- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.701
napıosunuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yas23 e mesaj atmıştım evde neti olmayacakmış zaten hedefine az kalmış diyeti bırakmış en son kilosunu yazıp bu hafta takımdan ayrılacak
fadiklerin iş yerine hala net bağlanmamış dava açacaklarmış
oyada yarın aramıza katılıyor
yeni birini davet ettim ama geri dönmedi
yaında izinli kimse kalmayacak daha hareketli olur inş burası
ellerim yanıyor ya bulaşık yıkadım sular buz gibi![]()
oy oy krem fln sür canım
ısınınca geçti
oya gelmiş oya gelmiişşşşşşş![]()
bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışımhoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin
hoşgeldin canım
şöyle yaparım senin izin devam etsin bu cuma bakalım eğer takımın yüzdesi çok iyi değilse izinini kaldırırız listeye gidersin olur mu
oyacım asağıda seni görüyorum nasılsın
evet sevgililerim ben geldim. çok özledim sizi. kendimi daha iyi hissediyorum. hayatımda 11 günde değişpen bi halt olmadı. ama düşündüm yapabileceğim bişey olana dek kaçınılmaza diş sıkıcam. cemle barıştık. hayatımızdaki tüm olumsuzluklar da oldugu yerde duruyor. artık saldım gayri ne olacaksa olsun. eskişehirde iken gördüm ki herkesin hayatı b..k gibi zaten. bir sürü kitap okudum(yıllık iznimi aldım işten ayrılmadım) tasavvufla ilgili falan. tüm gün arkadaslarım işlerindeyken tabi hava da karlıydı malum. oturup deli gibi sadece okudum. sanırım iyi geldi. ama ufak bi sorun var bir önceki mesajımda yazdıgım gibi. oturup okudukça da yedim![]()
bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışımhoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin
bebeğim iyiyim sen nasılsın?
evet sevgililerim ben geldim. çok özledim sizi. kendimi daha iyi hissediyorum. hayatımda 11 günde değişpen bi halt olmadı. ama düşündüm yapabileceğim bişey olana dek kaçınılmaza diş sıkıcam. cemle barıştık. hayatımızdaki tüm olumsuzluklar da oldugu yerde duruyor. artık saldım gayri ne olacaksa olsun. eskişehirde iken gördüm ki herkesin hayatı b..k gibi zaten. bir sürü kitap okudum(yıllık iznimi aldım işten ayrılmadım) tasavvufla ilgili falan. tüm gün arkadaslarım işlerindeyken tabi hava da karlıydı malum. oturup deli gibi sadece okudum. sanırım iyi geldi. ama ufak bi sorun var bir önceki mesajımda yazdıgım gibi. oturup okudukça da yedim![]()
telden face e girip mesajları okudum bu zaman zarfıunda. saliha nasıl? onun adına hem üzüldüm hem sevindim. kurtulmasına yani. ama psikolojisi beterdir sanırım;![]()
sen nasıl dersen benim kabulumdur aslı biliyorsun.
ben de hemen sıkı diyet ve sıkı spora başlar elimden geldiğinde çabuk eskiye döner kaldıgım yerden devam ederim.
56.8=)))))))))))))))))))))))))))olur canım daha motive oluyorsanız hedef koyalım her hafta
BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
tedis.....................
fiyona07..............
1.73.....................
pisiq....................
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli