Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bneim diline gönlüne sağlk inş. herşey güzel olur.
hep kız ismi geçiyordu içimdennn hiç erkek ismi düşünmedim erkek olursa kocişle birlikte karar verecektik kız olursa ben koyacaktım ismini. Zaman çok düşünürüzzz:DDD hehe

canım ben erkek ismi olarak kuzey güney doğu batı gibi yön isimlerini seviyorum.hadi size kolay gelsin isim seçmek zor gerçekten.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al da inşallah oğluşunu:nazar:

sporumu yaptım geldim yavruşlar...
25 dk eliptik
30 dk plates
80 tanede twist yaptım...
kızlar ayrıca ballı elma sirkeli su içmeye birdaha başladım. bi ara o şekilde çok hızlı kilo vermiştim hem soğukta içebiliyorum gittiğim yere götürebiliyorum iyi oluyor...

vavv harika canım:nazar:

canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...

ay sinir olurum böyle insanlara.sen dal gibi incecik de olsan o insan hasetinden sana zayıflamışsın demez.ama çatlar

dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık diyet peynir+3 dilim sucuk+kırmızı biber+salatalık
öğle:3 kaşık yarım yağlı sütle müsli
akşam:1 tane orta boy haşlanmış patates+1 kase yoğurt+5 kaşık kısır

sporum
50 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet
10 dakika karın hareketleri

hoşgeldin saliha yeni geldin sanırım
tanışalım 29 yaşında örtmen ve evli bir hatunum..sen?

Hoşbuldum öğrmenim :) bende saliha 25 yaşındayım 15 aylık kızım var muhesebeciyim. Tanışdığıma memnun oldun canım

günaydın canım.güzel paylaşımlar diliyorum

günaydın canım inş. tşk ediyorum

dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık diyet peynir+3 dilim sucuk+kırmızı biber+salatalık
öğle:3 kaşık yarım yağlı sütle müsli
akşam:1 tane orta boy haşlanmış patates+1 kase yoğurt+5 kaşık kısır

sporum
50 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet
10 dakika karın hareketleri

Süper olmus böyle devam

günaydın arkadaşlar. güzel bir hafta dilerim.

benim günüm metrobus sonrası merdiven çıakrak başladı. sadece çıktıklarım 137 basamak:) bi o kadar da indim sanırım. sabah hareketli başladı yani ehehehhe

Back
X