Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bıyıklı kızlara ithamda bulunmuşlar gitsinler kuaföre parası bizden diye.. Kızın biri ne yazmış; erkeklerin kaşlarıda martı gibi biz onlara
simit atıyor muyuz.:) :) :) :) :)

menümü yazıp çıkıyorum ben aslıcım iyi geceler :16:

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-geç kalktığım için yok
ÖĞLEN
-2 yemek kaşığı çökelik sündürmesi
-1 dilim pizza
-1 kupa adaçayı
AKŞAM
-1 kase işkembe çorbası(annem yapmış)
-4 kaşık taze fasulye
-2 küçük(avuç içi kadar) dilim ıspanaklı börek

ARA
-10-15 adet fındık,üzüm
-4 tane gofret(eti hoşbeş ince olan gofret):17::17::17:
-1 portakal
neyyyyyyyyy işlkembe miiii ayyy canım çektiiii..en güzel de bu saatlerde gider ama yaaaaaaa..bebik olmasaydı koçişe derdim gider içerdik yaaaaaaaaaa

yeni gördüm canım ve hemen mesaj yazdım faceden kabul etmiyorum şurda hedefine ne kaldı pes ediyon yemekten kısamazsın ama sporu arttırabilirsin ayrılmak lafını duymak istemiyorum ancak hedefine ulaşıp ayrılabilirsin bu takımdan

aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...

offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...

canım yardım edebilirsen çok mutlu olurum . gerçekten muzadribim. ne kadar su içsem de günde kayısı da yesem 3 günden önce çıkamıyorum. ve çok katı zorlamadan çıkaramıyorum. afedersiniz bu arada .. nasıl anlatacağımı bilmiyorum..:2: şeker ilacı kullanıyorum normalde insanları kabız etmez ama bende öncesinde de vardı yani onun neden olduğunu sanmıyorum. sen nasıl başardın çok merak ediyorum canım. hemoroid muyanesi bile yaptırdım bir çatlağım oluşmuş doktor kabız olmamaya çalış diyor ama ben uğraştıkta o geri tepiyor. hala düzene koyamadım...:43:

bende hemoroid ameliyatı olmuş biri olarak sana cevaplayayım...
1-her gün 3lt ye yakın su
2-aç karnına birde yatarken kayısı ve incir ve üzerine sıcaga yakın ılık su
3- activia yogurt 1 hafta gunde 2 kere (düzelene kadar)
4- baharat,tuz,acı,turşu,asitli içecek,domates,patlıcan,hazır meyve suyu,hazır yiyecek vs uzak dur.
5-karın egzersizi
6- 1 su bardağı zeytinyağında 10-20 zeytin beklet..zeytinyağıyla ekmek banarak zeytinleri ye..
7-bunla ilgili ilaç kullanma bagırsak tembelliği yapıyo

bunları düzenli yapman lazım..ameliyat olmadan once doktora gittiğimde 1 ini bile yapmazsan başarılı olamazsın diyodu haklıymış..hepsini düzenli yap gel bana teşekkür edeceksinn...:21::21::21:

Son düzenleme:
kahvaltı
1 kk peynir
2 yumurta beyazı

ögle
1 kase çorba
1 porsi. tavuk baget fırınlanmış

ara
5 adet eti burçak

akşam
1 tane sarma
20 tane sardalye balık
marul roka tere
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
guzel menüüü begendimm
kuzum ya bana motivasyon aşılayın yemegim normalama spor yapamıyorum bi tuhafımm :43::43::43:

aslıcığım peki gitmiyim ama ben sporda yapamıyorum kaç gündür birde foruma katılımım çok azaldı...neyse bakalım toparlamaya çalışıyım...biraz deniyim kenidmi...

offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...
özgeeeeee yaaaaaa topla kendini cicimmmmmmmm..bende veremiyorum artık 100 gramcık verebiliyorummm=) yavaş yavaş da olsa vericez merak etmeeeeeeeeee
tarihi seviyorum alıştırması yap :)

hadi gozunaydınn

hahahhahao da neymişşşşş=)

Back
X