Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

56.8=)))))))))))))))))))))))))))

herkes listeye eklesin kızlar bu haftaki hedefini

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
tedis.....................
fiyona07..............
1.73.....................
pisiq....................
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

sen nasıl dersen benim kabulumdur aslı biliyorsun.

ben de hemen sıkı diyet ve sıkı spora başlar elimden geldiğinde çabuk eskiye döner kaldıgım yerden devam ederim.

oyacığım hoş geldin canım valla özledik seni..canım sen bu hafta düzenli yine gir ben de bu hafta kendimi hem spor hem de yemek bakımından sıkıp 500 gr vermeye zorlayacam bu hafta..birlikte sıkarız birbirimizi :)))

herkes listeye eklesin kızlar bu haftaki hedefini

BU HAFTAKİ HEDEFLER
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
fiyona07..............
benim ki de 57.5 olsun kızlar daha fazla yazmak istiyorum ama gitmiyor artık yaa

kızlar ya acayip yoruldum dershaneden geldim kzı falan emzirdim dersin sonunda ağlicaktım artık kızı emziremedim ya göğüsler bi şiştii bi ağrıdı ölüyordummmmmmmm

ben çalışırken sürekli yaşadığım bi şeydi o sızladımıydı dönerdim hemen defnenin yanına ama toplantı filan olduğunda akşama kadar şirkette kalmamız gerektiğinde kocaman şişerdi dokunamazdım bile ağrısından...ağrısından değilde onun emziremediği için üzülüyor insan

Son düzenleme:
benim ki de 57.5 olsun kızlar daha fazla yazmak istiyorum ama gitmiyor artık yaa

kızlar herkes kendisi listeye eklesin

BU HAFTAKİ HEDEFLER
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
fiyona07..............57,5

ben çalışırken sürekli yaşadığım bi şeydi o sızladımıydı dönerdim hemen defnenin yanına ama toplantı filan olduğunda akşama kadar şirkette kalmamız gerektiğinde kocaman şişerdi dokunamazdım bile ağrısından...ağrısından değilde onun emziremediği için üzülüyor insan

yaa tuvalete gidip sağsanız olmaz mı

olur canım daha motive oluyorsanız hedef koyalım her hafta

BU HAFTAKİ HEDEFLER
hazos87...............
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
fiyona07..............
1.73.....................94
benim hedef 94

kızlar yas23 e mesaj atmıştım evde neti olmayacakmış zaten hedefine az kalmış diyeti bırakmış en son kilosunu yazıp bu hafta takımdan ayrılacak

fadiklerin iş yerine hala net bağlanmamış dava açacaklarmış

oyada yarın aramıza katılıyor

yeni birini davet ettim ama geri dönmedi

yaında izinli kimse kalmayacak daha hareketli olur inş burası
inşallah herkes dönsün yaaa

bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışım:( hoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin

evet sevgililerim ben geldim. çok özledim sizi. kendimi daha iyi hissediyorum. hayatımda 11 günde değişpen bi halt olmadı. ama düşündüm yapabileceğim bişey olana dek kaçınılmaza diş sıkıcam. cemle barıştık. hayatımızdaki tüm olumsuzluklar da oldugu yerde duruyor. artık saldım gayri ne olacaksa olsun. eskişehirde iken gördüm ki herkesin hayatı b..k gibi zaten. bir sürü kitap okudum(yıllık iznimi aldım işten ayrılmadım) tasavvufla ilgili falan. tüm gün arkadaslarım işlerindeyken tabi hava da karlıydı malum. oturup deli gibi sadece okudum. sanırım iyi geldi. ama ufak bi sorun var bir önceki mesajımda yazdıgım gibi. oturup okudukça da yedim:(

ayyy oyacıgım hoşgeldin bebegim ösledim seniiii

kızlar herkes kendisi listeye eklesin

BU HAFTAKİ HEDEFLER
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............

kızlar bende katılmak istiyorum... :17:

kız ben kollarımı kapatamıyordum resmen ya ikisiini de emzirdim ama hala boşalmadıı hala şiş ve sızlıyorr..evet ya bende çok üzülüyorum emziremedim için ama gün içinde telafi ediyorumm tıkıyorum ağzına heheheh

kızlar ya acayip yoruldum dershaneden geldim kzı falan emzirdim dersin sonunda ağlicaktım artık kızı emziremedim ya göğüsler bi şiştii bi ağrıdı ölüyordummmmmmmm

canım sagabilirsin gelince içirirsin yada dolaba koyarsın sen yokken benmari ısıtıp içirirle...

yaa tuvalete gidip sağsanız olmaz mı

sağasın gelmiyor yaa ben yapamıyordum ilk doğduğunda hepsini ememiyordu hemen uyuyordu o zamanda çok şişiyordu gece üstüne yatamıyordum kalkıp sağıyordum ama sağdıklarımı buzluğa koyuyordum boşa gitmiyordu çalıştığımda hep onları içti ilk başta defne..ama boşa atma fikri hoşuma gitmiyordu

BU HAFTAKİ HEDEFLER
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
1.73.....................94

merhaba canım yerimiz avr kendini tanıtır mısın

Merhabalar,
Trabzon da öğretmenlik yapıyorum.Bilgisayar Öğretmeniyim. 25 yaşındayım 167 boyundayım.pko olduğu için kilo vermem gerekiyor ve amacım 52.. 60 kilodan 54 e kadar indim ama daha veremiyorum. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor anlaşılan.. Beni de alırsanız aranıza sevinirim... :16::17:

Back
X