Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla

yok canım kimse görmüyor görerek oy veren salaktır çünkü benim gözümde kimse salak olmadığına göre demek bunlar görmüyor ya da onlar için sorun yok
sorun olanlar vermiyor zaten oy

sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))
adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama

eskiden vardı o yarışma yine mi başlamış

ben geldim nasılsınız bakalım. kaç gündür bi annem bi kardeşim derken şimdide eşim izinli herkes ortak çıkıyor pcye giremiyorum ağız tadıyla bi şuraya...

belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a

ama düşünüyorum da neden olmasın:)

amanda aman
evet erkekler öyle derler ama zayıfladığın zamanda hoşuna gider

heheh bencedeee gidip zayıflayalımhehehehee...bariş dün yin takmış bi kaç kilo al diyip duruyo gözlerinin altı çöktü bilmem ne yaa git başimdan diyorum ne çökemsii yok çöktü diyeee tobe tobeeeeeeeeeee

sen o yarışmaya gitsen seni sopayla kovalarlar canım valla :52:

dün biraz kaçırdım ama fazlasıyla yaktığımı düşünüyorum çünkü dün sporun dibine vurdum :)))
25 dk yürüyüş 40 dk plates 25 dk da eliptik

süper :46::46::46::46:

biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.

ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedim:( ben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.

:(((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum

ahh canım üzme kendini allah yoluna koyar inş her şeyi unutma her geceden sonra güneş doğar

biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.

ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedim:( ben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.

:(((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum

ayyy oya valla çok zor canım işiniz yaaa allah sabır versin ikinizede..ama onun açısından daha zor erkekler para meselesini onur gurur meselesi yapıyor benim ki de bi ara işsizdi biz bekarken hiç bi yere çıkmıyorduk birlikte bende var dediğimde de kabul etmiyordu sinir bi durum yani anlıyorum seni...

öyle olmak zorundayım özge yardım edecek kimsem yok.2 çocuk.işleri erken bitirirsem kendime zaman ayırabiliyorum çok okuyorum.nette film izliyorum arkadaşlarımla görüşüyorum yoksa bunlara zaman kalmıyo

yaa bravo ama sana iki çocuğum var onlardan bişi yapamıyorum diyip salmıyorsun kendini...azmine hayran kaldım canım...

ne güzelllllllllllllllllllllllll destekk canımmmmm:))))

kızzz hazal valla ısırıcam totondan heee benden beter oldun vallaaaaaaa

ilkoş bu yorumuçok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende geleyim eğitimee bu msn facebook benii bozduuu :DDDDDDDD

:))))))))))))))))))))))) şarkı çok hoşmuş heheheee

tatil kaçamağı yapın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne kaçamağı valla sabahtan beri yiyip duruyoz birbirimizi şimdide küs bana...bende ona küsüm banane:19::19::19::19::19:

ben geldim nasılsınız bakalım. kaç gündür bi annem bi kardeşim derken şimdide eşim izinli herkes ortak çıkıyor pcye giremiyorum ağız tadıyla bi şuraya...

hoşgeldin canım
ben iyiyim burda hava felaket yarın okullar tatil oldu elektrik yoktu yeni geldi

defnoş çok iyi bana iş kesiyor sürekli birlikte olunca işi biraz abarttı beni kapıdan dişarı çıkartmıyor ağlıyor sürekli arkamdan inan ki tuvalete bile korkarak gider oldum :1::1::1::1:

vay cadııı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sporum
20 yarım mekik
20 sağ 20 sol yarım mekik
60sağ 60 sol bacak hareketi
60 sağ 60 sol düz bacak harekeri
100 bel hareketi
50 sağ 50 sol yan bel hareketi daha da yapcaktım ama fırsat olmadıı

buarada menümde değişiklik
armut yemedim
yarım şişe bira ve 1 kase patlamış mısır yicimmm

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar daha yeni girebiliyorum nete, bugün dersim yoktu,bütün gün evdeydim,ortalığı topladım,akşam yemeğini hazırladım derken akşam olduuu,misafir geldi onları yolcuettim ve geldim ama kimse kalmamış:(Ben de biraz geçmiş yapayım bari...

nolsun şekerim aynıııı=)))senin facen yok mu ekleşmedik

ya çok kötüsün canım hem sulu köfte hemdeeeee paça değilde işkembe çektiii....
Var canım aslı ve esen ekli bende sen onlardan bul beni teklif yolla ben seni eklerim,resimde oğluşlarım var,
Ahh canım menüleri paylaşınca da bu sorun var:( yakında olsaydın sana da getirirdim bi tabak.

börek fazla olmuş sanki canım.kalorisi fazla oluyo çünkü
Ekmek yemedim onun yerine börek yedim karlı bi alışveriş oldu:27: .

merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
Esen ben de çok severim erken kalkıp hemen işleri yoluna koymayı,ama herzaman olamıyo maalesef,çok uyuyunca sanki gün boşa geçmiş gibi moralim bozulya kendime kızıyorum,sabah erken kalkınca da bi mutluluk sarıyo beni.

ay canım bu çikolata hastalık valla.benim oğluşum her akşam küçük bir parça yer.bana da soruyor anne sende istermisin diye.yok canım sen ye derken canımdan can gidiyor adeta
Eminecim bu kanıtlanmış bişey karbonhidratlar insanda kafein gibi bağımlılık yapıyormuş ve vücuttan atılması için belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş o zamana kadar da canın yemek istermiş.

Back
X