Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu akşam şu akupunkturcuya gidicez sanırım arkadaşlarla. bir bayan 3 ayda 27 kilo vermiş bu akupunktur terapisi sayesinde. çok ısrar ediyorlar bakalım kaybedecek de bişey yok kilolardan başka

bilmiorm cnm bna pek inandırıcı gelmiyor.lisede ark ım yapmıstı kulağına takmıslardı daha cok yiyesim gelio diodu.

özge ya aklıma getirdin bende mi başlasam sirkeli suyaaaa bi ara içmiştimmmm off sabah sabah zor geliyo onu içmek amaaa neyse denicemmm yine yarın sabahtan itibarenn=)

canım bu biraz lıght bişi oluyor yani öle çok keskin olmuyor 4 bardak suya 4 yk elma sirkesi 4 yk bal katıyorsun bu karışımı yemekten sonra yarımşar bardak içiyorsun iki gün tüketebilirsin ben bi ara hızlı kilo vermiştim bununla ama şimdi bilemiycem kilolar çakıldılar 58 e..

ayy herkes öğretmen mi bee :)) canım ben de özge 27 yaşındayım 10 aylık bi kızım var boyun 1.60 doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum çoğu gitti azı kaldı ama o az da gitmek bilmiyor şimdi :) darısı senin başına

yok kız ben örtmen değilim muhasebeciyim :1::1: ah canım benimde verecek en az 15 kilocuğum var veririm demi veririm :8::8:

bu akşam şu akupunkturcuya gidicez sanırım arkadaşlarla. bir bayan 3 ayda 27 kilo vermiş bu akupunktur terapisi sayesinde. çok ısrar ediyorlar bakalım kaybedecek de bişey yok kilolardan başka

canım benim eltimde gitmişti kilo vermek için çok hızlı bi şekilde kilo verdi 1 ayda 10 kilo gitti sonra bırakınca hızlı bi şekilde iki katını aldı dikkat et bakalım sonrasında yememek lazım

bende bugün ki menümü şimdiden yazıyorum

sabah: 1 adet kaşarlı tost, şeketsiz çay
ara: 1 elma, yeşil çay ve beşi bir ara çay
öğlen: 3 yemek kaşığı pilav yarım kase kuru fasulye
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, et sote(eve gidince yiyeceğim :1: şimdiden yazayım dedim akşam giremem)

spor: şimdilik bir şey yok ama akşam leslie ve bölgesel hareketler yapacağm

ilk menümü de yazmış bulunmaktayım evet kızlar yanlışım düzeltmem gereken varsa eleştirilere açığım canlarım

biz bi kere anneme uyku ve iştah için yaptırmıştık işe yaramıştı.. noktaya bastıkça annem hemen acıkıyordu.. yada diğeriyle uyuyyordu..

merhaba kızlar.internetim kapalı oldugundan kaçgündür foruma gelemedim:((( umarım koçum beni takımdan atmamıştır..
nevar ne yok nasıl gidiyor??
bugun istanbulda felaket bi hava var.inşallah uzun sürmez:43:

bende bugün ki menümü şimdiden yazıyorum

sabah: 1 adet kaşarlı tost, şeketsiz çay
ara: 1 elma, yeşil çay ve beşi bir ara çay
öğlen: 3 yemek kaşığı pilav yarım kase kuru fasulye
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, et sote(eve gidince yiyeceğim :1: şimdiden yazayım dedim akşam giremem)

spor: şimdilik bir şey yok ama akşam leslie ve bölgesel hareketler yapacağm

ilk menümü de yazmış bulunmaktayım evet kızlar yanlışım düzeltmem gereken varsa eleştirilere açığım canlarım

su içmedikçe kiloların yavaş gittiğini farkettim... sıvı miktarımız yaklaşık 3 lt olmalı.. menü genel olarak güzell

Back
X