Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar
komşu arkadaşa çorba getirmişti çay içtik şimdi gitti bende yeni gelebildim
nasılsınız

üzerime düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım 30 :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ayy bitti sonunda bi daha kalmam inşallah cezaya

gözün aydın cnaım bitirmişsin

günaydın arkadaşlar,bol sporlu,az kalorili,neşeli ve sağlıklı bir gün diliyorum hepimiz için.ben şuanda okuldayım,dersim yok ama nöbetçi olduğum için erken geldim,bu aradada sevgili topiğimi ziyaret edeyim dedim.sizler nasılsınız?saliha bebiş iyi oldu mu?aslı muhtemelen bu saatte uyuyordur ne de olsa tatilde,elin nasıl odu şekerim?tedis eminecim dün seni göremedim miden kötüydü nasılsın şimdi?ayy bizim topik dökülüyo yavv.:2::2::2:herkeste bi haller iyi bakın kendinize...

günaydın canım evet bildiğin gibi geç kalktım elim daha iyi sağol canım sanada iyi nöbetler
,
Selam kızlaaar! Öncelikle herkese kolaylık ve başarılar diliyorum. Bir iki gün önce "Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler" topicine yazmıştım. Ama geri dönen olmadı. Cuma günü diyete başlayacağım. Acaba takımınızda bir kişilik yer var mı? :/

canım malesef takımımızda yer yok 13 kişiyiz

bol güneşli bir istanbul sabahından hepinize günaydınlaaaaaar:8::16::16::16::16::16::16::16:
bugun yeni diyete başladım.vatana millete ve 14.gruba hayırlı ugurlu olsunn efendim:46::46::46::46::46:
şimdi kahvaltımı yapıyorum birazdan epilasyona gidicem.sonra görüşürüz kızlar
hepinizi öptm:38::38::38::38:

günaydın cnaım hayırlı olsun yeni diyetin nasıl bir diyet bu

sporumu yaptım akşam biraz daha yapıcam

4 dk evde hafif koşu ısınmak için
100 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 75 sağ 75 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 20 kalça bacak hareketi
20 sağ 20 sol yan karın kası için mekik
40 yarım düz mekik
150 bel hareketi
40 kez yere hafif çömelme hareketi

06/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............6 cezaya kaldı
emidaf............izinli

ellerine sağlık canım

iyiyim canım sen nasılsın resimler iyi gidiyor bu ay yağlı boya çalışmalarına geçecez inşallah bi kaç karakalem çalışmam var yayınlarım bi ara..

yağlı boyaya bayılırım ya ünvde yaparken ilk önce duvar fırçası ile boyamıştım o zaman çabuk bitiyo :27::27::27:

dün akşam gündüzkü spooruma ek olarak 50 yerde bisiklet çevirme ve 20 mekik yaptım daha yapmak istedim ama vücdum acılarla buna hayır dediiii

canım çok zorlama kendini yarardan çok zararı olur

ya çok iğrenç bi gece geçirdim kız 4.30 yattı ya çok sinirlerim bozuluyor niye böyle bu çocuk ya neasıl düzelecek kafayı yicem normal insanlar gibi yaşamak istiyorum bende normal zamanlarda yatmak 6 aydır hiç normal bi vakitte yatmadım sinirlerim çok bozuk..gecenin 4ünde ağlıyordum hüngür hüngür kafayı yemek üzereyim=(

çok kötü olmuş ya takımın anneleri daha iyi bilir ama biraz daha sabır göstereceksin malesef inş kısa sürede uykusu düzene girer

sporumu yaptım akşam biraz daha yapıcam

4 dk evde hafif koşu ısınmak için
100 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 75 sağ 75 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 20 kalça bacak hareketi
20 sağ 20 sol yan karın kası için mekik
40 yarım düz mekik
150 bel hareketi
40 kez yere hafif çömelme hareketi

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

özge ya deniyorum ama yok..mesela dünden önceki gün 3.30 yatmıştı.ben dün sabah11e çeyrek kala kaldırdım zorla..düşün bak 7 saat uyku..kaltı ama gözler çizgi ayılamıyor..2 saat uyutmadan tuttum sonra uyudu 1,5 saat..sonra da ara ara yarım saat falan 3 kere uyudu vee gece 4.30 a kadar uyanıkkk nasıl yetiyor bu uyku çocuğa anlamıyorummm..daha ne yapayım ki bilemedim..bugünde sinir oldum kaldırmıcam uyusun 1 e kadar nasılsa uyumuyo gece

canım gerçekten çok zor ve hep anneler çekiyor böyle durumlarda eşin yardım etmiyor mu

yook nerde ayakta sallamak asla kabul etmiyor ayakta sallanmayı bağırıyo bide dönğyo kendini atmak istiyor..illa memede uyuyor yada kucağına alıp evde gezdireceksin ona da benim gücüm yetmiyor bilemiyorum bi çözüm yolu bulamadım=( dün bi dr buldum gökhan mamur diye bebeği kendi kendine uyumasını sağlamak için yapılması gerekenler diye 4-5 günde öğreniyormuş sözde kendi uyumayı babam gelecek cuma günü o gelsin gitsin de denicem o yöntemide offffff

inş işe yarar canım ya

menülerim iirenç ötesi ama napim hiç içimden bişi yapmak gelmiyo..
bu haftada kilo veremeseydim diyeti bırakıcaktımm..
sporlar işe yaradı..

bugünki menüm

öğlen 12,30 gibi uyandım
1 tabak karnabahar

akşam
yine 1 tabak karnabahar

kendime ayrıca yemek yapıyorum
çünkü annem ağır yemekler yapıyo
tereyağlı pilavlar bilmem ne
***dün 1500 ip atladımm *****​

1500 ip mi :53:

dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepekli ekmekle tost
akşam:kocaman bir tabak peynirli makarna:17::17::17::17::18::18::18::18::18::18::18:canım çok sıkkındı ne yaptığımı bile algılayana kadar yemiş bulundum

spor:
30 dk.aletle hoplamalı zıplamalı hareketler
25 dk.koşu bandı

akşam erken yadiysen sporlarla eritmişindir

06/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............6 cezaya kaldı
emidaf............izinli

ellerine saglık bebegimmmmm

Son bir saattir topicinizi okuyorum. Vallahi özendim sizlere! Bu fikir kimden çıktı bilmiyorum ama gerçekten çoook çok faydalı bir şey üretmiş. Buralarda hem diyetinizi kontrol ediyorsunuz hem birbirinizi motive ediyorsunuz. Gerekirse kızıyorsunuz vs. Çok güzel ortam.. Hepiniz güzel güzel kilolarınızı vermişsiniz. İnşallah bende sizler gibi olabilirim. Bunu tüm kalbimle istiyorum..

inşallah sende ulaşırsın istedigin kiloya saglıklaaa

ellerine sağlık canım

yağlı boyaya bayılırım ya ünvde yaparken ilk önce duvar fırçası ile boyamıştım o zaman çabuk bitiyo :27::27::27:

canım çok zorlama kendini yarardan çok zararı olur

çok kötü olmuş ya takımın anneleri daha iyi bilir ama biraz daha sabır göstereceksin malesef inş kısa sürede uykusu düzene girer
yaaa zararı olmasın bacaklarım çok acıyorr insan ham olunca tibiiii
maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
=)))))))))))))))))
canım gerçekten çok zor ve hep anneler çekiyor böyle durumlarda eşin yardım etmiyor mu

inş işe yarar canım ya

1500 ip mi :53:
ediyor canım etmez mi ama o da sabah erken kalkıyor ona da çok kıyamıyorum çok kötü olur dayanamazsam o alıyor o ilgileniyor biraz..o olmasa halim duman olurdu zaten
malum bölgeye lazerle epilasyon zararlı mı acaba :44:

bilmiyorum ki ama çok istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

bugün funda yaprağı ve papatya aldım yaklaşık 2 aydır yeşil çay içiyordum.. funda yaprağı zayıflamada çok etkiliymiş.. değişiklik olsun..

Back
X