Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:D negüzell bende istiyorum yaaaaaaa 1,5 gün tatil yetmiyorr banaaaa yarın yine iş varr veee ben gitmek istemiyorum püfss:(((
kuzucumm tambana göreeee birrrr şarkııııııııı olduuuuuuuuuuuuu aynennnnn öyleyiimmmmm:D göbek diye birşey yokkkkkk dümdüzzzz ama memişler aldı başını gidiyor

hahahahaa emoşş memnundur belki bu durumdan :)))off hamileyken çalışmak çok zor oluyor canım ama inan ki evde oturup doğumu beklemek daha zor hamileyken sen çalışmaya devam et canım iznine kadar..

benim kızın cenesi düştü yaaa bebebebebebe dededededee eeeeee yeyeyeyeyyeye susmuyoo hehehe=) çoçk şirin ısırcam ağzınıııııı az kaldııı..bakalım nöbet kaça kadar olacak bugunn=( offf sabahh uyumak istiyorum 11e kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr=))))

yerim ben o dilleri yaa çok tatlı oluyolar o minicik sesleriyle beenim ki artık alla alla diyo.bize kavga ediyordu dün babasıyla babasına ellerine kaldırıp agul ıgıl digıldugul bişeler diyor en sonunda da alla alla aaaaaaaa yapıyor gül gül öldürüyor bizi...

menülerim normal olmasına rağmen 1 aydır kullanmaya başladığım ilaçlardanmıdır nedir kilo veremiyordum cuma itibariyle spor olarak ip atlamaya başladım

cuma 800 + 50 mekik
ctesi1200
pazar 900

Son düzenleme:
yerim ben o dilleri yaa çok tatlı oluyolar o minicik sesleriyle beenim ki artık alla alla diyo.bize kavga ediyordu dün babasıyla babasına ellerine kaldırıp agul ıgıl digıldugul bişeler diyor en sonunda da alla alla aaaaaaaa yapıyor gül gül öldürüyor bizi...

hehe yerim ben onu yaaa kavga da ediyor desene zilli çok bilmiş bunlar ya=) yerim o defnoşuu bennnn

mrb kızlar nassınız????? geçmiş yapiiim
naber salişşşşşşşşşş nerelerdesin bakimmmmmmmmmm
menülerim normal olmasına rağmen 1 aydır kullanmaya başladığım ilaçlardanmıdır nedir kilo veremiyordum cuma itibariyle spor olarak ip atlamaya başladım

cuma 800 + 50 mekik
ctesi1200
pazar 900

bu 900 1200 ne demekk anlamadım ben canımmmmm..belki ileçlardan olabilirrrrr

naber salişşşşşşşşşş nerelerdesin bakimmmmmmmmmm

bu 900 1200 ne demekk anlamadım ben canımmmmm..belki ileçlardan olabilirrrrr

sayılar atladığım ip tekrarı.......​

hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. ruh gibiyim.. sormadan söyleyeyim karşı taraftan hiç ses yok

sayılar atladığım ip tekrarı.......​

hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. ruh gibiyim.. sormadan söyleyeyim karşı taraftan hiç ses yok

hmm anladım şimdikk vayy ne kadar çok atlamişsin kız...canım ya niye bişey bekliyorsun bi beklenti içine girme bence zaten bitmedi boşver..aç davayı mademm neyi bekliyorsunuz ki

14. TAKIM 246. Etap

aynalar ( 87,4 / 87,2 / 0,2 / 0,23%)
emidaf ( 64,1 / 63,0 / 1,1 / 1,72%)
fiyona_07 ( 58,0 / 57,2 / 0,4 / 0,69%) 245. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu ikiye bölündü.
1.73 ( 94,3 / 96,0 / -1,7 / -1,80%)
hazos87 ( 56,9 / 56,8 / 0,1 / 0,18%)
pisiq ( 69,6 ) izne ayrıldı.
pinkcat87 ( 65,2 / 64,3 / 0,9 / 1,38%)
tedis ( 83,0 / 81,5 / 1,5 / 1,81%)
rainandthesun ( 80,5 / 80,2 / 0,3 / 0,37%)
melekaysee ( 64,3 / 64,4 / -0,1 / -0,16%)
oyagibi ( 124,5 / 122,4 / 2,1 / 1,69%)
saliha27 ( 77,0 / 75,5 / 1,5 / 1,95%) yeni üye hedefi 57
nilipus ( 77,8 / 75,0 / 2,8 / 3,60%) yeni üye hedefi 60

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,90%
tebrikler kızlar inşallah böyle devam ederiz

dünkü menüm
sabah-öğle:2 dilim kepek ekmeği+2 dilim peynir+2 çatal omlet+1 közlenmiş kırmızı biber+2 zeytin
öğleden sonra:2 çatal yaş pasta
akşam:yarım dilim incecik sadece kırmızı biberli ve peynirli pizza:17:

spor
30 dakika koşu bandı
10 dk.bisiklet

sporunu begendim

04/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................izinli
nilipus..............izinli
emidaf............izinli

ellerine sağlıkkkkk

bu haftaiçi davayı açıcaz...
hadi bakalım acınca ne diyecekler çok merak ediyorummm

canım valla iyi dayanıyosun bebişle Allah kolaylık versin inşallah

canım ben 11 de yatıyorum sen cok uzun ayakta kalıyosun esnetebilirsin aç aç direncsiz dolaşma

evet canım ya dün 3.30 da uyudu valla=( çok acıktımmmm o yüzden içtim bende aama yarım bardakk..ya bu arada ayşe ya ben gündüz falan hiç acıkmıyorum çok güzelll buu=) acaba psikolojik mii=)

oya şu anda : deli gibi yemek isteyip sadece yeşil salata yemiş ve yeşil salatasına döktüğü 1 kaşıktan biraz fazla z.yağı dökmüş olmanın verdiği vicdan azabıileyerine gelmenin saçmasapanlığıyla oturuyor

Back
X