Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohh ne güzel kurtulmussun..bende dışarı gittim kocişin doğum günü yarın da ona hediye aldım bide pasta yapicim ona malzeme aldım=) bide kzıma rende ve mama önlüğü aldım hehehhe

evet cnaım kurtulduk
ooh ne güzel ne aldın kocacığına :23::23:

Siyah yazıyorum diye kimse menülerimi görmüyo:) :)

olabilir canım alıştık maviye :52::52::52:

sabah
2 dilim çavdar
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
4 fincan rezene

öğle
tost=>
1dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağı

akşam
1tabak patates baronası

borana:patates haşlanır küp küp doğranır
üzerine kızgın tereyağı ve yoğurt
tuz pulbiber

öğle hem tos hem ekmek mi yoksa tost 1 dilim ekmekten mi yapıldı anlamadım canım
akşam fazla olmuş tereyağlıymış ama başka bişi yoksa idare eder canım

ya rezil etti beni bgn 32 yasında öğretmen ark ıma şaka olarak asılır gibi yaptı ama şaka yaptıını biliorm da yapılcak kişi var yapılcak kişi var kadınla yüzyüze bakıorm yasıtı olsa neyse sinirlerim bozuldu.alışverişe gittik bgn pant beendi bi tane zorla aldırdı.cocuk gibiydi.ben kendimi dogru düzgün bşy alamadm 1 saat snra kuzenm hadi hadi demeye baslaynca ona patladm en son sonra da üzüldüm.ama napıım canım sıkıldı cok:(

anladım cnaım kardeşin kaç yaşında daha küçük galiba

afiyet olsun ...offfff boranayı merak ettim.hafta sonu deniycem ama ögle ögünü yemeni tercih ederdim..................

tereyağını çok dökme canım :27::27:

kahvaltı
1 kk peynir
2 yumurta beyazı

ögle
1 kase çorba
1 porsi. tavuk baget fırınlanmış

ara
5 adet eti burçak

akşam
1 tane sarma
20 tane sardalye balık
marul roka tere
1tatlı kaşıgı tahin pekmez

balıkların boyu ne kadardı acaba 20 balık fazla mı düşündüm biran :44::44::44::44:

neslihan senide görüyorum aşağıda nasılsın

oya şimdi mesaj attı işten yeni çıkmış daha yeni eve gitmesi 1 saati buluyor bu akşam giremem diyor onu bugün izinli yaz canım

tedis yani emined emesaj atmıştı nette sorunu var giremiyormuş girmiş bugün ama oda 7 mesajı doldurmazsa onuda izinli yaz canım

ay püffff rezil birşey teftiş ya hiç sevemedim.geliyorlar senin 1 yılda yaptıklarını 20 dakikada soruşturup dinleyip bir de üstüne akıl verip ve stres yaratıp gidiyorlar püüüüüfffffffffffffffff

al benden de o kadar canım sanki kendileri hiç öğretmen olmadılar

kızlar bugünkü menüm
sabah:bir kase müsli yarım yağlı sütle
öğle:yarım simit
akşam:1 kase çorba+1 kase yoğurt
ara:daha yemedim ama portakal yemek istiyorum

çalışan biri için güzel menü cnaım

bazı insanlar yaşı ilerlesede daha çocuk kalır canım

yok ya öle deil cocuksu deil ama saçma sapan hareketler yaptı bgn normalde biz onla alışverişe giderz o söler bana begenir kıyafet.bgn bi deişikti.benm de tersime geldi.kuzenm de onca sinirime öle yapınca patladm iice:d neyse bikaç sey aldm ama hiç içime sinmeden aldm.ve bu alışverişte farkettm ki bnm üst bedenim alttan fazla.alt bedenmde 40 bol geldi üstte 42leri aldm.yalnız kalıplar cok dardı gömlek fln aldıım için ondan da olabilir.ona da moralim bozuldu.

yok ya öle deil cocuksu deil ama saçma sapan hareketler yaptı bgn normalde biz onla alışverişe giderz o söler bana begenir kıyafet.bgn bi deişikti.benm de tersime geldi.kuzenm de onca sinirime öle yapınca patladm iice:d neyse bikaç sey aldm ama hiç içime sinmeden aldm.ve bu alışverişte farkettm ki bnm üst bedenim alttan fazla.alt bedenmde 40 bol geldi üstte 42leri aldm.yalnız kalıplar cok dardı gömlek fln aldıım için ondan da olabilir.ona da moralim bozuldu.

moralin bozulmasın canım benimde üstüm altıma göre daha geniştir bize spor şart canım

aman hayatım harikasın:nazar::nazar::nazar:
teşekkürler canımmmmmmmmmmm
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık peynir
öğle:2 dilim tam tahıllı ekmekle tost
akşam:1 kase çorba+1 kase yoğurt+3 kaşık kısır
ara:3 erik kurusu

kızlar bugünkü menüm
sabah:bir kase müsli yarım yağlı sütle
öğle:yarım simit
akşam:1 kase çorba+1 kase yoğurt
ara:daha yemedim ama portakal yemek istiyorum

seninde menüler harikaaaaaa

misafirlerimi gönderdik geldim bende
burası çok yaz ya 2 gündür evi ısıtamıyoruz artık yaz gelsin yaaa :50:
evet ya bu kış çok uzun sürdüüü
yeni gördüm canım ve hemen mesaj yazdım faceden kabul etmiyorum şurda hedefine ne kaldı pes ediyon yemekten kısamazsın ama sporu arttırabilirsin ayrılmak lafını duymak istemiyorum ancak hedefine ulaşıp ayrılabilirsin bu takımdan

bencede izin verne aslııı:47:

tereyağını çok dökme canım :27::27:

balıkların boyu ne kadardı acaba 20 balık fazla mı düşündüm biran :44::44::44::44:

balıklar küçüktü canım bide yaglı kagıt üzerine fırında yapmıştım gerçi biraz kuru olmuş yagsız ama marul yapraklarına sardım yedim vallaaaa

Back
X