- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.821
ben de çıkıyorum yavruşlar benim kız durmuyor öpüyorum hepinizi...mendilleri alınca önünden kızdı bana :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar.. Asli şu hedef koyma işini tekrar yapsakmi? Cuma bildirim yaparken haftayaki hedef kilomuzu belirtsek.. Hedef koyarken daha fazla motive oluruz ne dersin
ee yani biz özlenmicek hatunlar mıyız heheheh
bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışımhoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin
Merhabalar,
Trabzon da öğretmenlik yapıyorum.Bilgisayar Öğretmeniyim. 25 yaşındayım 167 boyundayım.pko olduğu için kilo vermem gerekiyor ve amacım 52.. 60 kilodan 54 e kadar indim ama daha veremiyorum. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor anlaşılan.. Beni de alırsanız aranıza sevinirim...![]()
Merhabalar,
Trabzon da öğretmenlik yapıyorum.Bilgisayar Öğretmeniyim. 25 yaşındayım 167 boyundayım.pko olduğu için kilo vermem gerekiyor ve amacım 52.. 60 kilodan 54 e kadar indim ama daha veremiyorum. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor anlaşılan.. Beni de alırsanız aranıza sevinirim...![]()
oyacığım hoşgeldin.seni çokk özlemiştim.bence o kadar kilo almamışsındır.regl dendir o
valla umarım sen haklısındır canım ama bana gayet almışım gibi geldi. yarım tepsi baklava bile yedim bir oturuşta. eve geldiğimde 125.5 tim ama sabah tekrar bakıcam ben sabahları yaklaşık 500 gr daha az çıkarım. bu mantıkla 125121 ile gitmiştim eskişehire. yani 4 kilosu da regl den değildir bence. ama 2 hafta kadar kasmayı planlıyorum. gelecek cuma kilo bildirimi yapmazsam sonraki cumaya kadar 121 e geri dönerim.
diyet bandı alayım diyorum ama kullanan var mı bilemedim. o sitelerdeki yorumlara da güvenmem ben. yorum yazsınlar diye ayda 500 tl para alan insanlar oldugunu duydum.böyle kullanmadıkları ilaçlar yada gitmedikleri doktorlar hakkında gittim çok iyidir falan diyip bu yolla para kazanıyorlarmış.
ama sizlerin fikrine güvenirim o yuzden sordum diger mesajda
ben geldim
ayşe nasılsın canım
yeşil seni görüyorum aşağıda nasılsın
attım canım hatta topiği de yazdım umarım görmüştür
canım ben hiç kullanmadım diyet band çevremde de duymadım.hadi ya karlı işmiş şu yorum yapma işi hehe.
bu arada dün eski okuldaki arkadaşlarımla buluştum yaklaşık 2 aydır görüşmüyorduk.çok zayıflamışsın dediler.çok sevindim.bu arada toplandığımız arkadaş neler yapmıştı bir görseydiniz.kendimle gurur duyuyorum çünkü sadece tuzluların tadına baktım kesinlikle tatlı yemedim.canım da istemedi aslında ayrıca kilo vermişsin demelerinin de etkisi oldu.yalnız bugün kelimenin tam anlamıyla sapıttım
öyle ama o yorumlara güvenip bişeylere umut bağlayan insanlar var. sahtekarlıktan baska bişey değil. bana da geçenlerde bir arkadaşım anlattı. forum sitelerinin sahibin mi ne tanıyormuş. mesela kadın dogum yada tüp bebek doktorlarına yorum yazılsın sitede topic açılsın diye o forumun sahibine büyük paralar ödüyormus hastaneler. sonra maaşlı insanlar tutulup o konulara yorum yazıyorlarmıs.
ayşecim sağol su ile ilgili yazın için su çok faydalı ama malesef yeteri kadar içmiyorum![]()
hoşgeldin ailemizin aşçısınıııı dün yine senin gül böreinden yaptım=))))))))))
tebrik ederim. :) bugün neler götürdün:)
ay yorucu öğretmenken öğrenci olmak garip duygu takıyorum sırtıma çantamııı gidiyorum hehehehhe