Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklısın oya spor şart canım,ben de bu konuda biraz tembelim,sanırım biraz da korkuyorum belime yine bişey olacak da yatıp kalıcam günlerce diye bel için en iyi spor yürüyüş ben de havalar ısınınca asılıcam yürüyüşe inşaallah.

canım havaların sınmasına gerek yok evde de yuruyebilirsin ben bisiklet almadan once leslie sansone diye biri var evde yurutuyor videosu var bi bak cok etkili valla

bende normalde karsı değilimde bu hafta diyet yapıyoruz ya..ama tam uymuyoruz o ayrı :)
ben hayatımda ilk kez 2 gunden fazla diyet yapıyorum diyebilirim..yoksa bende tatlıyı bile kısmıyorum diyette az azda olsa yiyorum :)

ben sabah kahvaltısında diyete başlayığ öğlen yemeğinde bozardım (irade sahibiyim vesselam) :1:

hehehe aslında diyetleri cok dogru bulmuyorum sağlıklı beslenmekten yanayım ama bikaç haftadır oynama olmuyor buda zorlayacak bişi değil yapalım dedim :)
yapabiliyorum :)
öyle ya ben iki kaşık makarnayla sofradan kalkamıyorum.. yedinmi bi tabak yicen.... karbonhidratla kilo vermek biraz zor o yüzden kıstım makarnayı

bugün ki menum

sabah
1 dilim uno denge light kepekli ekmek
2 kb buyuklugunde peynir
domates, salatalık

ögle
roka ve yeşil salata(az yağlı, limonlu)
yoğurt

ara
1.5 portakal

akşam
ızgara bonfile
salata(yağsız, tuzsuz)

2 litre su ve çeşitli bitki çayları

sporumu yaptıktan sonra yazacağım

gecmiş olsun bişi var mı?

sağol canım hafif kızarıklık ve şişlik var krem aldı acısını allahtan

kar tatilinde maaştan niye kesiliyoki

canım biz günde 6 saat derse giriyoruz ya bunun 3 saati maaş karşılığı 3 saati ek ders karşılığı
tatil olduğunda ek dersi almıyoruz ama maaş karşılığı olan o 3 saat derse girmediğimiz için diğer günlerde girdiğimiz ek derslerden kesiliyor
haftada 2 gün tatil olursa diğer 3 günün ek derside giddiyor bu yüzden canım
geçen haftada 2 gün tatildi bu haftada 2 gün tatil böylece biz 2 hafta ek ders almayacaz

hastalanmayınca bile nazara gelip hastalanıyon:27:

hasta olmadan duramıyom ya :35::35::35::35:

bugün ki menum

sabah
1 dilim uno denge light kepekli ekmek
2 kb buyuklugunde peynir
domates, salatalık

ögle
roka ve yeşil salata(az yağlı, limonlu)
yoğurt

ara
1.5 portakal

akşam
ızgara bonfile
salata(yağsız, tuzsuz)

2 litre su ve çeşitli bitki çayları

sporumu yaptıktan sonra yazacağım

güzel canım.. akapunktura başlamışsın hayırlı olsun... kalıcı olmadığını biliyosun demi

canım biz günde 6 saat derse giriyoruz ya bunun 3 saati maaş karşılığı 3 saati ek ders karşılığı
tatil olduğunda ek dersi almıyoruz ama maaş karşılığı olan o 3 saat derse girmediğimiz için diğer günlerde girdiğimiz ek derslerden kesiliyor
haftada 2 gün tatil olursa diğer 3 günün ek derside giddiyor bu yüzden canım
geçen haftada 2 gün tatildi bu haftada 2 gün tatil böylece biz 2 hafta ek ders almayacaz

hasta olmadan duramıyom ya :35::35::35::35:

hmmmmm şimdi anladımmmmmmmm

neiyyyyyy renk mi ne rengi kııııııııııııızzzzzzzzz

canım saçım röfle idi beyazlar için bir şampuan ve sprey aldım onun için koyulaştırdım saçımı kahve tonlarında dip boyasını yaptık beyazlar ben burdayım diye el sallıyorduda :35:

Back
X