Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım eltim beni kıskanıyor hem de çok fazla birde kendi evinde çok fonksiyonlu yürüyüş bandı var ve kullanmıyor bana da ben aldığımda sen de kullanmazsın diyodu..cumartesi günü kayınvalideme bıraktım defneyi resim kursuna gittim oda gelmiş kayınvalidemlere yanında annesiyle abisinin eşide gelmiş beni görünce çok şaşırdılar ne kadar zayıflamışsın ne güzel olmuşsun
nasıl zayıfladın dediler ben de spor aletiyle diyince bak gördünmü zayıflanıyomuş dedi yengesi..o öle deyince çıldırdı eltim ben evimi temizliyorum çocuklarıma bakıyorum vaktim olmuyor eviyle ilgilenmiyen insan spor yapabilir heralde dedi.ben de sinirlendim ne alakası var ben evimi temizliyorum bebeğimede bakıyorum ama sporumuda yapıyorum dedim(tabi içimden bir aydır yapmıyorum ama dedim:))günde 1 saatimi ayırıyorum akşama kadar spor yaspmıyorum heralde dedim isteyen hepsini yapar valla ben istiyorum yapıyorum istemek lazım dedim..bütün gün benim açığımı yakalamaya çalıştı ama iice zayıflıycam onuu da iiice çatlatacam...

amanın cıldırmıştır ii etmişsin içinde kalmasın

dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık diyet peynir+3 dilim sucuk+kırmızı biber+salatalık
öğle:3 kaşık yarım yağlı sütle müsli
akşam:1 tane orta boy haşlanmış patates+1 kase yoğurt+5 kaşık kısır

sporum
50 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet
10 dakika karın hareketleri

canım menün de çok güzel sporlarında kısırın kalorisi çok yüksek ama sen onu hayli hayli yakmışsın sporunla

Hoşbuldum öğrmenim :) bende saliha 25 yaşındayım 15 aylık kızım var muhesebeciyim. Tanışdığıma memnun oldun canım

günaydın canım inş. tşk ediyorum

ayy herkes öğretmen mi bee :)) canım ben de özge 27 yaşındayım 10 aylık bi kızım var boyun 1.60 doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum çoğu gitti azı kaldı ama o az da gitmek bilmiyor şimdi :) darısı senin başına

ayyyyyy ne fesat beee o eltinnn....resmen sana pissin çocuğuna bakmıyorsun demişşş çüş yaniii deli mi neeeee

aslında varya kötü biri değil ama konuştuklarını tartmıyor...kendisi temizlik hastası onu da bişey sanıyor sürekli onunla övünüyor...orda aa özge zayıflamış sen hala bölesin denilince nerden saldıracağını bilemedi ben zaten çalışırken evime 2 hafta da bi temizlikçi alıyordum onun dışında sürekli temizlerim yani evimi ama o onu bahane etmek istedi işte salak ben de bozdum şimdi biraz daha zayıflayım yazın ben bikini giyerken o şortla girsin denize iyice bozulsun :52::52::52::52:

biniyorum tatlım zorunlu olsun fikrinide ben attım ortaya ii oldu bole..yapmak zorunda hissediyom kendimi..azar azar basladım

canım günde 35 dakıka yetiyormuş zayıflamak için 12 dakikada karbonhidrat kalanında da yağ yakımına geçiyormuş..ben 45 dk diye kendimi şartlıyodum çok geliyodu yapasım gelmiyordu arkadşım var spor salonunda hoca o söledi yeterli diye daha fazlası kas olmasına sebep olurmuş...diğer egzersizlerle günlük 1 saati geçme dedi bana..

aslında varya kötü biri değil ama konuştuklarını tartmıyor...kendisi temizlik hastası onu da bişey sanıyor sürekli onunla övünüyor...orda aa özge zayıflamış sen hala bölesin denilince nerden saldıracağını bilemedi ben zaten çalışırken evime 2 hafta da bi temizlikçi alıyordum onun dışında sürekli temizlerim yani evimi ama o onu bahane etmek istedi işte salak ben de bozdum şimdi biraz daha zayıflayım yazın ben bikini giyerken o şortla girsin denize iyice bozulsun :52::52::52::52:

hahahahah kötüyüüzz biz kötüyüzzzzzzzzzz hahahahha bencedeeeeeee =)

elma havuc karışımı püremizi yedik saat 1 gibiii=) yarım saat sonra ilk defa sebze çorbası yicekkkkkk ayy çok heyecanlıyım bakalım sevecek mi zilliii=)

özge ya aklıma getirdin bende mi başlasam sirkeli suyaaaa bi ara içmiştimmmm off sabah sabah zor geliyo onu içmek amaaa neyse denicemmm yine yarın sabahtan itibarenn=)

bugün ki menum

sabah yarım ceviz içi kocaman bir kupa su

kahvaltı yapamadım:(

öğle yarım kase brokoli çorbası, 2 tane fırında pişmiş tavuk kanat, 4 yk erişte, yarım bardak vişne kompostosu

ara(16:00) 1 kuru incir, 1 kuru erik, 1 badem, yarım ceviz, yarım kuru kayısı

akşam yemek yemeye vaktim olmayabilir ama yukarıdaki gibi bir ara öğün daha yaparım kesin.

sporu akşam girip yazarım.

bu akşam şu akupunkturcuya gidicez sanırım arkadaşlarla. bir bayan 3 ayda 27 kilo vermiş bu akupunktur terapisi sayesinde. çok ısrar ediyorlar bakalım kaybedecek de bişey yok kilolardan başka

Back
X