Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

salihacım bende seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim yerim:))))

a
ma alttan pek bakmıyorlar canım bi ilk başlarda bakıyorlarsa bakıyorlar..benim doktorum hiç bakmadı mesela alttan..
:)))))) no problem baksaydıı:DDDD daha net görürdük bıdığı neysee:D sağlığı iimiş önemli olan ooo hehe

aaaa güzelmiş ya kilo almamişsin=) ben 3 ayda 6 kilo almıştım hahahahhaahayy hep böyle gidersin insallah canım benim bulantısız sorunsuzzzzzzzzz
:53::53::53::53::53::53: 6 kilomuuuu şaka dimi hazalcım hay maşalalhh sanaaa, ama öenmli olan hatice değilin netice:DDDD şimdi çıtırsınnnnnnn darısı banaaaaaa
saol canım niş. devam eder böyle.
kızlar ben kaçiyorum prensesi kaldırıcam yeter artık uyumasınnn....gece kuşuuu öperim hepiniziiiibybyby
senin prensesini öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öpe öpe bitiiririm bennnnnn
esene noldu ki acabaa yok 2 gündürrr
kilo bildirimi yakın yaa tırs tırsss kaçtı hehe

14. TAKIM 243. Etap

aynalar ( 88,1 / 88,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 65,5 / 64,5 / 1,0 / 1,53% )
fiyona_07 ( 58,6 / 58,4 / 0,2 / 0,34%)
1.73 ( 95,0 / 95,0 / 0,0 / 0,00%)
hazos87 ( 57,3 / 57,1 / 0,2 / 0,35%)
pisiq ( 70,0 / 69,4 / 0,6 / 0,86%)
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 121,0 ) izne ayrıldı.
tedis ( 83,8 / 82,9 / 0,9 / 1,07%)
esennil ( 72,3 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
rainandthesun ( 80,5 / 80,2 / 0,3 / 0,37%)
melekaysee ( 64,5 / 65,5 / -0,5 / -0,78%) 241. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,32%
kızlarr kilo veren tüm herkeşşşşşiiiii tebrik ediyorum veremeyenlerinde canı saolsunnnn
ama biraz toparlansanızzzzzz pek güzel olurrrrrrrrrr dena dökülüyorsunu heeeeeeeee:DDD
herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.

dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle:54::54::54:

esen kendine cici bak Herşey gönlüne göre olsun biz buradayız herzaman beklerizzzzz :))

biraz yorgunum ama iyiyim hazalcımm ailemin yanında çok güvendeyim babam psikoloğa gitmemi istiyor..yardım alırsan bu süreci daha rahat atlatırsın diyor.. dışarı adım atmak istemiyorumm.. yarın küçük kardeşimin doğum günü okullarda tatil burda.. yarın kutlarız.. pazartesi giderim belki

salihacığım benim hiç bişeyden haberim yok 1 aydır iptalim resmen neler oldu canım ayrıldın mı eşinden...sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum senin için..ama değer verilmediğin bi yerde olmaktan daha iyidir şimdiki yerin ...

annem babam biz seni asla o eve göndermeyiz dedi.. benimde gideceğim yok zatenn...

sen de gitme canım...yalvarsa köpek olsa da dönme bir insan bi yaştan sonra değişmesi çok zordur..bir şeye karar vermişsin istikrarlı bir şekilde arkasında dur kararının hazalında dediği gibi çok güzel bi hayat var önünde sana değer vermeyen biriyle heba etme hayatını...

7 ocak

sabah
1 yumurta
4 parmak kadar bazlama

saat4.30
babacımla yedik evden çıkmadan önce :))))))))
1 tabak et yahni
1 milföy
3 parmak kadar bazlama

saat 9 da otobüs beklerken
1 metro :D

babam bisküvi bişiler almıştı diyetteyim dedim sadece metro yedim :8::8:

afiyet olsun canımmmmm

habire dinleniyoruzzz hazal ablası başka yaptığımız bişi yok:))) sözde özel hastane ama ultrasonu sinir etti :(( ama vajinal ultrasonla baktığında daha net görünüyordu minik yaaaaa
birdaha hep öyle baksın:DDD alıştım nasılsa hahahah.
2 hafta sonra tekrar gidecğeim ozaman söylenecem biraz hıhhh

düşüge neden olur diye bakmazlar canım sadece ilk haftalarda bakarlar:nazar:

merhaba güzeller benim kilom aynı bu hafta 95 sanırım bu haftaki bazı kaçamaklarım ve düzensiz sporum ve az su içmemden kaynaklanmış defterimi kontrol ettigimde çıkan sonuç:14::14::14::14::14::14:

canım artık kilo vermen de yavaşlar zaten sen daha sıkı sarıl spora ama yine de bi yerden sonra az gider kilolar artıkın...

Back
X