- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çıkıyorum öpüyorum sizi kocaman![]()
bugün neler yaptım yazayım size.
dün gece 3 te falan uydum bu sebeple 12 de uyandım:) sonra ögle kahvaltısı yaptım. kahvaltıdan önce ablam aradı gelmek istiyorum evdeysen diye. gel dedim.ç sonra kahvaltı yaptım annemle saat 1 gibi ablam geldi hala da bizde. kahve içtik fal baktık:) sonra ben saçlarımı boyadım 2 aydır boyamıyordum. sonra duş vs. sonra çay keyfi. henuz spor yapamadım. bugun ki hedefim leslie 1-2
ha bir de manikür yaptım kırmızı oce sürdüm:)
peki ne yedim:)
saat 12:00 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 yumurtadan peynirli omlet, çay
saat 17:00 yarım simit, 1 ince dilim tahinli çörek ve çay(bugün diyet yalan oldu.
akşam hiçbirşey yemeyeceğim.
arada geliyorlar insana ya sağdan sağdan=9hoşbulduk canım..ben de sizleri özledim valla..inşallah bir daha öle bunalıma girmem ama çok fenaydı geçen hafta nedense hiç bişey yapasım gelmiyordu geçti allaha şükür..
ilkoşşummmm özledim yaaaaaaaaaaaaaselammm kızlarrrrrrr
bende omo baby var şimdi ama bende 2 kere durulattırıyorum hehehe.bizde başladık ek gıdalara benim çamaşırım arttı=) hele dün babası yedirdi elma püresii deniz mi yemiş yoksa koltuk mu yoksa denizin üstü kolları mı yoksa önlük mü belli değil=)ben son iki aydır bıaktım ütülemeyi çünkü artık ek gıdaya başladığı için günde 4 ,5 çeşit kıyafet değiştirdiğinden sürekli yıkanıyor çamaşırları ben de de sürekli onları ütüleyecek sabı kalmadı...birde normal deterjan değilde dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum alerji olmasın diye deterjan kalıntısı kalmıyor bunda..
aslıcımmm naberrrselam kızlar ben geldim bi uyumuşum sormayın nasılsınız
oyyy işkembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebgn yedikelrim
sabah aç karna elma sirkeli su
sabah 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim köy peyniri
öğlen 1 büyük boy kase beyaz peynirli salata
ara 3 yk kereviz
akşam çeyrek dilim ekmek
4 yk işkembe çorbası
5 yk kereviz
1 dilim domates
evet ya gelmiyosun hiçç hainniim çokk şükürrrrrr :)) sen nasılsınnnnnnnnnn özledim sizi yaaaaaaa
günlerim okadar yoğun geçiyorki anlatamma ben internet canavarı bennnn giremiyorum doğru düzgün
anammm pipisi mi varmışşş fındığınnnnnnnnhhehe herşey onun içinnPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
baran kardeşimin adı=)Burak
erkek kardeşimin adı![]()
kızlar napıosunuz bzde misafir vardı yemekte alışveriş hazırlık derken anca gelebildim yeni gitti misafirlermz
ay canımmm duramıyorum inanan ama birazz dikkat edeceğim artıkk bundan sonra kilo alma dönemimm sakin geçireyim şu günleriimi:))
:))) ayy tamam tamam bişi demedim devam edeyim benDD
tatlı cadıı yaaaa yerim be onu yaaa videoya çeksene arada miniğiiiiii bizdeee görelim şirinliklerini
canım bneimmmmm bol kalori yakmalarrrr:))) bende bugün 5k yürüdüm kalçam ağrıyorrrDD abarttım sanırımm
canım canım iim çok şükürrr dün bebişimi gördm kocaman olmuş elleri ayakları kafası burun kemiği göz çukurları kullakları herşeyi belliydi miniğiminnn bütün neşem yerine geldii inan.D
cuma günüü bir gergindimki anlatamam çok sakin olan ben sinirden telefonu attım parçaladımDDDD şuan telefonsuzum
![]()
hhehe herşey onun içinnPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
evettttt kesinlikleeeee katılıyorummmmmmmmmmm o yüzden bu konudaaa yardımlarınızı bekliyorum:)
ben şimdi yatmadan çorba içirdim mesela heryer üstü başı saçına bile çorba oldu bağrış çığrış yemek yedik..ben çorbayı ağzına katıyorum oda elini katıyor sonrada saçına sürüyor yüzüne sürüyor kirpiği kaşı heryeri mama oluyor sonra.:)))arada geliyorlar insana ya sağdan sağdan=9
ilkoşşummmm özledim yaaaaaaaaaaaaa
bende omo baby var şimdi ama bende 2 kere durulattırıyorum hehehe.bizde başladık ek gıdalara benim çamaşırım arttı=) hele dün babası yedirdi elma püresii deniz mi yemiş yoksa koltuk mu yoksa denizin üstü kolları mı yoksa önlük mü belli değil=)
aslıcımmm naberrr
oyyy işkembeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet ya gelmiyosun hiçç hainn
anammm pipisi mi varmışşş fındığınnnnnnnn
baran kardeşimin adı=)
yoğun kız seni naberrrr
evettttt kesinlikleeeee katılıyorummmmmmmmmmm o yüzden bu konudaaa yardımlarınızı bekliyorum:)
yatmadan önce ip atlıcam:) :) :) :)