- Konu Sahibi Pinarbartu
- #71.701
kızlar ben spor yapmaya gidiyorum gelirim bitince heheheh=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben daha önce Muzaffer kuşhanın Akdeniz diyetini yapmıştım orda da öğlen öğününde dönüşümlü olarak simit+ayran vardı.canım once 1 simit demişti sonra onu yarıma düşürecez demişti..ama ben sonra devam etmediğim için :)
bir arkadasımın diyetinde de vardı simit çok kotu bişi değil sadece pastane simidi olmayacak fırın simidi olacakmış..pastane simidi yumuşak ve yağlı olanlardan..
arkadaşlar pilavı hayatımızdan tamamen çıkarmak doğru değil ama nasıl yiyeceğimizi bilmeliyiz,1 dilim ekmek 4 kaşık pilava denk geliyor,yani 4 kaşık pilav yersek ekmek yemiycez,birde menülerde sebze,protein,karbonhidrat dengesini iyi oluşturmalıyız,tercih sizinpilavlar biraz fazla değil mi tatlım ?
Salihacım bize katılsana diyetimiz çok güzel ve tok tutuyor,hemde beraber yapmak motivasyonu daha çok arttırıyor.birlikten kuvvet doğar hesabıbenim bu hafta kendimden umudum yok biraz motivasyon istiyorum sizden çok fenayım:2::2::2::2::2::2:
Selam Aslı iyiyim ben canım benim de oğluş hasta,arkadaşına da geçmiş olsun keşke bi vitamin takviyesi isteseydiniz doktordan,siz vitaminsiz de kalmışsınızdır hiç meyve falan yiyemiyosunuz ki...selam kızlar nasılsınız
biz arkadaşı hastaneye götürdük geldik çok kötü üşütmüş kız ağrıdan duramıyor ne bir iğne ne bir serum sadece bir ağrı kesici yazdı doktor o kadar onu bizde biliyoz kendimiz almayı
rapor istedide 3 gün rapor yazdı allahtan
bende yavaştan yavaştan hastalanacam galiba boğazım şişmeye başlıyor taylot aldım içtim inş ağırlaşmam hafif atlatırım
birazdanda okuldan arkadaş gelecek
Günaydın arkadaşlar,karla başladı bugün,lapa lapa yoğun bi kar yağışı oldu ama daha öğlen olmadan eridi gitti:)),Salihanın bebiş diş çıkarıyormuş geçmiş olsun,benim de büyük oğlum hasta ateşli,Allahtanki bugün dersim yok ilgilenebileceğim,sizler nasılsınız?
Günaydın arkadaşlar,karla başladı bugün,lapa lapa yoğun bi kar yağışı oldu ama daha öğlen olmadan eridi gitti:)),Salihanın bebiş diş çıkarıyormuş geçmiş olsun,benim de büyük oğlum hasta ateşli,Allahtanki bugün dersim yok ilgilenebileceğim,sizler nasılsınız?
kızlar bu akşam için ne pişirsem acaba?manavlarda da doğru dürüst bi sebze yokki hep hormonlu patlıcanlar kabaklar,onları da kışın yemek istemem,ıspanağı da yeni yaptım offf offf ne pişireceğime karar versem işinden korkmuyorum.
Salihacım bize katılsana diyetimiz çok güzel ve tok tutuyor,hemde beraber yapmak motivasyonu daha çok arttırıyor.birlikten kuvvet doğar hesabı![]()
Raincim işyerinde yapabilirmiyim diye tereddütteyim değilse çok özeniyorum size ne kadar güzel azimli bir şekilde ilerliyosunuz.
Benim gruba asıl katılma amacım motive olup yolumdan dönmemekti ama kendimde o azmi göremiyorum offf ya yine saldım kendimi
kızlar sporumu yaptım ama bütün kaslarımn acayip acıyor yaaaaaaaaa öldüm yaparken ama tamamladım=)
salma kendini yaaa bende 1 ay kadar saldım 100 grasm fdalan verdim hep nedense bi gaza geldim valla bak katıl bize çok iyi bi diyet
çok güzel ya gitsin yağlar gelsin güzel ciciler elbiseler
haklısın hazoşum azimli olmam lazım kendimi salmamam lazım canım ya iş yerinde yapabilirmiyim aslında en çok onu düşünüyorum
diyette öyle acayip şeyler yok ki canım yemeği nerde yiyorsunuz iş yerinde mi