Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünki sporlarım
leslie ile 14 dk yürüyüş (merak ettim nasıl diye hoşuma gitti)
ebru şallıyşa yarım saat plates
eliptik bisikletimle 20 dk. kondisyon...

kızlarr günde 1600 kalori alarak zayıflar mıyım ben sizceeeeeeee

zaten olması gereken o aslında günlük alınması gereken kalori miktarı 2000 ondan 400 gr eksilterek depolu yağları yakmasını sağlamalıyız ama tabi yine şeker ve hamur işinden uzak durmalıyız..şimdi bir dilim kekin kalorisi düşük deyip yediğinde olmuyor
mesela 1 kek de atıyorum 200 kalori var 100 gr tavuk göğsünde de 200 kalori var...vücud protein ağırlıklı olanı kolay yakıyor karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olanıda depo yapıyormuş..o yüzden kaloriyle zayıflıycaksan buna dikkat et canım..

kızlar bu arada elimde 1600 kalorilik bir diyet listesi var ama sunu ye bunu ye değil bir kaç grup var içinden seçiyorsun a grubundan mesela 6 adet b grubundan 8 adet buna göre ayarlıyorsun yediklerini istediğin herşeyi yişyorsun ama tane sayısı var...çok güzel bişey anneminm bir arkadasına diyetisyen vermiş ama 5 sayfa puff worde geçirmem lazımmm..benimleee yapmak isteyen varsa worde geçircemm birlikte yapcazzzzzzzz isteyen var mıı cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr

diyetisyen bana da vermişti ama ben listeye pek uyamıyorum şunu ye bunu yu olayı beni daha çok yemeye itiyor :)

günaydıııınn kızlaaarrr...benim arkadaşım gelecek kahvaltıya bgn o yüzden ortalığı toparlıycam biraz...şimdide spor yapıcam acık bişiler yedim spor yapmadan en az yarım saat önce bişiler yenmesi gerekmiş...şimdi arkadaşım geç gelir o zmana kadar aç kalmiim dedim..

oh ne güzel arkadaşınla kahvaltı yapmak.çok kaçırma ama

dün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir
2 dilim sucuk 3 adet zeytin 3 adet yeşil biber..
ara 1 adet elma
öğlen 1 kase kornfleks yağsız sütle içine 1 çay kaşığı tarçın koydum güzel oldu
ara 2 yk yoğurt
akşam 1 tabak soğanlı bulgur pilavı 2 dal karnıbahar 3 dal brokoli haşlaması

çok beğendim.afiyet olsun canım

bu arada dünkü menümü yazayımsabah-öğle:4 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 yumurta salatalıkakşam:1 kase yoğurtlu çorba+1 dilim kepek ekmeğiara:2 erik kurusu+1 portakal
afiyet olsun emine menü güzel ama kepekli ekmegi uzun vadeli tüketmek doktorlar tarafindan önerilmiyor.. Ayda yılda bi kere yiyorsan o başka :)
günaydıııınn kızlaaarrr...benim arkadaşım gelecek kahvaltıya bgn o yüzden ortalığı toparlıycam biraz...şimdide spor yapıcam acık bişiler yedim spor yapmadan en az yarım saat önce bişiler yenmesi gerekmiş...şimdi arkadaşım geç gelir o zmana kadar aç kalmiim dedim..
günaydınn

afiyet olsun emine menü güzel ama kepekli ekmegi uzun vadeli tüketmek doktorlar tarafindan önerilmiyor.. Ayda yılda bi kere yiyorsan o başka :)günaydınn

hayatım kansızlık yapıyor biliyorum ama diyette normal ekmek yiyemem.o kadar seviyorum ki beyaz ekmeği bir oturuşta 1 tane yerim.kepek ekmeğini sevmediğim için yemiyorum çok.aslında haftada 1 veya 2 defa beyaz ekmek yesem iyi olur ama yine de kendimi tutamamaktan korkuyorum

kızlar şimdi kayınvalidemi arayacağım.cesaret topluyorum.gelsin oğluşuma baksın ki bende spora gidem.öğleden sonra da günüm var.şimdiden kriz tuttu oradaki yiyeceklere nasıl karşı koyacağım diye ya offff
cesaret toplucakmis:) :) yiyeceklere karşı koymak için cumayi düşün
BUGÜNKÜ MENÜMSABAH(7.00)-2 dilim ekmek-1 yumurta-2 zeytin-1 parça peynir-1 kupa ada çayıARA-2,3 kupa sıcak suÖĞLEN(12,00)-(okulda yemek vardı)2 dilim kıymalı pide-1 kupa şekersiz çayARA(15.00)-3 kuru kayısı,3 cevizAKŞAM(19.00)-1 kepçe yoğurt çorbası-1 kepçe bezelye-5,6 kaşık bulgur pilavı-2 çatal fındık ezmesi,,,,,,,,,,,,yaklaşık 10 kestane:17:.
akşama çook yüklenmişsin
kızlar şimdilik çıkıyorum gelirim sonra..isteyen varsa söylesin boşuna geçirmeye uğraşmıyım wordeeeeeee...
fotokopi çektirsene
sabah1 kk kadar peynir1 dilim ekmek1 bardak çayöğle1 hazır kek1 bardak çayakşam1 avuç kadar tavuk3 kaşık pilav1 kase yoğurtara1 elma1 bardak çay
afiyet olsun yine güzel:)

hayatım kansızlık yapıyor biliyorum ama diyette normal ekmek yiyemem.o kadar seviyorum ki beyaz ekmeği bir oturuşta 1 tane yerim.kepek ekmeğini sevmediğim için yemiyorum çok.aslında haftada 1 veya 2 defa beyaz ekmek yesem iyi olur ama yine de kendimi tutamamaktan korkuyorum
mesela çavdar ekmegi var tadı çok güzel yada tam tahılli ekmek.. Bide 7 tahılli ekmek varki onun çok güzel bi tadı var ve 1 hafta tazeliğini koruyor yumuşacık

ben çıkıyorum kızlar benim kız çığrınıyor beni uyut diye onu uyutayım da rahatça kahvaltıyı hazırlıyım gelirim yine yavruşlar öpüldünüz..

dün yediklerimsabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir2 dilim sucuk 3 adet zeytin 3 adet yeşil biber..ara 1 adet elmaöğlen 1 kase kornfleks yağsız sütle içine 1 çay kaşığı tarçın koydum güzel olduara 2 yk yoğurtakşam 1 tabak soğanlı bulgur pilavı 2 dal karnıbahar 3 dal brokoli haşlaması
afiyet olsun güzel bi menü olmuş
dünki sporlarımleslie ile 14 dk yürüyüş (merak ettim nasıl diye hoşuma gitti)ebru şallıyşa yarım saat plates eliptik bisikletimle 20 dk. kondisyon...
çok güzel :)

günaydın kızlar nasılsınız

burda yine kar yine tipi yine yollar kapalı

arkadaşım malesef gidemedi sivasa :50::50:

kızlar bu arada elimde 1600 kalorilik bir diyet listesi var ama sunu ye bunu ye değil bir kaç grup var içinden seçiyorsun a grubundan mesela 6 adet b grubundan 8 adet buna göre ayarlıyorsun yediklerini istediğin herşeyi yişyorsun ama tane sayısı var...çok güzel bişey anneminm bir arkadasına diyetisyen vermiş ama 5 sayfa puff worde geçirmem lazımmm..benimleee yapmak isteyen varsa worde geçircemm birlikte yapcazzzzzzzz isteyen var mıı cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr

1-2 şeyi azalttık mı1400 e düşer o ben bi bakayım eşlik edebilirim sanaa

Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin,benimkiler de daha iyi,oğluşum daha derdini çok iyi anlatamıyo ama babası ""her tarafıma iğneler saplanmış gibi" diyo,inşaallah geçecek.

Selam Aslı,bizim burada da çok kar yağdı ama neyseki okullar tatil olduktan sonra başladı,arkadaşına gerçekten üzüldüm ne sinir olmuştur bu duruma ama her işte bi hayır var diyelim sonra görür inşaaallah,Aslıcım bugün selamsız sabahsız bi mesaj atmak zorunda kaldım kusura bakma okuldaydım hemen yazayım dedim.

Ben de okula git eve gel hep aynı devam ediyorum,hayırdır sen neye çalışıyorsun bilgisayar öğretmeniydin yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

Ayy ben de yorgundum bugün,buraya mesaj yazdıktan sonra uyumuş kalmışım uzandığım yerde.

evet canım biz öğretmen değiliz ya artık tekniker gibi çalışıyoruz ne yazık ki!!

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(7.00)
-2 dilim ekmek
-1 yumurta
-2 zeytin
-1 parça peynir
-1 kupa ada çayı

ARA
-2,3 kupa sıcak su

ÖĞLEN(12,00)
-(okulda yemek vardı)2 dilim kıymalı pide
-1 kupa şekersiz çay