- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.101
Hazos emos naber kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun cınım güzel13/02/2012kahvaltı2 incirel kadar pide içine1 tatlı kaşıgı tereyağ 1 kk peynirögle1 kase yogurt10 kuru biber kızartmaaratürk kahvesiakşam2 kase mercimek çorbası1 parmak fırında börek
dunku menüm
kahvaltı-ogle
1 yumurta
1 dilim peynir
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 tatlı kaşıgı nutella
ikindi
3 yemek kasıgı nohut
3 yemek kaşıgı bulgur pilavı
1 kase kayısı hoşafı
akşam
2-3 adet meyve
hazoşşş :) :) :)salişş emoşşşşşşşşşşşşşşş
cok karısık bi menü :) bayılırım kalbura bastıya..sporunu yapman süperr
evet nöbetler kötü oluyo benim..tüm düzen altüsttttyaa çok uzun bi menü ama sabaha kadar ayaktaydın yakmışsındırr..etiformlar çok olmuşş heheheh..
ben geldim kızlar nasılsınız
beni sorarsanız boğazımda bir gıcıklanma var öksürük başlayacak heralde
Sabah+öğle:2 közlenmiş patates, 1 dilim kek, 1dilim ekmek, başparmak kadar peynir.. Telden giriyorum renksiz yazıyorum
12.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7
rainandthesun.......7
melekayşe............7+
tedis..................... hiç girmedi en son pc si bozulmuştu
fiyona07..............7+
1.73.....................6 izinli
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
kafam biraz karışık yediKlerimi aklımda tutamıyorum yedikçe parça parça yazıcamakşam yok mu .....
ay evet ya bende çok kızıyom anama neden kız dogurdun beni diyeeeeayy çok yoruldummm..temizlik yaptım mutfak perdelerini yıkadım ütü yaptımm.şimdi de yemek yapicammmm poffff..erkek olmak varmış
akşam toparlamışın bence çok güzelllbgn yediklerim
sabah 1 kase cornflakes
ara 1 adet pişi
öğlen 1 adet içlli köfte 1 dilim tiramisu 1 yk irmik helvası
ara 1 adet armut 1 adet mandalina
akşam yok
Hazos emos naber kızlar
kızlar görmemişim sizii iyilik sizdensalişş emoşşşşşşşşşşşşşşş
yok canım zaten gündüzde az yemişin telafiye gerek yok benceAkşam 1 tabak erişte yedim. Fazla oldu sanırım![]()
![]()
telafi mi yapsam
kafam biraz karışık yediKlerimi aklımda tutamıyorum yedikçe parça parça yazıcam
ben ankaradayken ajanda tutuyordum.. Günlük kilomu ve yediklerimi yazıyordum.. Yazarak yediklerimi baya azalttım.. Yarın tekrar yazmaya başlıcambenim bi defterim var akşama mutfakta duruyo yedigimi yazıyom.hastanede cebimde not kagıdına yazıyom akşam temize çekip buraya giriyommmm
ben ankaradayken ajanda tutuyordum.. Günlük kilomu ve yediklerimi yazıyordum.. Yazarak yediklerimi baya azalttım.. Yarın tekrar yazmaya başlıcam
iyi geceler emosspisiklet 60 dak.egzersizler30 dak.bugün çok yoruldumm onun için çıkıyom öptüm salihacıgım iyi geceler kızlarrrrrrrrr
pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihazoşşş :) :) :)
nasıl oldun canım var mı bi gelişme:?kafam biraz karışık yediKlerimi aklımda tutamıyorum yedikçe parça parça yazıcam
resim kursuna gidiyor yaaaÖzge ne kursuna gidiyon kız.. Çalışmayıp bebisi büyütcektin nooolduu sıkıldınmi evde
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpisiklet 60 dak.
egzersizler30 dak.
bugün çok yoruldumm onun için çıkıyom öptüm salihacıgım
iyi geceler kızlarrrrrrrrr