Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar açılışı ben yapıyım dediydim ama benden önce biri daha girmiş:))yeni arkadaşlar girmiş sanırım denk geldikçe tanışırız artık..
yaaa açılış yapamadın heehehe senden erkencilerde var=)günaydınnn.gerçi bana tünaydın oldu ama haftasonu kızın yüzünden çok uykusuz kaldım 2 gün toplam8 saat falan uyumusumdur..bugunde uyiyyim dedim heheh yeni kalktımmm kızda uyuyo halaa 3 te yattı tabi kaldırcam birazdann

canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...

ayyyyyy ne fesat beee o eltinnn....resmen sana pissin çocuğuna bakmıyorsun demişşş çüş yaniii deli mi neeeee

yaaa açılış yapamadın heehehe senden erkencilerde var=)günaydınnn.gerçi bana tünaydın oldu ama haftasonu kızın yüzünden çok uykusuz kaldım 2 gün toplam8 saat falan uyumusumdur..bugunde uyiyyim dedim heheh yeni kalktımmm kızda uyuyo halaa 3 te yattı tabi kaldırcam birazdann

senin bıdık gece kuşuuuu:))))

günaydın arkadaşlar. güzel bir hafta dilerim.

benim günüm metrobus sonrası merdiven çıakrak başladı. sadece çıktıklarım 137 basamak:) bi o kadar da indim sanırım. sabah hareketli başladı yani ehehehhe

hewhehehhe cidden saymış yaaaa basamaklarıı çatlakkkkkkkkk..bencede başlamış senin sporunnnn=)

öyle valla baykuş gibi cadıııııı=)dün gece artık son emzirişimdi ayakta uyuyordum..o uyumasa ben uyicaktım valla duramadımm=)

hazalım Allah kolalyık verisn valla gözüm korkuyorr heee sen anlattıkça özgeden moral buluyorum senlede tırsıyorum:DDDkiki

ii kuzuuck ne olsun:))) bebik büyütüyoruzzz içimizde:DDDD
ben onun pipişini yerim:DDD hehe:)
sen napıyorsun gece kuşuunun annesi:
çok enerjik gördüm seni maşallah

bende yerim onun pipişiniii oyyy tatlım bu arada gitmişsin doktora belliymiş her tarafımı di mi artıkkk ayyy nasıl güzel bi duygu di mi yaa canım benimmm..ben napiyim canım ya haftasonu dersaneye gidiyorum ya erken kalkıyorum kızda geç yatıyo gerçş haftasonu nöbeti babişin ama bende uyuyamıyorum yinede o yüzden çok uykusuzdum 2 gün toplam 8 saat bünye dayanmadı tabii bugunde ohh misss uyuymuşummm=) enerjikimm tabisiiiiiiiiii=) hemen oynayyaım sana 300 500 300 500 cısta cıstaaaaaa kopp koppp:21::21:

hazalım Allah kolalyık verisn valla gözüm korkuyorr heee sen anlattıkça özgeden moral buluyorum senlede tırsıyorum:DDDkiki

erkekler daha uslu oluyor kızlaara göreee=) özgeyle benimki çok farklı zaten maşallah özgeninki uykusunu falan bilen bi bebiş benimki cins anaacımmmm bi düzene sokmayı beceremedimmm

bende yerim onun pipişiniii oyyy tatlım bu arada gitmişsin doktora belliymiş her tarafımı di mi artıkkk ayyy nasıl güzel bi duygu di mi yaa canım benimmm..ben napiyim canım ya haftasonu dersaneye gidiyorum ya erken kalkıyorum kızda geç yatıyo gerçş haftasonu nöbeti babişin ama bende uyuyamıyorum yinede o yüzden çok uykusuzdum 2 gün toplam 8 saat bünye dayanmadı tabii bugunde ohh misss uyuymuşummm=) enerjikimm tabisiiiiiiiiii=) hemen oynayyaım sana 300 500 300 500 cısta cıstaaaaaa kopp koppp:21::21:

büyüsün elimize geçirisek yiyelim:)))
ay ,ki gündür aklımdnaçıkmıyor hazalmm mucize mucizedende öteeyaaa çok fakrlı görünce ağladım durduramadım kendimi çok güzle birduygu Allah isteyen herkese yaşatsın inş.
Dersaneye başladığındna heberim yoktu kuzucum ok ii olmuşşş Allah zihin açıklığı versin inş. atanırsın en kısazamanda,
hadi oynayalım birliktee benimde uykum açılsnnnnnnn:))

erkekler daha uslu oluyor kızlaara göreee=) özgeyle benimki çok farklı zaten maşallah özgeninki uykusunu falan bilen bi bebiş benimki cins anaacımmmm bi düzene sokmayı beceremedimmm

:)))) inş. öyle olurr heheh
canım canım ikinizin bıdığıdaa çok taltı yaaa çok bebek sevesimvarr antalyayamı istanbulamı gelsemki:DDDD
annesi büyüdükçe düzene girer merak etme sen:)

büyüsün elimize geçirisek yiyelim:)))
ay ,ki gündür aklımdnaçıkmıyor hazalmm mucize mucizedende öteeyaaa çok fakrlı görünce ağladım durduramadım kendimi çok güzle birduygu Allah isteyen herkese yaşatsın inş.
Dersaneye başladığındna heberim yoktu kuzucum ok ii olmuşşş Allah zihin açıklığı versin inş. atanırsın en kısazamanda,
hadi oynayalım birliktee benimde uykum açılsnnnnnnn:))
ayy evet öyle oluyor insanın aklından çıkmıyor valaa hele bi de hareketlerini hissetmeye başlaaaaa o zaman tam deli olacaksınn=)evet canım başladım 2 hafta olduu işe yararbelki yaaa=((((
:)))) inş. öyle olurr heheh
canım canım ikinizin bıdığıdaa çok taltı yaaa çok bebek sevesimvarr antalyayamı istanbulamı gelsemki:DDDD
annesi büyüdükçe düzene girer merak etme sen:)

gel annişi bekleriz herzamannn=))) dayan seninkide bi bakacaksın kucağındaaaaaa mızz mızzzz=))))))beklemedeyiz valla düzene girmesi içinn=)

küçük hanımın karnı doyduu altı temizlendi şim di kızımla mutfaktayız ben kahvalti ediyorum o da bana bakıyoo deli delii azcık peynir vericemm=)))

Back
X