım edecek kimsem yok.2 çocuk.işleri erken bitirirsem kendime zaman ayırabiliyorum çok okuyorum.nette film izliyorum arkadaşlarımla görüşüyorum yoksa bunlara zaman kalmıyo

belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a

ama düşünüyorum da neden olmasın:)
ne güzelllllllllllllllllllllllll destekk canımmmmm:))))
heheh bencedeee gidip zayıflayalımhehehehee...bariş dün yin takmış bi kaç kilo al diyip duruyo gözlerinin altı çöktü bilmem ne yaa git başimdan diyorum ne çökemsii yok çöktü diyeee tobe tobeeeeeeeeeee
kızzz hazal valla ısırıcam totondan heee benden beter oldun vallaaaaaaa
cem doğru söylemişşş şekerim bencede sen her halinle güzelsinnnn=) 14. takımın tüm kızlarııı çokkkkk güzellllllllllllll
ilkoş bu yorumuçok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ooooooooof sıkıldım yahu.

türkçe dil kullanımı, imla özellikleri ve yazışma kuralları üzerine eğitim hazırlyıorum valla uykum geldi
bende geleyim eğitimee bu msn facebook benii bozduuu :DDDDDDDD
aaaaaaaaaaaaaaaaaa pepeye laf yok ama ben çok seviyorum onu defnoşla oturup onu izliyoz biz :)))
:))))))))))))))))))))))) şarkı çok hoşmuş heheheee
napıyım canım evdeyim işi bıraktım belki görmemişsindir birazda evde oturayım dedim:))kocamda evde oda izinde beni sinir ediyor sabahtan beri kalkmıyor netin başından kavga edip duruyoz :))sen napıyorsun
tatil kaçamağı yapın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.

ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedim:( ben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.

:(((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum

evet cem ne mezunu? teknik elamansa eşim burda bir fab.üretim müd.istanbul dışında çalışmak isterse olabilir.istanbulda iş bulmak çok zor buralarda da elaman bulamıyorlar.

biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.

ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedim:( ben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.

:(((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum
:((((( ilkoş üzülmeekkkkkkk kıyamam sizeeeee püfsssss, 8 gün çok olmuş yaaaaaa birn önce görüşüp hasretleşmeniz lazımmmmmmmmmmmmmm

bugün ki menum:

sabah yarım sandviç ekmeğine(çavdarlı) peynir zeytin ezmesi domates yeşillik salatalıklı sandviç, çay

ara 1 kuru erik

öğle bir kase yayla çorbası, cacık, 3 yemek kaşığı pilav, 1 mercimek köftesi

saat 16:30 sabahki sandviçin diger yarısı

afiyet olsun cnaım çok güzel

evet cem ne mezunu? teknik elamansa eşim burda bir fab.üretim müd.istanbul dışında çalışmak isterse olabilir.istanbulda iş bulmak çok zor buralarda da elaman bulamıyorlar.

canım cem lise mezunu. daha çok müşteri ilişkileri ve lojistik hizmetler alanında deneyim sahibi. pc ler konusunda da deneyimi var. ancak istanbul dısında çalışamaz ki. iş bulmak gerçekten zor

ben çıkıyorum kızlar. akşam muhtemelen uyurum. benim böyle zamanlarda metabolizmam koma halinde uyuyor. şu an gözlerimi zor açıyorum. belki giremem akşam. sizi seviyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. görüşürüz

tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla

sabah eşimle konuştuk kesin bu tabletler için yandaşlara peşkeş vardır dedik.

bu gün arkadaşlarım bendeydi.menüm karışık oldu biraz

sabah:2 minik sigara böreği

öğle:1 kaşık patates salatası
4 kaşık taze fasulye
1kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara:1 portakal

akşam:2 sadrazam lokumu(regl oldum canım çok tatlı istedi)

yarım saat spor

ayy hazalım iyiyim işlerim çok yoğunnnnn giremiyorummm fıstık akşamlarıdaa kuzenlerle takılıyoruz şehir dışından geldilerrrrr böyleeee birazzzz uzaklaştım kusurma bakmayın
meyve yiyemedim dün dışarıdaydım yaaa:((((

:DD ciddimisin ayy boşverr çok insanın moralini bozuyor onlarrr hakarette ediyorlarrr szöde motivasyon amaçlıııııııııı

şaka gibisin hazal yaaa sanırm haketmişsin:DDD
hmm misafirlerin var yanii iyi bakalım canım meyve yemeye çaliş canım ceviz deee

sizi sevmek kızlarr ben kaçıyorummmmmmmmmmmmmm öptüm hepinizzzzi
görüşürüzz canımmmmmmm

canım cem lise mezunu. daha çok müşteri ilişkileri ve lojistik hizmetler alanında deneyim sahibi. pc ler konusunda da deneyimi var. ancak istanbul dısında çalışamaz ki. iş bulmak gerçekten zor
ayy evet ya çok zor cidden iş bulmakk

bu gün arkadaşlarım bendeydi.menüm karışık oldu biraz

sabah:2 minik sigara böreği

öğle:1 kaşık patates salatası
4 kaşık taze fasulye
1kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara:1 portakal

akşam:2 sadrazam lokumu(regl oldum canım çok tatlı istedi)

yarım saat spor
kötü değil canım menünnn

yarın da günüm var az yiyorum ama yinede bugünkü gibi olacak.yine sabah ve akşam çok az yesem telafi olur mu ki?
e olacak artıkk ne yapalım heheh az ye barii hamur işlerini =)

sabah
1 kase corn flaks sütle

öğle
yok

ara
1 tane havuç
yarım muz
2 dilim kavun

akşam
1 tabak mercimek yemeği

ara
2 dilim kabak tatlısı
1 armut

spor yaptım ama biraz daha yapicam onu akşam yaziciiimmm

ayyy bugün hava berbat tipi var sabah nöbetçiydim okula erken gittim okul 3 dk evimize yürüyerek okula gidene kadar dondum parmaklarımın ucunu hissetmemeye başladım ya
bizim okula 5 köyden taşımalı öğrenci geliyor 3 ü gelemedi bugün diğer 2 sinide öğlen gönderdik yolda kalmasınlar diye bide onlara verilen yemek gelmedi zaten aç kalmasınlar diye

yarında okullar tatil oldu

elektrikte yoktu yeni geldim bende hazala mesaj attım gelemzsen haberiniz olsun diye

Aslıcım geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş,amcamda da vardı sinüzüt o da patatesleri halka halka doğrar gözlerine alnına koyardı,bi dene istersen,Allah şifa versin canım.

tşk edrm canım şimdi iyiyim dün akşam evde şapka taktım yatarkende şapkayla yattım sıcak iyi geldi

manda gibi yemişimmm yaa=(( kızlar bu arada evde katmer yapan var mı hiç tarif istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

hamur işinde beceriksizim canım ben ya

okullar açıldı havalar ısındı bahtsız bedevi bu öğrenciler

kız nerdeee burası çok kötü yine tatil

sinüzit için saf sirkeyi burnuna çekmişti birisi çektiği gibi tamamen iyileştim demişti :26::26:

ayy nasıl çekmiş ya ben burnuma suyu bile zor çekiyom

06.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
1.73......................7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
fiyona07..............izinli (heralde):26:

ellerine sağlık canım

dun ki menüm

kahvaltı
1 tost
şekersiz çay

ara
1 tahıllı bar

öğle
4-5 kaşık zeytinyağlı bamya
1 bardak ayran
2 dilim ekmek

ara
2 tatlı kasıgı çikolata
1 dilim ekmek

akşam
1tane enginar
2 dilim ekmek
1 bardak ayran

spor
30 dak.eliptik
5-10 dak. dambılla egzersiz

ayşem hoşgeldin nasılsın canım
kız bu soğukta ayranı nasıl içiyon :52:

canım hafta sonu o kadar yedim ki telafi yapıyorum.yoksa bu hafta kilo veremem.cumaya kadar böyle yapacağım

anladım canım ama meyve yemeyi ihmal etme

bugün telafi ediyorum çoook az yiyeceğim söz.kendimi çok kötü hissettim ya sanki çook şiştim 1 günde 5 kilo aldım.bugün ceza

:53::53::53::53:
almamışsındır canım o kadar abartma :1::1:

merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))

oohh ne güzel :21::21:

dışarısı buz gibi markete gitmek lazım cesaret edemiyorum.Allahım hayırlısıyla bahar geleydi.of offf:25::25::25:

valla mecbur kalmadıkça kimse çıkmasın dışarı

Back
X