Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emoşcuğum sanada motivasyon gerekiyor canım biribib gaza getirmesi lazım seni..çünkü ne kadar zayıflamışsın iyi olmuşsun dedik sıra salıyor insan kendin..ben öyleydim ama geçti şükürler olsun şimdi daha bi sarıldım zayıflama olayına 3 ay var önümde o zamana kadar kendimi çok sıkmadan verecem bütün kiloları...

evet ya toparlanmam lazım dedikce panikliyorum .sakin olmalıyım ve kanedime tekrar hedef koymalıyım yoksa panikle daha kötü oluyom ve her sabah tartıda kilo aldıgımı görüyorum ...

panik yok panik yok sakin olllll:20:

sakin ol yaaa.kiloda duraklama evreleri oluyormuşşş geçen oya paylaşmıştı sanırım birinin hikayesini duruyormuş sonra devam ediyormuşş..sen şimdi deli gibi spor yapıp halledersinnnnn inanıyorum sana

evet hazal ya hafta sonları ipin ucunu kaçırıyom son 2 gün detoks gibi sıvılarla ödem atıyom tabi daha sonraki hafta kilo olarak görüyom tartıda..
şuan berbat durumdayımmm

sabah
1,5 dilim ekmek
omlet
1 kk peynir
1 yk chokella=)

öğle
1 kase çorbaa

ara
1 parça çikolata

akşam
2 tane puf böreği
2 yk irmik helvası=(((((
çikolata tatlı :20::20::20:

çok kalorili

sabah
2 dilim pide
1 bardak çay

öğle
4 sarma
3 kaşık makarna

ara
1 bardak meyve suyu

akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 bardak çay
1 kivi

gayet güzel artı meyve :46::46:

evet ya toparlanmam lazım dedikce panikliyorum .sakin olmalıyım ve kanedime tekrar hedef koymalıyım yoksa panikle daha kötü oluyom ve her sabah tartıda kilo aldıgımı görüyorum ...

panik yok panik yok sakin olllll:20:

panik yapma canım ve hergün tartılma
nasılsın hayat nasıl gidiyor

yaaaa valla benim suçum değil eşime gelirken dedim ki çikolata al canım acayip tatlı istiyor gitmiş bi sürü çikolata almış bi de chokella almışş şimdi ben mi suçluyummmmmm=) valla arkamdan ağlamasın diyeeee yedimmm=)

ya bu arada şaka maka acayip çikalata yeme isteği var bende yaaaaa engel olamıyorummmmmmmmmmmm

bendeeeee

dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+azıcık diyet peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeğiyle tost
akşam:salata
ara:1 avuç antep fıstığı

spor
30 dk aletle ve hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dakika koşu bandı
15 dakika pisiklet

sade ekmek olmuş ama sen bilirsin bu şekilde sabredebiliyorsan afiyet olsunnn

sporlar harikaaa

panik yapma canım ve hergün tartılma
nasılsın hayat nasıl gidiyor

iyilik canım ama yogunum bu ara bugün nöbet iznim vardı onu kullandım evdeydimn çok kar var çocukları okula göndermedim. haftasonu evde yoktum diye tüm işlerim kalmıştı.çamaşır ütü sil süpür onlarla ugraştım....
annem geldi ögleden sonra onun yanında ütümü yaptım ama 3 makinada çamaşır yıkadım evin heryeri çamaşır daha onlar kuruyacakta ütülenecek...
neyse acil lazım olacak yok aralarında..
öyle işte ev iş çoluk çocuk koca,kilo idare ediyom. senden ne var ne yok

iyilik canım ama yogunum bu ara bugün nöbet iznim vardı onu kullandım evdeydimn çok kar var çocukları okula göndermedim. haftasonu evde yoktum diye tüm işlerim kalmıştı.çamaşır ütü sil süpür onlarla ugraştım....
annem geldi ögleden sonra onun yanında ütümü yaptım ama 3 makinada çamaşır yıkadım evin heryeri çamaşır daha onlar kuruyacakta ütülenecek...
neyse acil lazım olacak yok aralarında..
öyle işte ev iş çoluk çocuk koca,kilo idare ediyom. senden ne var ne yok

bende ne yapayım cnaım aynı ev okul işte nöbetçiydim bugün baya bir soğuk yedim hala başım ağrıyor

delirme canım moralini bozma ödem atıcı çaylar iç

evet ya ...
bırakmamam lazımmmmmmmm
canım ben çıkıyom şimdilik yemek vakti...
sonra seksenlere bakcam spor yapcam önce 1 saat leslie sonra 12 saat seksenlerde pisiklet ben çıkıyom daha motive olmuş bi şekilde görüşmek umuduylaaa

Back
X