Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16.02.2012

aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
tedis.....................7
fiyona07..............7+
1.73.....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
ellerine sağlık aslıcıkkkkkkkk

kızlar izinler yüzünden liste kaydı yeni liste

rainandthesun *** 18-24 şubat
fiyona_07 *** 25 şubat -2 mart
1.73 *** 3-9 mart
hazos87*** 10-16 mart
melekaysee *** 17-23 mart
pinkcat87*** 24-30 mart
tedis *** 31 mart-6 nisan
emidaf*** 7-13 nisan
oyagibi*** 14 -20 nisan
pisig *** 21-27 nisan
yas23*** 28 nisan–4 mayıs
emidaf*** 5-11 mayıs
aynalar ***12-18 mayıs
ben unuturummm sen hatırlattttttt

kızlar bu arada elimde 1600 kalorilik bir diyet listesi var ama sunu ye bunu ye değil bir kaç grup var içinden seçiyorsun a grubundan mesela 6 adet b grubundan 8 adet buna göre ayarlıyorsun yediklerini istediğin herşeyi yişyorsun ama tane sayısı var...çok güzel bişey anneminm bir arkadasına diyetisyen vermiş ama 5 sayfa puff worde geçirmem lazımmm..benimleee yapmak isteyen varsa worde geçircemm birlikte yapcazzzzzzzz isteyen var mıı cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr

valla kız çok huysuz olduğundan kedidiliyle yaptımmm hehe kolaya kaçtım valla=)))))))))))

olsun cnaım

kızlar bu arada elimde 1600 kalorilik bir diyet listesi var ama sunu ye bunu ye değil bir kaç grup var içinden seçiyorsun a grubundan mesela 6 adet b grubundan 8 adet buna göre ayarlıyorsun yediklerini istediğin herşeyi yişyorsun ama tane sayısı var...çok güzel bişey anneminm bir arkadasına diyetisyen vermiş ama 5 sayfa puff worde geçirmem lazımmm..benimleee yapmak isteyen varsa worde geçircemm birlikte yapcazzzzzzzz isteyen var mıı cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr

önce görmemiz lazım canım çok mu uzun yazabilir misin buraya

canım oğluma 2 günün sonunda sinüzit teşhisi kondu.ateşten kavruldu çocuk.alerjisi de var ilaca ateş düşürücü de veremiyorum.ama şimdi iyi çok şükür.senin çiçek açmışlar nasıl oldular
Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin,benimkiler de daha iyi,oğluşum daha derdini çok iyi anlatamıyo ama babası ""her tarafıma iğneler saplanmış gibi" diyo,inşaallah geçecek.

selam kızlar
burası berbat tüm gün kar yağdı tipi var taşımalı öğrencilere tatil oldu
sivasa araba gitmedi yollar kapalı
ev arkadaşımda gidemedi babası yurt dışında çalışıyor izinli burda yarın akşam gidecek eğer sabahda arabalar gitmezse başka araba yok babasını göremeyecek kız
Selam Aslı,bizim burada da çok kar yağdı ama neyseki okullar tatil olduktan sonra başladı,arkadaşına gerçekten üzüldüm ne sinir olmuştur bu duruma ama her işte bi hayır var diyelim sonra görür inşaaallah,Aslıcım bugün selamsız sabahsız bi mesaj atmak zorunda kaldım kusura bakma okuldaydım hemen yazayım dedim.

iyi valla canım..bu ara bol bol çalışıyorum çok giremiyorum sen nassın?
Ben de okula git eve gel hep aynı devam ediyorum,hayırdır sen neye çalışıyorsun bilgisayar öğretmeniydin yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
bugün bir yorgunluk var ki anlatamam :26:
Ayy ben de yorgundum bugün,buraya mesaj yazdıktan sonra uyumuş kalmışım uzandığım yerde.

kızlar şimdilik çıkıyorum gelirim sonra..isteyen varsa söylesin boşuna geçirmeye uğraşmıyım wordeeeeeee...

5 sayfa kadar=)))))))))9hemen yazamam zatenn..neyse o zaman ben p.tesiye kadar yazayımmmm..size mail atayım isteyenlere yanii beğenirseniz uygularızzzz

tamam canım öyle yap sen
görüşürüz :54::54::54:

Selam Aslı,bizim burada da çok kar yağdı ama neyseki okullar tatil olduktan sonra başladı,arkadaşına gerçekten üzüldüm ne sinir olmuştur bu duruma ama her işte bi hayır var diyelim sonra görür inşaaallah,Aslıcım bugün selamsız sabahsız bi mesaj atmak zorunda kaldım kusura bakma okuldaydım hemen yazayım dedim.[/FONT]

Ayy ben de yorgundum bugün,buraya mesaj yazdıktan sonra uyumuş kalmışım uzandığım yerde.

selam canım ya 1 yıl göremez babası senede bir geliyor inş yarın açık olur yollarda gider
önemli değil canım

bend euykuluyum canım birazdan yatmaya gidecem zaten

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 hazır kek
1 bardak çay

akşam
1 avuç kadar tavuk
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 bardak çay

kızlar izinler yüzünden liste kaydı yeni liste

rainandthesun *** 18-24 şubat
fiyona_07 *** 25 şubat -2 mart
1.73 *** 3-9 mart
hazos87*** 10-16 mart
melekaysee *** 17-23 mart
pinkcat87*** 24-30 mart
tedis *** 31 mart-6 nisan
emidaf*** 7-13 nisan
oyagibi*** 14 -20 nisan
pisig *** 21-27 nisan
yas23*** 28 nisan–4 mayıs
emidaf*** 5-11 mayıs
aynalar ***12-18 mayıs

neslihancım sen hazırlamış mıydın listeyi :44::44::44::44:
Aslıcım tamam canım ben yarın başlarım yapmaya inşaallah.

Hazalcım bana da yollarsan bi incelemek isterim yaparım ben de belki,normalde 1 bayanın günlük alması gereken 2000 kaloriymiş bunun altında alırsan illaki zayıflarsın ama bünyeni çok az yemeye alıştırdıysan biraz zor olabilir.

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(7.00)
-2 dilim ekmek
-1 yumurta
-2 zeytin
-1 parça peynir
-1 kupa ada çayı

ARA
-2,3 kupa sıcak su

ÖĞLEN(12,00)
-(okulda yemek vardı)2 dilim kıymalı pide
-1 kupa şekersiz çay