Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyacım girsen gerçekten biz de destekleriz seni ne güzel olur.

bugün ki menum:

sabah yarım sandviç ekmeğine(çavdarlı) peynir zeytin ezmesi domates yeşillik salatalıklı sandviç, çay

ara 1 kuru erik

öğle bir kase yayla çorbası, cacık, 3 yemek kaşığı pilav, 1 mercimek köftesi

saat 16:30 sabahki sandviçin diger yarısı
Oya resmen aç kalmışsın :20::20::20:.

yarın da günüm var az yiyorum ama yinede bugünkü gibi olacak.yine sabah ve akşam çok az yesem telafi olur mu ki?
Canım ben biryerde okumuştum,fazla kaçırdığımız günlerin ardından protein ağırlıklı beslenirsek dengeleyebilirmişiz ama proteini çok aldığımız günlerde karbonhidratı hiç almayağız,birde bu şekilde sık olmamak şartıyla sadece 1 gün besleneceğiz fazlası zarar,istersen bi araştır bu konuyu.

bgn sorumluluk sınavlarını yaptık cok yorucuydu bir sürü formalite işler cıkardılar

Bugünkü menüm
SABAH
dün geceden uykusuz olduğum için geç kalktım ve kahvaltı yapmadım

ÖĞLEN
-3 dilim ekmek
-1 yumurta
-1 kk peynir
-2 çatal fındık ezmesi
ARA
yok
AKŞAM
-1 kase bat(yöremize özgü mercimekli,ince bulgurlu,maydanoz ve soğanlı,yağsız,soğuk bir çorba/diyet için ideal)
-1 dilim sütlü tatlı

ARA
1 dilim tatlı daha(malum regl olunca tatlı krizi)
:17::17::17:
çeşitli meyveler ve 5-10 leblebi.

kızlar bgn erkk ark ıma kazak aldm 3 aydır karsıma cıkıo aynı kazak farklı magazalarda:D

ya kmse yk geldm 7 mesajı doldurmıycam yazıyı bari napıım boş boş yazıorm ama yapck bşy yok evde deildim çünkü:(

İyi akşamlar arkadaşlar daha yeni girebiliyorum nete, bugün dersim yoktu,bütün gün evdeydim,ortalığı topladım,akşam yemeğini hazırladım derken akşam olduuu,misafir geldi onları yolcuettim ve geldim ama kimse kalmamış:(Ben de biraz geçmiş yapayım bari...
ayy yorulmussundur vallaa

merhaba kızlar nasılsınız ben daha yeni eve geldmmmmmmmmm

nerlerdesin kızzz
Var canım aslı ve esen ekli bende sen onlardan bul beni teklif yolla ben seni eklerim,resimde oğluşlarım var,
Ahh canım menüleri paylaşınca da bu sorun var:( yakında olsaydın sana da getirirdim bi tabak.

Ekmek yemedim onun yerine börek yedim karlı bi alışveriş oldu:27: .
ayy kargo yapp o zaman heheh

Bugünkü menüm
SABAH
dün geceden uykusuz olduğum için geç kalktım ve kahvaltı yapmadım

ÖĞLEN
-3 dilim ekmek
-1 yumurta
-1 kk peynir
-2 çatal fındık ezmesi
ARA
yok
AKŞAM
-1 kase bat(yöremize özgü mercimekli,ince bulgurlu,maydanoz ve soğanlı,yağsız,soğuk bir çorba/diyet için ideal)
-1 dilim sütlü tatlı

ARA
1 dilim tatlı daha(malum regl olunca tatlı krizi)
:17::17::17:
çeşitli meyveler ve 5-10 leblebi.

regl olunca benimde öyle ya çok canım tatlı istiyorrr
kızlar bgn erkk ark ıma kazak aldm 3 aydır karsıma cıkıo aynı kazak farklı magazalarda:D
ee o kadar karşina çıkmıssa alacaksın tibii..al beni demiş resmen hehe

biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.

ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedim:( ben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.

:(((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum

kıyamam size ya her şey yoluna girer inşallah en kısa sürede

Back
X