Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi komşular geldi benim burda olduğumu bi,lmiyorlardı yanlarına gideyimm off hiç gücüm kalmadıı yine girmeye çalışırım

moralini bozma canım insanın başına herşey geliyo önemli olan saglıgının yerinde olması.zor günler eminim bende yaşadım çünkü...
gelinlikle çıktıgın eve geri dönmek zordur.ama HİÇBİRİ ANNENİ BABANI SENİN GÖZYAŞIN YADA YÜZÜNDEKİ MUTSUZLUK KADAR ÜZMEZ İNAN ..onlar için toparlanman gerelir. ve HERŞEYİN İLACI ZAMANDIR.allah yardımcın olsun bebegim:16:

1 saat 10 dak leslie yaptım kızlar..
eşim ögleden beri uyudu.o da nöbetten çıktı.aramızdaki fark ben daha oturmadım bile.şimdi çocukları berbere götürdü.gelince onlar banyo yapcak ben balık pişirecegim akşama..

1 tane hanım göbegi tatlı(sabah sabah diyeceksiniz ama annemde yedim)

kah
1 yumurta tavada
2 dilim ekmek
1 ç.k.haşhaş sürtmesi

ögle
1 çorba kasesi salçalı baharatlı makarna

akşama(daha yemedim ama )
marul maydonoz bol
balık (hamsi)10 tane olabilir

şimdilik leslie 1 saat 10 dak..
belki akşama 1 saat pisiklet (tv seyrederken yapıyom iyi oluyo)

Son düzenleme:
eşim ögleden beri uyudu.o da nöbetten çıktı.aramızdaki fark ben daha oturmadım bile.şimdi çocukları berbere götürdü.gelince onlar banyo yapcak ben balık pişirecegim akşama..

e sen hiç uyumadın mı? Ne zaman uyuyacaksın?

ah canım ya kadın olmak işte hep fedakarlık yapan taraf.
1 tane hanım göbegi tatlı(sabah sabah diyeceksiniz ama annemde yedim)

kah
1 yumurta tavada
2 dilim ekmek
1 ç.k.haşhaş sürtmesi

ögle
1 çorba kasesi salçalı baharatlı makarna

akşama(daha yemedim ama )
marul maydonoz bol
balık (hamsi)10 tane olabilir

şimdilik leslie 1 saat 10 dak..
belki akşama 1 saat pisiklet (tv seyrederken yapıyom iyi oluyo)
sporların çok güzel cnaım bende leslie yapıyorum çok hoşuma gidiyo

ben çıkıyom kızlşar belki gece gelemem öpüyorum hepinizi:16::16::16::16::16::16::16:

görüşürüz canım kendine iyi bak

bugün ki menum

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 kb kadar light peynir
1.5 domates, 1 salatalık
3 yeşil zyetin

öğle
karışık yeşil salata

ara
yoğurt

akşam
haşlanmış brokoli(üzerine yoğurt)

moralini bozma canım insanın başına herşey geliyo önemli olan saglıgının yerinde olması.zor günler eminim bende yaşadım çünkü...
gelinlikle çıktıgın eve geri dönmek zordur.ama HİÇBİRİ ANNENİ BABANI SENİN GÖZYAŞIN YADA YÜZÜNDEKİ MUTSUZLUK KADAR ÜZMEZ İNAN ..onlar için toparlanman gerelir. ve HERŞEYİN İLACI ZAMANDIR.allah yardımcın olsun bebegim:16:

bu durumu anlatmak çok zor... hele başkalarını görünce yığılıp kalıyorum.. kimsenin gözünün içine bakamıyorumm..

ben bgn göz doktoruna gttim dünden beri gözümün bir tarafında şiş vardı acıo ve gözüm yaşarıodu sürekli.bgn gittim lenslerdendir muhtemelen dedi doktor 2 tane de damla verdi biri günde 8 defa biri de 4 :) sürekli damlatmam gerek yani.burnum da tıkalı hala gecmedi:((( nazar değdi kesin bana gecen elimi yaktm ondan snra grip snra da gözüm off off

geçmiş olsun canım bir kurşun döktür sen nazar gider :nazar::nazar::nazar:

iyi değilim aslımm..

canım kolay olamyan bir sürece giriyorsun güçlü olmak zorundasın her zaman moralini yüksek tutmalısın
başkalarının ne dediğini takma boşver onları
senin canını sıkan karşı durumun sessizliği ya bilerek yapıyor seni deniyor habersiz gitti kendisi arasın görsün gününü gibi düşünebilir
ya da gerçekten hiç takmıyor o zamanda böyle birini düşünmeye gerek yok kendini üzmeye değmez canım

Back
X