Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

internetimiz yapıldıı oleyyyyyyy :21::21::21::21::21:

oz aman napıyoruz hep birlikte kop kop kop kop:21:
kızlar yeni geldm okuldan brz dinlencem cok yoruldum
dinlen bakalım ilkincimmm

ben yokum diye kimse gelmemiş bugün dayaklıksınız ha :20::20::20::20:
evet ya kimsecikler yokkçok sessiziz bu aralarrr

Şimdi kendime güzzzeeel bir metabolizma hızlandırıcı çay demleyim ve içeyim ,hemen geliyorum.

ayy iç valla kıskandım bende yapicimm şimdiiii..çıkmadan içerimmm 6 da çıkmam lazım evdenn..kursa gidicimm

aslıı oya facesini acmış ilişkisinde de cemle ilişkisi var yazıyo bariştilar mı acepppp mesaj attım ama cevap vermedii

aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

aslıı oya facesini acmış ilişkisinde de cemle ilişkisi var yazıyo bariştilar mı acepppp mesaj attım ama cevap vermedii

slm cnaım hoşgeldin
nasılsın
hadi ya çok sevindim bir gün yoktum takip edemedim
dur mesaj atam hemen oyaya telden

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
ben iyiiym dün birden net gitti
bugün telekomcular gelip hemen yaptılar
ya internet olmadan hepimiz perişan olduk valla :52:

canım cezaya gerek yok nedenin var
ben sana özelden telimi verem sende ver bana böyle durumlarda mesaj atarsın
Tamam canım sağol ben de sana atıyorum numaramı,hakkaten internet telefon elektrik ten biri olmasa yapacak bişey bulamazmışım gibi geliyor banada nasıl alıştıysak artık....

Tamam canım sağol ben de sana atıyorum numaramı,hakkaten internet telefon elektrik ten biri olmasa yapacak bişey bulamazmışım gibi geliyor banada nasıl alıştıysak artık....

öyle canım bağımlı olduk bence eskiden hayat daha güzelmiş netin başında hiç bişi yapmıyoruz boşa zaman geçiyo ama artık olmadanda olmuyo

kızlar bugün hava rüzgarlıydı şimdi bir kar yağıyor sormayın lapa lapa belki yine tatil olabilir :18::18::18:

canım toparlanabilirsin sıkı bir diyet yap 2 gün spora önem ver inş artı çıkmazsın cuma
İnşaallah toparlarım aslıcım ayy bunaldım artık kaplumbağa hızıyla kilo vermekten,inşaallah biran önce hızlanırım ama söz size daha güzel menülerle karşınıza gelicem bugünden itibaren.

kızlar bugün hava rüzgarlıydı şimdi bir kar yağıyor sormayın lapa lapa belki yine tatil olabilir :18::18::18:
Bizim burada da yağmur yağdı akşama doğru sanki kara dönecek gibi duruyo Hayırlısı olsun inşaallah.

eşimin kuzenini yolldım şimdi vee eeeeeeeennnn sonunda evimde yanlızım inanamıyorum en sonunda yanlızım...
şimdi bi bakalım ocağın 20 sinde annemle kızkardeşim geldi annem 3 gün kaldı gitti..kız kardeşim 15 gün kaldı gitti sonra eşim izin aldı oda 10 gündür evdeydi 25 gündür ilk defa bgn evde yanlız kalabildim...arada gelen giden misafirleri yazmadım bile yani düşünün artık sitresimi umarım bundan sonra kendime valkit ayırabilcem

nihayet loooo

kızlar bugün cok mutluyum birkaç gndür erkek ark ımla limoniydik.yani küs deildik ama soğuktuk ve ben bgn hiçbirşey beklemiyordum ondan.derse girdim cıktım nöbetçi öğrenci dedi ki hocam size çok gzl bir çiçek geldi ben de inanamadım baskasınadır o diyorum bana değildir:D yok hocam size geldi dedi.gittim bana gelmiş gerçekten.aldığım en büyük hediyeydi.önceden de cicek aldı gökhan ama ben hep anlıodum alacağını bu tamamen sürpriz oldu 5 tane kırmızı gül var 5. senemiz oldugu için kırmızı bir vazoda beyaz süs çiçekleri ve yapraklarla süslü:) çok mutluyum:D
ay ay ay küslüğün üzerine cok guzel omuştur :)

ay ne güzel hayatım.değerini bilin birbirinizin.ben kazma kocama bugün ne yapıyoruz dedim o da ben ders yapıyorum ya sen dedi yaa
hahahaha

ya evli olunca deişiyomus iş öle diolar evlenmeden ne yapsa kardır:D

hiç öle düşünme kişisine göre değişir..

ahh ahhh benimki bana çikolata bile almamış işte kimine kavun kimine kelek :)))

yaa evlenince bazı şeylerin boyutu değişiyor benim kocam ilk tanıştığımızda bir sene boyunca sürekli çiçek aldı geldi yanıma ben artık alma yazık solup gidiyolar dediğimde de saksıyla çiçek alıp geliyordu evin içi çeşit çeşit saksı çiçeğiyle dolmuştu...ama işte herşey köprüyü geçene kadar :)))

ya yerim seni ben yaaa :)))

kızlar bgn hem nöbetçiyidm hem ders saatim fazlaydı ondan yorgunluktan ölüyorum resmen ne kdr yatsam yetmicek:(

yooo benim kocacım alır yaa.her sene dogum günü evlilik yıldönümü yılbaşı sevgililer günü.takı türü her eşyamı o almıştır hediye diye...
bugünde bi kol saati almış ama ben istemedim bu ara çok sıkışıgız da.
o da akşam üstü çocuklarla 2 tane gül bi tanede seni seviyorum yazılı olan minik kalp almış.çocuklara gülleri kalbi kendisi verdi.
çocuklarda hediyeleşmeye alışsın diye yapıyo.ve iyi oluyo...........

ne güzel duyarlıymış..iyi örnekler hep cogalır inşallahhh

14/02/2012

kah
1 yumurta
1 kk peynir
1 adet etiform
1y.k.acılı sos

öğle
4 adet köfte
1 kase şehriye çorbası

ara
1 kase yogurt