- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.321
hadi bakem başladın bir maratona inşallah iyi olacak canımm..şimdiden başlama şikayete :)
ayy zor geldi öğrencilik hehehehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakem başladın bir maratona inşallah iyi olacak canımm..şimdiden başlama şikayete :)
canım ne ararsan var alerjide.katkı maddeleri(aklına gelebilecek her türlü çocukların çok sevdiği yiyeceklerde var.çikolata,şeker,cips vs.)kedi,sigara,hava değişikliği,mite,normal toz,polen ve en önemlisi İLAÇ
olsun be gidersin okuldan sonrabugün spora gidemedim.oğlum evde okula göndermedim çünkü.kayınvalidem de saat 11 den önce gelemem dedi.bende okuldan sonra o yorgunlukla gideceğim.yarım saat daha kalsın torunuyla.ay sinir oldum ya
aman ünv. öğrenciliği kolay iş beaaa..ben derslere bile girmezdim doğru düzgün hiç unutmam bi derse 1 dönem boyunca 1 kere girmiştim hehehe:))) eşimde beni gazlayıp duruyor üniversite sınavlarına gir yeniden resim öğretmeni olsana diye valla bi düşünüyom cazip geliyo bi düşünüyom 4 yıl yeniden öğrencilik tırstırıyor vallah
heheh günaydınnnnnnnnnnnnnnherkeslere de günaydın bu arada :))
ara diye 1 simit götürmüşün ya canımmGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bugünkü menümü de paylaşayım.
SABAH(7.00)
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-3 siyah zeytin
-1 kupa adaçayı
ARA(10.30)
-1 kupa sıcak su
-yarım simit
ÖĞLEN(12.30)
-1 kase şehriye çorbası
-4,5 yemek kaşığı taze fasulye
-1 dilim ekmek
ARA(3.30)
-2 kayısı,3 ceviz
-yarım simit
AKŞAM(7.00)
-1 kase mercimek çorbası
-4,5 yemek kaşığı taze fasulye
-1 dilim ekmek
ARA(8.30)
-1,2 dilim elma ve 1,2 dilim portakal
-1 kupa nescafe
ve yemek öncesi ve sonrası meta çayı içtim.
13.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............izinli
rainandthesun.......çocukları hasta olduğu için gelmedi
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73..................... 7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
ellerine saglık aslımmmm14.02.2012
aynalar................izinli
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun....... çocukları hasta olduğu için gelmedi
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73.....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
afiyet olsun meyve görmek güzelllsabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 bardak çay
öğle
6 susamlı çubuk kraker
1 tane kremalı bisküvi
2 bardak çay
akşam
dilim ekmektne yapılmış tost
domates
1 bardak çay
ara
1 elma
evet ya nolcak bilmiyommmmafiyet olsun çok tahin yiyorsun :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnn herkesin günü güzel geçsinnnnnnnn![]()
benim cadı dün saat 1 den 3.30 a kadar ııı ııı ııı diye eşek gibi anırdı yaa deli etti benii ağlamak yok anırıyorrr..
emoşş naber canımmmmmmmmm
benim cadı dün saat 1 den 3.30 a kadar ııı ııı ııı diye eşek gibi anırdı yaa deli etti benii ağlamak yok anırıyorrr..
emoşş naber canımmmmmmmmm
hazal merhaba seni görüyom
![]()
ay anlamadım özge ya deli atti beni yok susmadı ıı ıııı anırıyor sankii dedim bi yeri mi ağrıyor fitil verdim bende napiyim..ağlamıyordu ama ne biliyim işte korktum=(ee seninki abla oldu artık der tabi bişeyler cadıı..özge ya kendi kendine vakit geçirebiliyor mua rtık defne yani oyuncak falan oynuyormu tak başina oturarakhahhahahaa niye yaptı ki öle ya benimkide sürekli bişiler diyor akşamları tv izleyemez olduk :))
kızlar beni şeytan dürtüyor git tatlı yap elma topları yap ye diye :)))
kolay gelsin cınımmmm..bitti mi yaniiben de bugün uşak a gitcem staj vardı ya benim lisans tamamlama okuyom ben de.onun bitişi için evrak verecegim.biraz dan çıkıcam.size iyi günlaer akşama görüşürük inşallah