- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.141
sabah
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 elma
akşam
yarım avuç içi tavuk
5 kaşık pilav
yarım kase yoğurt
harika menü iradene hayranım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 elma
akşam
yarım avuç içi tavuk
5 kaşık pilav
yarım kase yoğurt
olur canım niye olmasın düzenli gittikten sonra
hımm cumaya kadar eksilere düşersin canım dikkat et
günaydın arkadaşlar
gunaydın emineciğim nassın
iyiyim hayatım.sabah sabah spor yaptım.kendimi daha iyi hissediyorum.sen nasılsın
oh ne guzel bende iyiyim iş başı işte :)
bende şimdi hazırlanacağım işe gitmek için ay çok sıkıcı ya sabah evdesin akşama kadar okul.keşke sabahçı olsam.sabah evdeyim ama birşey anlamıyorum uçup gidiyor zaman
günaydın ayşeeeegunaydın ben geldimm
tabikide deniz=)))))))))))allahtan 2.30 da uyudu..deniz mi uyutmuyo ders mi çalışcan?
günaydın arkadaşlar
kızlar gittim bugün sporda deneme seansına.epeyce terledim.aletler var her birinde 30 saniye kalıyorsun sonra hoplayıp zıplıyorsun 30 saniye sonra yine alet.tüm aletler bitince bir tur daha.yararlı gibi sonuçta hareket ediyorsun.ben yazıldım ve başladım.kiloma nasıl etki edecek göreceğiz inşallah.bu arada çok zevk aldım ya hoşuma gitti şimdilik.hergün gitcem yarın ölçülerimi alacaklar hayırlısı bakalım
Özge ne kursuna gidiyon kız.. Çalışmayıp bebisi büyütcektin nooolduu sıkıldınmi evde
napam hayatımdaki tek heyecan adrenalin bu
canım meyve yemeği hep unutuyorum
ne kursu ben kaçırmışım cnaım :26:
özgeeeeeeeeeeeeeee
Sabah
bir di,lim etimek
bir yumurta
4 yeşil zeytin
yarım kib. K. Kadar peynir
sekersiz çay
ardından 1 bardak elma kürünasıl sizde
naber şekerimmmmmefeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm
eşimin kuzenini yolldım şimdi vee eeeeeeeennnn sonunda evimde yanlızım inanamıyorum en sonunda yanlızım...
şimdi bi bakalım ocağın 20 sinde annemle kızkardeşim geldi annem 3 gün kaldı gitti..kız kardeşim 15 gün kaldı gitti sonra eşim izin aldı oda 10 gündür evdeydi 25 gündür ilk defa bgn evde yanlız kalabildim...arada gelen giden misafirleri yazmadım bile yani düşünün artık sitresimi umarım bundan sonra kendime valkit ayırabilcem