- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.641
kızlar 59 kılodan 69 kılo oldum neyapcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakın kendini yıpratma anım benimm ..herşey geçecek önünde çok güzel bi hayat var....sen yaşamana bakk.tabiki de yardım al çok daha rahat atlatırsın...yeni bi sayfa aç kendineee tertemiz huzur mutluluk doluuu...doğum günü kutlu olsun kardeşinin..ihmal etmee git ama..boşanacaksın di mi kesin?biraz yorgunum ama iyiyim hazalcımm ailemin yanında çok güvendeyim babam psikoloğa gitmemi istiyor..yardım alırsan bu süreci daha rahat atlatırsın diyor.. dışarı adım atmak istemiyorumm.. yarın küçük kardeşimin doğum günü okullarda tatil burda.. yarın kutlarız.. pazartesi giderim belki
kızlar 59 kılodan 69 kılo oldum neyapcam
sakın kendini yıpratma anım benimm ..herşey geçecek önünde çok güzel bi hayat var....sen yaşamana bakk.tabiki de yardım al çok daha rahat atlatırsın...yeni bi sayfa aç kendineee tertemiz huzur mutluluk doluuu...doğum günü kutlu olsun kardeşinin..ihmal etmee git ama..boşanacaksın di mi kesin?
iyi geceler kızlar 50 sayfa ne konuştunuz bi bakim :)
Eminecim sen en iyisini yapıyorsun bence de evlilikte tartışmalar illaki oluyor ama işi fazla uzatmamak ve tabii saygıyı elden bırakmamak en iyisi...
Ayşecim bence yediklerin çok değil ama ekmek ağırlıklı olduğu için doğru bi menü olmamış ama zaten sen de farkındasın mümkün olduğunca her besin grubunun olduğu menüler oluşturmak daha sağlıklı olur.
Çok teşekkürler aslıcım evet yaa inanamadım aslında bugün tartıya çıkınca gözlerimi kapattım kötü bi sonuçla karşılaşacağımı sanıyordum ama gözlerimi açınca inanamadım.İnşaallah yarın da büyü bozulmaz.
![]()
biraz yorgunum ama iyiyim hazalcımm ailemin yanında çok güvendeyim babam psikoloğa gitmemi istiyor..yardım alırsan bu süreci daha rahat atlatırsın diyor.. dışarı adım atmak istemiyorumm.. yarın küçük kardeşimin doğum günü okullarda tatil burda.. yarın kutlarız.. pazartesi giderim belki