- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.341
lm kızlar nasılsınız![]()
iim canım sen nasılsın tatil oldu mu okullar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lm kızlar nasılsınız![]()
kızlar oyaya mesaj atmıştım cevap geldi ayın 9 undan beri eskişehirde arkadaşlarındaymış onlardada net yokmuş sade3ce telden faceye girebiliyorum diyor daha iyiyiymiş haftasonuda orda kalacakmış pazartesi iş başı yapacakmış ve takıma geri dönmek istiyor![]()
iim canım sen nasılsın tatil oldu mu okullar
dönsün tabi yaaaaaaaaaaa takım onsuz olurmuu
napıyrsunuz fıstıklarr yaaaa
hıhhhhhhh kimse benimle ilgilenmiyor((küstüm işteee
![]()
napıyrsunuz fıstıklarr yaaaa
ilkoşummmmmmmmmmmmm...bebiş nasıl yaaaa büyüdü mü karnın azcık kikimerhabalarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmm napıyorsunuz çok özledim sizi( ama çok yoğunummmmmmmmm işten başımı kaldıramıyorum
![]()
selam aslıcım oh yine gün yaniii kop koplm kızlar nasılsınız![]()
ay evet benimde verdi mesajıma cevap..gelecekmiş heheheh sonunda yaniii=) gelsin de neşelenelimmm yaaaaakızlar oyaya mesaj atmıştım cevap geldi ayın 9 undan beri eskişehirde arkadaşlarındaymış onlardada net yokmuş sade3ce telden faceye girebiliyorum diyor daha iyiyiymiş haftasonuda orda kalacakmış pazartesi iş başı yapacakmış ve takıma geri dönmek istiyor![]()
selam kızlar nasılsınızzzzzz
slm kızlar ben geldim arkadaşım vardı onla oturduk..kızlar size ilk çizdiğim resmimi gösteriyim facede de paylaştım ama burda da paylaşıyım sergilemiyceksem resim çizmenin anlamı ne değil mi ama :)))Eki Görüntüle 348547 Eki Görüntüle 348547
kolay gelsin cınımmmm..bitti mi yanii
kızlar oyaya mesaj atmıştım cevap geldi ayın 9 undan beri eskişehirde arkadaşlarındaymış onlardada net yokmuş sade3ce telden faceye girebiliyorum diyor daha iyiyiymiş haftasonuda orda kalacakmış pazartesi iş başı yapacakmış ve takıma geri dönmek istiyor![]()
hıhhhhhhh kimse benimle ilgilenmiyor((küstüm işteee
![]()