- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.421
merhabalar kızlar nasılsınız
ben okuldan sonra ilçeye gittim yeni geldim ısınmaya çalışıyoruz
ben okuldan sonra ilçeye gittim yeni geldim ısınmaya çalışıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor verdi di mi saliha sana
Bu kıza izin verme :) :) :)
aaaaaaa o zmaan cok kotu olmuş..aslında 2 yılda bir geliyolar gelecekleri yıl her şeyi hazırlamak lazım hem stres yapmıyosun o zaman
aslıııı spor yapmam lazım bir haftada 2 kere 20 dak yaptım dişimin kovuguna bile yetmiyo birde regl olacam şiştim şitim bomba gibiyim bu sefer......
bebeişim çorba meyve falan goruyorum duzeltiyon artık menunu
merhaba kızlar nasılsınız bugün? istanbulda güzel bir hava var:)
Günaydın arkadaşlar,dünkü yediklerimden sonra tartıda bugün gördüklerim beni hiç şaşırtmadı ama ben de sinir oldum neyapıyım okadar dikkate azıcık oynamaz mı sayı ya ....ayyyyyy kızlar bu mesajı yazarken öğretmenler odasında oturuyordum dersim boştu benden başka kimse de yoktu odada birden bi hışırtı duydum bi poşet düştü sandım sonra hışırtı devam etmeye başladıııııve ne göreyim kocaman bi fareeeee
tabii ben çığlık çığlığa amakimseye sesimi duyuramayınca müdür beyi telefonla aradım sağolsun hemen geldiler ama çok korktum.
ayy canım sıkıldı ya bu tarihten nefret ediyorum offffffffffffffffffff
havalar ısınsın artık yaaaaa akşamları donuyorummmmm dershaneden dönerkennnnnnnnn
havalar ısınsın artık yaaaaa akşamları donuyorummmmm dershaneden dönerkennnnnnnnn
salihacım seni görüyorum nasılsın
kızlar ben akşam giremeyebilirim. bir arkadaşımın eşinin yaşgünü var oraya davetliyim. anadolu yakasında sabancı ögretmenevinde sen bilirsin ayşecim
verdim bile vermesemiydim acaba
bize her yıl gelirler canım
şişkinliğini alacak bitkisel çay iç canım
benimde yapmam lazım ama soğuktan oturduğum yerde kalkamıyom![]()
hemen ilaç aldılar zaten ama o hala öğretmenler odasında duruyoaaaaaaaaaa cok enteresannn
okulu ilaçlasınlar sizsede 2 gun tatilll
teşekkürler canım inşaallah hepimizin evlatları sağlıklı ,mutlu,huzurlu yaşardoğum günü kutlu olsun oğluşununnnnnnn uzun sağlıklııı bi ömrü olsunnnnnnnn
ellerine sağlık canım
kızlar napıosunuz ben yeni geldm eve ark a ev baktık
22-02-2012
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
rainandthesun...........7
oyagibi...................7+
nilipus......................7+
emidaf............izinli
ellerine sağlık canım
22-02-2012
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
rainandthesun...........7
oyagibi...................7+
nilipus......................7+
emidaf............izinli
iyiiym canım ne olsun sen nasılsın
iyiyim cnm brz yoruldum...yrn gec gelcem öğrencilerle birlikte Fetih 1453 e gitcez okul çıkışı.haberiniz olsun
ellerine sağlık canım