Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın arkadaşlar,dünkü yediklerimden sonra tartıda bugün gördüklerim beni hiç şaşırtmadı ama ben de sinir oldum neyapıyım okadar dikkate azıcık oynamaz mı sayı ya ....ayyyyyy kızlar bu mesajı yazarken öğretmenler odasında oturuyordum dersim boştu benden başka kimse de yoktu odada birden bi hışırtı duydum bi poşet düştü sandım sonra hışırtı devam etmeye başladııııı:30:ve ne göreyim kocaman bi fareeeee:30::30::30: tabii ben çığlık çığlığa amakimseye sesimi duyuramayınca müdür beyi telefonla aradım sağolsun hemen geldiler ama çok korktum.

aaaaaaaaaa cok enteresannn
:D:Dokulu ilaçlasınlar sizsede 2 gun tatilll

Günaydın arkadaşlar,dünkü yediklerimden sonra tartıda bugün gördüklerim beni hiç şaşırtmadı ama ben de sinir oldum neyapıyım okadar dikkate azıcık oynamaz mı sayı ya ....ayyyyyy kızlar bu mesajı yazarken öğretmenler odasında oturuyordum dersim boştu benden başka kimse de yoktu odada birden bi hışırtı duydum bi poşet düştü sandım sonra hışırtı devam etmeye başladııııı:30:ve ne göreyim kocaman bi fareeeee:30::30::30: tabii ben çığlık çığlığa amakimseye sesimi duyuramayınca müdür beyi telefonla aradım sağolsun hemen geldiler ama çok korktum.

anammmmm fare miiiiiiiiiiiiii
özge cayı hangisiydi hozoşum sole bende yapamm

1 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı rezene
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı karanfil
1 dal tarçın

bugün ki menum 23.02.2012

sabah avuç içi büyüklüğünde kepekli salamlı kaşarlı zeytin ezmeli yeşillkli sandviç(1 dilim salak incecik ve incecik 1 dilim taze kaşar)

öğle KREMALI HAVUZ ÇORBA
- ETLİ NOHUT
- ŞEHRİYELİ PİLAV(3 yk)
- MEYVE(yarım portakal)
- ŞAKŞUKA( 2 çatal)

akşam bir doğumgününe gidicem ama abartmayacağım.

kızlar ben akşam giremeyebilirim. bir arkadaşımın eşinin yaşgünü var oraya davetliyim. anadolu yakasında sabancı ögretmenevinde sen bilirsin ayşecim

teşekkürler canımmmmmmmm

hahahhaahha delirmiş bizim kız yinee=)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

ayy alır mıyım hiç ya paketliii aslaaaaaaaa kendim yapıcammmmm.cam rende aldım ben katı meyve sıkacağımız var ama çok büyük onunla yarım elma yarım havuç sıkamam valla=)

merhaba oyacımmmmmmmmm

merhaba tatlım nasılsın?

Karabiber mi?????
ivettt karabiberrr varr

kızlar ben akşam giremeyebilirim. bir arkadaşımın eşinin yaşgünü var oraya davetliyim. anadolu yakasında sabancı ögretmenevinde sen bilirsin ayşecim
ayy çok güzel ya sabancı öğretmen eviiiiiii..manzarası falannnn

merhaba tatlım nasılsın?

iyiyimm canım arkadaşım geldi kahve falan içtik...babişimiz geldi yemek yediiii=) bende 6 da kursa gitcem poıfffffffffff

Back
X