Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bgn göz doktoruna gttim dünden beri gözümün bir tarafında şiş vardı acıo ve gözüm yaşarıodu sürekli.bgn gittim lenslerdendir muhtemelen dedi doktor 2 tane de damla verdi biri günde 8 defa biri de 4 :) sürekli damlatmam gerek yani.burnum da tıkalı hala gecmedi:((( nazar değdi kesin bana gecen elimi yaktm ondan snra grip snra da gözüm off off
geçmiş olsun canım gözün de gripten dolayı sulanıp şişer ilkin,bol bol sıvı al,greyfurt falan ye.

sabah 9 gibi eve geldik.üzerimizi degiştirip okula gittik karı koca çocukların ögretmenleri ile görüşmeye.2. dönem hiç gidememiştik daha.eşim küçük oglumun ben büyük oglumun ögretmenleri ile görüştük..çok şükür çocuklar iyilermiş.sonra anneme ugradık kahvaltı yaptık.eve geldigimde saat 11 di.ögle yemegi hazırladım.çocuklar geldi.yediler ve gittiler.şimdi aslen çok yorgunum ama muhtemelen akşama daha yorgun olacagoım için şimdi 1 saat leslie yapıp duş alacagımtabi ozamana kadar saat 3 olur çocukların dönüş saati gelir.dersti yemekti belki de bi ara uyurum..neyse ben şimdik çıkıyom spor + duş yapcam:16::16::16::16::16::16:
Anam hay maaşallah emine, okurken başım döndü......:6::6::6:

bugünkü menüm

sabah
4 yk yulafezmesi
1 bardak süt

ara
yarım armut

öğle
haslanmış brokoli
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

akşam
avuç içi kadar tavuk
ekmek yerine 2 elma dilim patates
salata
yarım kase yoğurt

ara(ilerleyen saatlerde acıkınca)
yarım portakal
yarım elma

sporlarımı tekrar yazmak istiyorum
4 dk evde hafif koşu ısınmak için
100 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 40 sağ 40 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 30 kalça bacak hareketi
40 sağ 40 sol yan karın kası için mekik
40 yarım düz mekik
100 bel hareketi
20 kez yere hafif çömelme hareketi

ne diyem harka harika harikaaaaaaaaaaaaa

yok ya o cok seviyor cayın yanına akşamları kek tatlı cips mısır bişi yemesi lazım :)

ay benimkilerde şuan onlara nescuikli eşime sütlü fındıklı nescafe yanına biskrem koydum(diyete girdigimden beri pek pasta yapmıyorum degişlse her akşam bi pasta olurdu)ben de forma girdim form çayı içiyom:126::126::126:

menum

1 tost
bol maydonoz

öğle
avuç içi kadar tavuk
1 dilim ekmek
1 adet elma

ara dışardaydım
1 simit
1 bardak portakal suyu

akşam
yarım kase corba
1 kase yogurt
1 havuç rendesi

ilerleyen saatlerde 1 meyve yiyebilirim
spor 3-4 saat hiç oturmadan yurudum gezdim :)
yine de birazdan yapcam biraz

gayet güzel simit var ama gezerken yemeyi bende çok severim akşamada telafi etmişin zaten afiyet olsun

Ayşe ben dün menümü yazdıktan sonra 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim ,geç yattım çünkü haliyle acıktım,ama ayçanın videolarında seyretmiştim acıkınca yoğurt +1 ekmek yiyebilirsiniz demişti de ondan yedim bende...

Back
X