- Konu Sahibi Pinarbartu
- #71.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünkü menümü yazıcam ama menü demek yanlış olur..
öğlen12,30
yarım ekmeğin arasına
1 domates
2 kk peynir
akşam17,30
1 kase turşu
durumum karışık menüler daha karışık
dün hiç spor yapamadım
öyle ya ben iki kaşık makarnayla sofradan kalkamıyorum.. yedinmi bi tabak yicen.... karbonhidratla kilo vermek biraz zor o yüzden kıstım makarnayı
bugün ki menum
sabah
1 dilim uno denge light kepekli ekmek
2 kb buyuklugunde peynir
domates, salatalık
ögle
roka ve yeşil salata(az yağlı, limonlu)
yoğurt
ara
1.5 portakal
akşam
ızgara bonfile
salata(yağsız, tuzsuz)
2 litre su ve çeşitli bitki çayları
sporumu yaptıktan sonra yazacağım
evet Ayşe biliyorum canım bi ara çok güzel yapıyodum 1 gün durup 1 gün 3 mil yürüyodum sonra bi arkadaşın diyetisyeni "spora duraklamaya geçince metabolizmayı hızlandırmak için başlayacaksın"demişti ben de öyle yapıyım ozaman diye bırakmıştım.Ama yine başlamak istiyorum.canım havaların sınmasına gerek yok evde de yuruyebilirsin ben bisiklet almadan once leslie sansone diye biri var evde yurutuyor videosu var bi bak cok etkili valla
Ama bizim diyetimiz de sağlıklı beslenme örneği Ayşe,şok diyetler gibi sağlıksız değil,inşaallah cumaya kadar güzel gider de karşılığını görürüz.bir de beraber yapıyo olmamız beni çok motive ediyo.hehehe aslında diyetleri cok dogru bulmuyorum sağlıklı beslenmekten yanayım ama bikaç haftadır oynama olmuyor buda zorlayacak bişi değil yapalım dedim :)
yapabiliyorum :)
miktarlar güzel de 2.tost biraz fazla olmuş ama kış günü de hangi sebzeyi bulup yiyelim hergün,yine de iyi.menum
kahvaltı
1 minik tost
ara
1 portakal
öğle
1 lahmacun
1 bardak ayran
ara
1 tost
1 bardak ayran
akşam
kızlar ya bi tarif aldım bruksel lahanası aldım yaptım.1 kaşık krema sut falan vardı.eşimle agzımıza alıp banyoya kostuk ya tarifte bir sorun vardı.ya sütte iğrenç olmuştu.
halbuki cok severim bruksel lahanasını bizde menemen yaptık
1,5 dilim ekmek
1 yumurtayla menemen
1 kase yogurt
spor birrazdan kızacaksınız biliyorum ama doktora gitmedim siyatik için ayağım agrıyor cok az yapcam spooru..
2 gün yine tatil oldu yaaaaaa valla kafayı yiyecez kızlar ya![]()
Aslıcım öncelikle geçmiş olsun canım,tatil olması seenin açından kötü olmuş,hem evde mahsur kalıyosun hem de ücretin gidiyor.Ama can sağlığı olsun kalkta bize gel yaa,tokat yakın ne de olsa:))
hoşgeldin canım![]()
hoşbuldum cnm nasılsın
çok başarılıııııııbugün ki menum
sabah
1 dilim uno denge light kepekli ekmek
2 kb buyuklugunde peynir
domates, salatalık
ögle
roka ve yeşil salata(az yağlı, limonlu)
yoğurt
ara
1.5 portakal
akşam
ızgara bonfile
salata(yağsız, tuzsuz)
2 litre su ve çeşitli bitki çayları
sporumu yaptıktan sonra yazacağım
ayy2. tost cidden fazla kaçmış giibi=)))heheh yazık olmuş lahanalara=)menum
kahvaltı
1 minik tost
ara
1 portakal
öğle
1 lahmacun
1 bardak ayran
ara
1 tost
1 bardak ayran
akşam
kızlar ya bi tarif aldım bruksel lahanası aldım yaptım.1 kaşık krema sut falan vardı.eşimle agzımıza alıp banyoya kostuk ya tarifte bir sorun vardı.ya sütte iğrenç olmuştu.
halbuki cok severim bruksel lahanasını bizde menemen yaptık
1,5 dilim ekmek
1 yumurtayla menemen
1 kase yogurt
spor birrazdan kızacaksınız biliyorum ama doktora gitmedim siyatik için ayağım agrıyor cok az yapcam spooru..
anammm hala mııı tatill2 gün yine tatil oldu yaaaaaa valla kafayı yiyecez kızlar ya![]()
başlaaa o zaman cicimmmm en duruyorsun..ya evet yaaa sebze yok doğru düzgün bugun ıspanak yaptım yarın fırında mücver yapicamm bendeevet Ayşe biliyorum canım bi ara çok güzel yapıyodum 1 gün durup 1 gün 3 mil yürüyodum sonra bi arkadaşın diyetisyeni "spora duraklamaya geçince metabolizmayı hızlandırmak için başlayacaksın"demişti ben de öyle yapıyım ozaman diye bırakmıştım.Ama yine başlamak istiyorum.![]()
Ama bizim diyetimiz de sağlıklı beslenme örneği Ayşe,şok diyetler gibi sağlıksız değil,inşaallah cumaya kadar güzel gider de karşılığını görürüz.bir de beraber yapıyo olmamız beni çok motive ediyo.
miktarlar güzel de 2.tost biraz fazla olmuş ama kış günü de hangi sebzeyi bulup yiyelim hergün,yine de iyi.
gayett güzelllsabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 dilim börek
3 kaşık kısır
2 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
salata
hmmmmmm makarna heeeeeeeeeeeeeeeeeeBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim çavdar ekmeği
-1 kk peynir
-boool salata
-1 küçük parça omlet
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-ton balığı
-salata
-1 dilim ekmek
-3 kuru kayısı+3 ceviz
ARA
-3 çiğköfte
-2 lokma kadayıf
AKŞAM
-1 kepçe tarhana
-1 porsiyon boool brokolili,boool yoğurtlu yağsız makarna(5 kaşık makarna var içinde)
belki sonra 1 greyfurt yerim.
6 gündür evdeyim 2 gün daha evde olcam hber geldi
kafayı yesem mi yemesem mi onu düşünüyom![]()
6 gündür evdeyim 2 gün daha evde olcam hber geldi
kafayı yesem mi yemesem mi onu düşünüyom![]()
anammm hala mııı tatill
bence yemelisinnn=)))