Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...

benimkide durdu ne zmandır ne aşagı ne yukarı..bu hafta 2 kere spor yaptıum motivasyonum dusukk

dunku menüm

2 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

öğle
1 kücük kase corba
1 dilim ekmek

ikindi
2-3 tane biskuvi

akşam
1 adet kofte
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşıgı zeytinyağ

ara
2 incir
4-5 fındık

su 2 litre
spor yok temizlik vardı :)

hazoşum napıyon bebikimmmmmm

iyiyim canım ayşe ya sana bişey sorucamm...şimdi meyveli pasta yapıcam da meyveler kararmasın diye üzerin ejöle yapcam..şimdik ben hazır jöleleri sevmiyorum çok sert oluyor midem bulanıyor bende tarif var cheese cakekin üzreine yaptığım tarifi şöyle
2 su bardağı vişne suyu 1 bardak vişne
2 kaşık nişasta
2 kaşık seker bu tarifle çok güzel oluyorrrr ancakkkkkk ben sade yapmak iştiyorum sadece suyla yapsam olu rmu acaba???????*renksiz istiyorum çünküüüüüüüüü

iyiyim canım ayşe ya sana bişey sorucamm...şimdi meyveli pasta yapıcam da meyveler kararmasın diye üzerin ejöle yapcam..şimdik ben hazır jöleleri sevmiyorum çok sert oluyor midem bulanıyor bende tarif var cheese cakekin üzreine yaptığım tarifi şöyle
2 kaşık nişasta
2 kaşık seker bu tarifle çok güzel oluyorrrr ancakkkkkk ben sade yapmak iştiyorum sadece suyla yapsam olu rmu acaba???????*renksiz istiyorum çünküüüüüüüüü

yani sadece su nişasta ve şekerle yapsam olur muuuuuuu

2 kaşık nişasta

suylada yapılıyor canım ama bildiğim kadarıyla ayva çekirdeği kullanıyolar ozman
ayva çekirdeği suda bekleyince ağdalaştırıyor ya..onun içinde zaman gerekiyo tabi
ben pek sevmem jöle..meyveli mi seviyor eşin??başak alternatif??
sen yine de bir araştır emin değilim ben

Son düzenleme:
hoşgeldin cnaım nasılsın
bu haftaki hedefini yazmayançok az kişi kalmış sende yaz canım

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............
rainandthesun.......79,7
melekayşe............64.8 koyacam bendee
tedis.....................82
fiyona07..............57,5
1.73.....................94
pisiq....................68
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

canım benim hedef 82

suylada yapılıyor canım ama bildiğim kadarıyla ayva çekirdeği kullanıyolar ozman
ayva çekirdeği suda bekleyince ağdalaştırıyor ya..onun içinde zaman gerekiyo tabi
ben pek sevmem jöle..meyveli mi seviyor eşin??başak alternatif??
sen yine de bir araştır emin değilim ben

evet canım meyveli seviyor..o benim dediğim tarifle oluyor jöle ama meyve suyundan mı ağdalaşiyor bilemiyorum işteee neyse ya ne kaybederim ki bi deniyim olmazsa yapmam jöle=)

aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................3 cezaya kaldı sanırım:26:
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
rainandthesun...........7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)

merhaba kızlar sayım yapıyodum bi de geçmiş yapınca biraz uzadı selam vermem,nasılsınız bakalım?

ellerine sağlık canım

menümü yazıp çıkıyorum ben aslıcım iyi geceler :16:

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-geç kalktığım için yok
ÖĞLEN
-2 yemek kaşığı çökelik sündürmesi
-1 dilim pizza
-1 kupa adaçayı
AKŞAM
-1 kase işkembe çorbası(annem yapmış)
-4 kaşık taze fasulye