- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.761
film bakıyorum canım sıkıldık tvde bakacak hiç bişi yok
tavsiye edebileceğin bir film var mı
bu ara çizgi animasyona taktık..egerseviyorsan çılgın hırsızı izledik az once cok guzeldi..ne tur seviyosun??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
film bakıyorum canım sıkıldık tvde bakacak hiç bişi yok
tavsiye edebileceğin bir film var mı
keşkeee olmasaydınnnnnnnnnnnnn hıhhhh bebik olurdu heheheh
rica ederim cnaım sende bana bir film tavsiye et aslında ben korku severim ama arkadaşım korkuyo
şöyle güzel gerilim varsa söylersen sevinirim
ay deli Allah korusunnnnnnnn..şimdi değellll sonra bakcaz![]()
bu ara çizgi animasyona taktık..egerseviyorsan çılgın hırsızı izledik az once cok guzeldi..ne tur seviyosun??
aslı değişik filmlerden hoşlanırsan kesinlikle tavsiye deceğim filmmm kaynak(the fountain)
sohbetinizi bölüyorum ama bana cvp vermediniz,geleyim mi aranıza.........
selam kusura bakmayın geçmişe bakmadım birini çağırmıştık ama 2 gündür yok gelemyecek heralde kendini tanıtır mısın bize
hahahahhahaha kötüyümm ben kötüyümmmmm=) ya ilkoş napıyor ayşe yaaaaaaaaa gelmiyo hiççç
severim canım
aslında korku seviyom ama ev arkadaşım korkuyo gerilim psikolojik olabilir
konusu nasıl canım
severim canım
aslında korku seviyom ama ev arkadaşım korkuyo gerilim psikolojik olabilir
başarı öykülerinde birini okudum choloate gibi bi niki var. 9 ayda 50 kilo vermiş:s kızın tipi cidden değişmiş. demekki zayıflayınca benimki de öyle değişecek. genç görüneceğim. size onun yazısından bir bölüm kopyalıyorum. belki okumuşsunuzdur.
1. Kahvalti cok önemli, Kahvalti yapmadigimiz günler Metabolizmamiz yavaslar ayrica Aksam gec saatlerde büyük bir aclik sarar sizi inanin bu tecrübe ile sabit!
2. Aciktiginiz zaman önce bir bardak su icin, bazen susuzlukla aclik karistirilabiliyor.
3. Günde mutlaka 3 ögün yemek yiyin, inanin ac kalmak sizi asla zayiflatmaz bosuna kendinize eziyet etmeyin.
4. Aksam 18:00 den sonra agziniza kesinlikle birsey almayin!
5. Cok su icin, kendinizi saatte bir bir bardak su icmeye zorlayin.
6. Sabahlari bir bardak suyla bir yemek kasigi elma sirkesi icin Metabolizmanizin hizlanmasi icin
7. Yesil cayda ayrica metabolizmayi hizlandirir
8. dayanabiliyorsaniz sekersiz, dayanamiyorsaniz az sekerli aci kahve icin, kendinizi tok hissetmenize sebeb olur.
9. caniniz birsey cekiyorsa kendinize eziyet etmeyin ve bir parca yiyin, baska türlü uzun süreli bir diyete dayanamazsiniz. O yediginiz sakincali parcayi diyetinizin bozulusu olarak algilamayin oda diyetin bir parcasi aksi takdirde zaten diyetim bozuldu diye ipin ucunu kacirirsiniz
10. Beyaz ekmegi hayatinizdan cikarin! Bunun yerine Kepek ekmegini tercih edin. Ayrica pirinc ve makarna tüketiminide azaltin
11. Arada bir kilo vermeniz tamamiyla duracaktir! sakin pes etmeyin! Bu cok normaldir, vücudunuz az yemeye alistigi icin diyetin etkisi azaliyor. Böyle oldugu zaman birkac gün tekrar normal yemeye baslayin ama kilo almayacaginiz sekilde, yani abartmayin! Ondan sonra tekrar baslayin diyete.
12. Kilo vermenin durmasinin birbaska nedeni ise, vücudun düstügü kiloya "alismasidir". Düstügünüz kiloya "demir atar" dolayisiyla diyeti biraktiginizda hemen verdiginiz kilolari geri almazsiniz kilonuz orda sabit kalir geri almaniz zorlasir. Dolayisiyla bazen kilo vermenizin durmasi iyiye isarettir. Siz sakin artik kilo veremiyorum diye üzülüp sporu birakmayin!
Simdilik bukadar kizlar aklima geldikce yazacagim sizlere. Artik kilo vermekte profosyonel oldum sorunuz olursa seve seve cevaplarim ayrica sizinde vereceginiz tüyolar varsa elbette duymak isterim.
hımm ben bi seyredeyim bu kaynağı
asabiyim ingilizcesini hatırlayamadım favorımdır..
dövüş kulübü adına bakma psik. bi film
aslında cok var ama isim gelmiyo aklıma..
tşkler,ben elif 30 yaşındayım 5yıllık evliyim 1oğlum var he bu arada 87 kiloluk bir tosucuğum,168 boyundayım.
tşk edrm canım![]()
ni demek derrr ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrr kocamın aramıza giren teknoloji sınırlandırması hatta ambargosu geldi
optum hepiniziiiiiii oyanın tabiriynen![]()