Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napıosunuz bzde misafir vardı yemekte alışveriş hazırlık derken anca gelebildim yeni gitti misafirlermz

bugün neler yaptım yazayım size.

dün gece 3 te falan uydum bu sebeple 12 de uyandım:) sonra ögle kahvaltısı yaptım. kahvaltıdan önce ablam aradı gelmek istiyorum evdeysen diye. gel dedim.ç sonra kahvaltı yaptım annemle saat 1 gibi ablam geldi hala da bizde. kahve içtik fal baktık:) sonra ben saçlarımı boyadım 2 aydır boyamıyordum. sonra duş vs. sonra çay keyfi. henuz spor yapamadım. bugun ki hedefim leslie 1-2

ha bir de manikür yaptım kırmızı oce sürdüm:)

wawwwwwwwwwwwww=)

sporumu yaptım geldim yavruşlar...
25 dk eliptik
30 dk plates
80 tanede twist yaptım...
kızlar ayrıca ballı elma sirkeli su içmeye birdaha başladım. bi ara o şekilde çok hızlı kilo vermiştim hem soğukta içebiliyorum gittiğim yere götürebiliyorum iyi oluyor...

hoşbulduk canım..ben de sizleri özledim valla..inşallah bir daha öle bunalıma girmem ama çok fenaydı geçen hafta nedense hiç bişey yapasım gelmiyordu geçti allaha şükür..
arada geliyorlar insana ya sağdan sağdan=9
selammm kızlarrrrrrr
ilkoşşummmm özledim yaaaaaaaaaaaaa

ben son iki aydır bıaktım ütülemeyi çünkü artık ek gıdaya başladığı için günde 4 ,5 çeşit kıyafet değiştirdiğinden sürekli yıkanıyor çamaşırları ben de de sürekli onları ütüleyecek sabı kalmadı...birde normal deterjan değilde dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum alerji olmasın diye deterjan kalıntısı kalmıyor bunda..
bende omo baby var şimdi ama bende 2 kere durulattırıyorum hehehe.bizde başladık ek gıdalara benim çamaşırım arttı=) hele dün babası yedirdi elma püresii deniz mi yemiş yoksa koltuk mu yoksa denizin üstü kolları mı yoksa önlük mü belli değil=)
selam kızlar ben geldim bi uyumuşum sormayın nasılsınız
aslıcımmm naberrr
bgn yedikelrim
sabah aç karna elma sirkeli su
sabah 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim köy peyniri
öğlen 1 büyük boy kase beyaz peynirli salata
ara 3 yk kereviz
akşam çeyrek dilim ekmek
4 yk işkembe çorbası
5 yk kereviz
1 dilim domates
oyyy işkembeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iim çokk şükürrrrrr :)) sen nasılsınnnnnnnnnn özledim sizi yaaaaaaa
günlerim okadar yoğun geçiyorki anlatamma ben internet canavarı bennnn giremiyorum doğru düzgün
evet ya gelmiyosun hiçç hainn
hhehe herşey onun içinn:PPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
anammm pipisi mi varmışşş fındığınnnnnnnn

Burak
erkek kardeşimin adı :52::52::52:
baran kardeşimin adı=)

kızlar napıosunuz bzde misafir vardı yemekte alışveriş hazırlık derken anca gelebildim yeni gitti misafirlermz

yoğun kız seni naberrrr

ay canımmm duramıyorum inanan ama birazz dikkat edeceğim artıkk bundan sonra kilo alma dönemimm sakin geçireyim şu günleriimi:))

:))) ayy tamam tamam bişi demedim devam edeyim ben:DDD
tatlı cadıı yaaaa yerim be onu yaaa videoya çeksene arada miniğiiiiii bizdeee görelim şirinliklerini

canım bneimmmmm bol kalori yakmalarrrr:))) bende bugün 5k yürüdüm kalçam ağrıyorrr :DDD abarttım sanırımm

canım canım iim çok şükürrr dün bebişimi gördm kocaman olmuş elleri ayakları kafası burun kemiği göz çukurları kullakları herşeyi belliydi miniğiminnn bütün neşem yerine geldii inan.:DD

cuma günüü bir gergindimki anlatamam çok sakin olan ben sinirden telefonu attım parçaladım:DDDDD şuan telefonsuzum:D

çekiyorum canım ama face koyasım gelmiyor videolarını...niye o kadar sinirliydin ilknurcuğum dicem ama bana da gelenler geliyordu hamileyken öle durup dururken...anlarım yanii

arada geliyorlar insana ya sağdan sağdan=9

ilkoşşummmm özledim yaaaaaaaaaaaaa

bende omo baby var şimdi ama bende 2 kere durulattırıyorum hehehe.bizde başladık ek gıdalara benim çamaşırım arttı=) hele dün babası yedirdi elma püresii deniz mi yemiş yoksa koltuk mu yoksa denizin üstü kolları mı yoksa önlük mü belli değil=)

aslıcımmm naberrr

oyyy işkembeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet ya gelmiyosun hiçç hainn

anammm pipisi mi varmışşş fındığınnnnnnnn

baran kardeşimin adı=)

yoğun kız seni naberrrr
ben şimdi yatmadan çorba içirdim mesela heryer üstü başı saçına bile çorba oldu bağrış çığrış yemek yedik..ben çorbayı ağzına katıyorum oda elini katıyor sonrada saçına sürüyor yüzüne sürüyor kirpiği kaşı heryeri mama oluyor sonra.:)))
ayyy valla dün kayınvalidem yaptı işkembe çorbasını öküz gibi içtim dün ama artık bgn durmam gerekiyordu tuttum kendimi...dün neler yedim neler anlatsam varya ağzın açık kalır bi karış...

sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
2 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
4 kaşık taze fasulye
1 dilim pide

ara