- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.181
Da Vinci'nin şifresi 'leonardo1234' değilse
bende hiçbir şey bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyyyyyyyyy işlkembe miiii ayyy canım çektiiii..en güzel de bu saatlerde gider ama yaaaaaaa..bebik olmasaydı koçişe derdim gider içerdik yaaaaaaaaaamenümü yazıp çıkıyorum ben aslıcım iyi geceler
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-geç kalktığım için yok
ÖĞLEN
-2 yemek kaşığı çökelik sündürmesi
-1 dilim pizza
-1 kupa adaçayı
AKŞAM
-1 kase işkembe çorbası(annem yapmış)
-4 kaşık taze fasulye
-2 küçük(avuç içi kadar) dilim ıspanaklı börek
ARA
-10-15 adet fındık,üzüm
-4 tane gofret(eti hoşbeş ince olan gofret)
-1 portakal
Çişim sudan daha değerli; WC 1 TL SU 50
KRŞ.
yeni gördüm canım ve hemen mesaj yazdım faceden kabul etmiyorum şurda hedefine ne kaldı pes ediyon yemekten kısamazsın ama sporu arttırabilirsin ayrılmak lafını duymak istemiyorum ancak hedefine ulaşıp ayrılabilirsin bu takımdan
Da Vinci'nin şifresi 'leonardo1234' değilse
ıyy kusucam tarih çalişiyorum pöhhhhhhhhhhhhhhhhh öğğğğğğğğğğğğğğğğ böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
slm kızlar nasılsınız bugün teftiş olduk bu streste bitti böylelikle
canım yardım edebilirsen çok mutlu olurum . gerçekten muzadribim. ne kadar su içsem de günde kayısı da yesem 3 günden önce çıkamıyorum. ve çok katı zorlamadan çıkaramıyorum. afedersiniz bu arada .. nasıl anlatacağımı bilmiyorum..:2: şeker ilacı kullanıyorum normalde insanları kabız etmez ama bende öncesinde de vardı yani onun neden olduğunu sanmıyorum. sen nasıl başardın çok merak ediyorum canım. hemoroid muyanesi bile yaptırdım bir çatlağım oluşmuş doktor kabız olmamaya çalış diyor ama ben uğraştıkta o geri tepiyor. hala düzene koyamadım...![]()
spor yapcam leslie açamıyom yaaaaaaa
guzel menüüü begendimmkahvaltı
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ögle
1 kase çorba
1 porsi. tavuk baget fırınlanmış
ara
5 adet eti burçak
akşam
1 tane sarma
20 tane sardalye balık
marul roka tere
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
ay püffff rezil birşey teftiş ya hiç sevemedim.geliyorlar senin 1 yılda yaptıklarını 20 dakikada soruşturup dinleyip bir de üstüne akıl verip ve stres yaratıp gidiyorlar püüüüüfffffffffffffffff
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık peynir
öğle:2 dilim tam tahıllı ekmekle tost
akşam:1 kase çorba+1 kase yoğurt+3 kaşık kısır
ara:3 erik kurusu
misafirlerimi gönderdik geldim bende
burası çok yaz ya 2 gündür evi ısıtamıyoruz artık yaz gelsin yaaa![]()
ben hamile olsam ilk 3 ayda bi 15 kilo alırım heralde
evet ya ne gıcıktı hem elde ettiğin şey için tekrar çalışıp sınava giriyordun![]()
aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...
özgeeeeee yaaaaaa topla kendini cicimmmmmmmm..bende veremiyorum artık 100 gramcık verebiliyorummm=) yavaş yavaş da olsa vericez merak etmeeeeeeeeeeofff yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...
tarihi seviyorum alıştırması yap :)
hadi gozunaydınn