Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlaaar hepinize iyi geceler,ben biraz ortalığı toplayıp yatayım ufaklıklar ortalığı kattı karıştırdı,hepinizi öptüm:16:. yarın güzel sonuçlar alırsınız inşaallah benim kendimden hiç umudum yok bu hafta:18:.

15.02.2012aynalar................7+hazos87...............7+pinkcat87.............7+rainandthesun.......7+melekayşe............7+tedis.....................7+ fiyona07..............71.73..................... 7+pisiq....................5 cezaya kalmışsın canım :26:yas23....................izinliemidaf..................izinlioyagibi.................izinli
amann:) :) bende yırttim diyordum. dün ben 10 tane mesaj yazdım.. telefonda bi tuhaflık vardi meğer göndermiyormuş mesajları.. Yarın çekeyim cezami :) :) :) ellerine sağlık canımm

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür ama eşim su çiçeğiymiş kızlaaar,evin içinde kime baksam eli yüzü benek benek,hadi çocuklar neyse de büyük insanda daha bi komik duruyo:)))gerçi adamcağız ateşle boğuşuyo hiç komik değil ama işte şeytan gıdıklıyo,bana diyoki "gülme kocana gelir başına".

geçmiş olsun bebişim aman sende olursun dikkat et.karbonatlı suyla duş aldır kese lif sürmeden kaşıntılarını alır...

bugünkü menüm
sabah(7.30)
-1dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa yeşilçay
-2 siyah zeytin
ara(9-11)
-2,3 kupa sıcak su

öğlen (12.30)
-1 gözleme(biraz fazla mı ne?)
-1 kupa çay

akşam(7.30)
-1 porsiyon yağsız makarna ve brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt
-1 tane tadım

afiyet olsun çok güzel....
Gayet ölçülü gözleme bile gözüme batmadı

emos geçmiş olsun.. Benimde kardeşim daha 1. Sınıfta gözlüğe başladı:( 10 senedir takıyor.. ılk gördüğümde çok tuhaf olmuştu..senin bebislerde kısa sürede benimser ınşallah..

sagol canım...yavrum büyük oglumun tuhafına gitti.dönüp dönüp bakıyo.anne sendemi anneannem gibi gözlük arayıp durcan diyo...

kızlar okulda net yok yarın listeyi okuldan gelince yapcam herkes kilosunu bildirsin lütfen erkenden eğer okulda net varsa yaparım

sagol canım...yavrum büyük oglumun tuhafına gitti.dönüp dönüp bakıyo.anne sendemi anneannem gibi gözlük arayıp durcan diyo...

kızlar çok yorgunum birde banyo yaptım iice mayıştım cezaya kalmamak için bi göz atıp çıkacam...

selam kızlar hoşgeldiniz
nasılsınız
emoş lens tak canım

bu arada babam istersen kpss ye hazırlan dedi.. Bizim bölümün puanı çok yüksek cesaret edemiyorum.. şuan için ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum.. Dönem başladıya emin değilim.. şimdi alırlar mi acaba okula ?

yapabilirsin.ücretli için dönem ortası açık kalan yerler olabilir anlaşabilirsin.bizim küçügün ögretmeni kurbanda kolunu kırdıda kaç ay bi bayan geldi yerine..

Back
X